tiistai 19. helmikuuta 2013

vapaaehtoistyö edellytys poliitikoiden ahneudelle

Ilman vapaaehtoisia ei voisi olla politiikkaa. Ilman ilmaista työtä ei voisi olla rikkaita. Ilman ihmisten täysin pyyteetöntä työtä ei voisi olla olemassa valtioitakaan.

Poliitikot vollottavat, ettei vapaaehtoistyö enää kiinnosta ihmisiä ja siksi esimerkiksi ehdokkaiden pitää itse laskea myös vaaleissa annetut äänet. Miksi vapaaehtoistyön pitäisikään kiinnostaa, koska kansalaiset ovat huomanneet, että heidän ilmainen panoksensa kansakunnan hyväksi ei kiinnosta hevon paskaa poliitikoita.

jkasvi-usBlogi, 19.2. 2013: Poliittinen vapaaehtoistyö ei kiinnosta

Siis; Miksi pitäisi tehdä vapaaehtoisesti työtä sen eteen, että saataisiin muutama ahne ahnehtimaan lisää itselleen. Alentakaa ensin poliitikot itse omia palkkojanne ennen kuin höyryätte, miten arvokasta ilmaistyö on! Prkl, että mua ottaa päähän joka ikinen poliitikko ja heidän perseennuolijansa.

Sain niin monta kertaa kuulla poliitikoilta ja jopa presidentti TH:lta, miten arvokasta työtä minä teen, kun teen sen vapaaehtoisesti. Ja samaan aikaan joka ikinen hevon perse joka hiivatin vuosi vain korottelee omia palkkojaan ja jakaa itselleen kaiken maailman etuisuuksia.
Poliitikot eivät pysty edes 15000 euron kuukausipalkkaa vastaan istumaan hetkeäkään jossakin kokouksessa, vaan siihenkin he vaativat joka vuosi lisää ja lisää liksaa. Ja sitten nuo hevonperseet vaativat, että kansalaisten tulee istua ilmaiseksi tuntikausia selvittämässä, kuka ahne pääsee jakamaan veronmaksajien rahoja sulle-mulle periaatteella -

- jos ensin poistettaisiin kaikki kokouspalkkiot, niin se olisi ensi askel siihen suuntaan, että politikolla olisi vähimmäisoikeus avata suutaan vapaaehtoistyön arvostamiselle.

Tavallisen työntekijän oletetaan voivan tehdä mitä tahansa työtä palkallaan, mutta poliitikot ovat luoneet itselleen sellaisen systeemin, että he eivät voi istua esimerkiksi kokouksissa palkallisina, vaan he tarvitsevat siihenkin erillisen rahan. Ei tietysti tule kysymykseenkään, että poliitikon palkanmaksu keskeytettäisiin jokaisen sellaisen toiminnan ajaksi, jolloin he nauttivat itse keksimiään etuisuuksia.
Kaikkein eniten inhosin vapaaehtoistyön messuja, joissa poliitikot käyvät vuorotellen hehkuttamassa, miten suuresti he arvostavat ilmaista työtä, mutta jukolauta sentään, miten saatanan typeriä he ovat, kun eivät sitten itse pysty tekemään yhtään mitään ilman rahaa. Haistakaa joka ikinen poliitikko pitkä.... Te ette tiedä elämästä yhtään mitään.

Jos todella poliitikot pitäisivät vapaaehtoistyötä arvossa, niin silloin tietysti kansanedustajuus ja valtuutettuus olisi heille arvokasta vain siten, että he tekisivät sitä ilmaiseksi. Se tosiasia, että yksikään poliitikko ei pysty tekemään kansan hyväksi yhtään mitään vapaaehtoisesti, todistaa kiistattomasti, millaisia saatanan tunareita joka ikinen poliitiikko on.

Kansalaisilta kyllä vaaditaan vapaaehtoisuutta ja uhrauksia milloin missäkin valtion ylläpidon asiassa, ja kansalaisten odotetaan jopa uhraavan henkensä, jotta poliitikot voisivat politikoida...

Poliitikot pitävät ihmisiä täydellisinä typeryksinä; Poliitikot väittävät (lähinnä juhlapuheissaan), miten he arvostavat vapaaehtoistyötä, mutta koska he eivät itse pysty tekemään yhtään mitään kansan hyväksi ilmaiseksi, niin se on eittämätön todiste siitä, miten syvästi poliitikot halveksivat kaikkia vapaaehtoistyöntekijöitä. Sitä todistaa sekin, että poliitikot laittoivat talkootyöt verolle.

PS. Olen melko varma siitä, että vaaleissa ehdoikkaina olleet eivät ole menneet laskemaan ääniä vapaaehtoisuusperiaatteella, vaan he ovat saaneet niistä itselleen palkan joko suoraan vaaliavustuksina tai puolueen avustuksina.

Blogi, 6.2. 2013: Edustajien palkat-Palkkiotoimikunta

Ei kommentteja: