perjantai 22. helmikuuta 2013

Ulkoistetaan Toveri Himanen ja Kamrad Katainen

Hallituksen ja poliitikkojen mukaan vain sellaiset asiat pitää kilpailuttaa, joissa työntekijöinä on tavallisia ihmisiä. Rakastaessaan itseään ja jakaessaan keskenään kansan varallisuuden poliitikot vihaavat kansaa. He eivät voi mitään sille, että heidän pitää kilpailuttaa kansalaisia, koska kilpailuyhteiskunnassa herroja ja herrojen narreja ei voi kilpailuttaa.

Poliitikot ovat säätäneet, että heidän pitää kilpailuttaa jotakin. Omiaan poliitikot eivät pysty kilpailuttamaan, mutta koska kuitenkin heidän pitää säätämiensä lakien mukaan jotakin kilpailuttaa, niin siksi kaikki poliitikot ja poliitikkojen tuttavat nauttivat valtiovallan erityistä suojelua, ja juuri siksi kansan pitää kärsiä, jotta poliitikot saisivat itselleen kirkkaamman kruunun.

Poliitikot ovat kuin se mustalaisen koni, joka tarvitsee tuhannen metrin tasoitusajossa kilometrin etumatkan; eihän se todellakaan sovi kilpailuttajalle, että häntä itseään tai hänen lähipiiriään kilpailutettaisiin.

Kun meillä kerrankin olisi ollut mahdollisuus tienata kilpailutuksella, niin eikös mitään; kapitalisti-pääministeri Kataiselle ei edes tule mieleen toverin kilpailutus. Miksi kummassa hallitus ei kilpailuttanut Toveri Himasta; Oltaisiin saatu hänestä käypä hinta, kun vain oltaisiin vaikka laitettu hänet kansainväliseen huutokauppaan, kuten vaikkapa Saksa teki huutokaupatessaan 25 miljardilla ilmaa Suomelle.

Olen ehdottomasti sitä mieltä, että Kataisen tulee kilpailuttaa oma ideapankkinsa.
On väärin Suomen kansaa kohtaan, että kapitalistit ja kaiken maailman sosialistit ja kommarit ja muut suvikset eivät kilpailuta ideapankkiaan nimeltä Himanen, vaan jakavat sille kansan varoja, kun he saisivat Himasesta itselleen kultakaivoksen; Himanen pitää ulkoistaa. Hän pystyisi helposti luomaan EU:lle Pienen Punaisen Kirjan täynnään poliitikoiden suuhun sopivia latteuksia.

Tähän saakka Katainen on saanut ideansa lähinnä sosialistisella hyväveliverkostolla. Ei ole lainkaan Kokoomuksen ideologian arvolle sopivaa, että kokoomuslainen pääministeri toimii lähinnä kommunistisesti tovereitaan suosimalla. Katainen saisi Toveri Himasesta hyvän hinnan, jos hänet myytäisiin ulkomaille. Valtion ei tarvitsisi myydä kansan omaisuutta, kun vain valtio myisi Toveri Himasen; Toveri Himasen tuottamien puppulauseiden hinnalla valtio voisi helposti kaataa miljardeja euroja lisää etelä-Europan loisvaltioille.

Puppulausegeneraattori tuotti tämmöstä tekstiä avainsanalla Katainen:
"Vaikka osaltamme onkin saatettu syyllistyä laiminlyönteihin, voidaan taholtamme kuitenkin todeta, että tarveharkintadialogi asettaa tahomme tukalaan tilanteeseen ajateltaessa organisaation sisäisiä ratkaisumalleja."

Verrataan yllä olevaa puppulausetta Toveri Pekka Himasen Sinisen Kirjan lauseeseen:
"Vastaavasti ei-kurjuus ei ole vielä sama asia kuin hyvinvointi.
Hyvinvointi ei tarkoita samaa kuin puutteen puute. Siksi hyvinvointiyhteiskunnan
korkein tavoite ei voi myöskään olla puutteen puute!
Hyvinvointiyhteiskunnan tavoite täytyy olla varsinainen hyvinvointi."


Uskomatonta, mutta totta. Himanen voittaa puppulausegeneraattorin 6-0
- Ja Katainen nauttii suoltaessaan ostamaansa puppua.

IS, 3.3. 2013: Kataisen junailemasta Himas-hankkeesta vakavat moitteet
IL, 3.3. 2013:
Ulkomaiset ammattifilosofit lyttäävät Himasen - "opiskelijan essee"IL, 22.2. 2013: Kansanedustajat vaativat Kataista tilille
IS, 22.2. 2013: HS: Kansanedustajat vaativat Kataiselta selvitystä
- 700 000 euroa Himasen hankkeeseen

TS, 22.2. 2013: Anttila: Kataisen annettava selvitys Himasen hankkeesta
US, 21.2. 2013:
”Hälyttävä” päätös vei työt Suomesta – professorilta neuvo Suomelle

Ei kommentteja: