lauantai 30. maaliskuuta 2013

Maailmanparannusta--Tuhotaan Pohjois-Korea

Tulisipa se sota vihdoinkin. Sota lopettaisi lopullisesti Pohjois-Korean johtajien uhoamisen, joka on aivan tavallista pikkukakakaroiden uhmaa, jota myös audi- ja bemarikuskit harrastavat.

Ei kai kukaan vaan ole sitä mieltä, että Pohjois-Korea edelleen saisi jatkaa kansansa tuhoamista; ettei Pohjois-Koreaa vastaan saa aloittaa sotaa, koska se merkitsisi sen maan nykyjohdolle masennusta ja jopa traumaattista haavaa pikkusormeen? Ja mitä maailman muut rikkaat siitä taas ajattelisivat, jos yksi rikas ei saisikaan jatkaa kanssaihmisten alistamista ja orjuuttamista.

Noin kuitenkin yleisesti voidaan lukea mediasta; Ihmiset eivät halua sotaa Korean niemimaalle, koska sota tuhoaisi Pohjois-Korean nykyisen hallituksen ja vapauttaisi sen kansan keskitysleireistä. Miksi sitten Natsi-Saksaa vastaan käytiin raivokasta sotaa ellei juuri Saksan parantamiseksi?
Sota on lääkettä. Sota parantaa niin sanottujen johtajien harhaisuudet. Pohjois-Koreaa vaivaa autoimmmuuni-sairaus, missä oma kansa taistelee omaa kansaa vastaan. Sota-lääke poistaisi Koreasta ne solut, jotka koko ajan tuhoavat omia solujaan... Uuden täsmäaseet voisivat annostella voimakasta sotalääkettä täsmällisesti vain niihin sairaisiin soluihin ja tappaa ne armottomasti...
Kannatan ehdoitta Pohjois-Korean johdon täydellistä tuhoa. Tapahtukoon se sitten atomipommeilla tai täsmäohjuksin, mutta sen menon täytyy loppua niin pian kuin mahdollista, mieluummin jo tänään. Pohjois-Korean uusikin johtaja käyttäytyy kuin joku kouluampuja, joka ei pysty käsittelemään tunteitaan, vaan on täysin tunteidensa vietävänä.

Hänellä -Kim Jong Unilla- on suuruudenhullut kuvitelmat omista aseistaan ja hän ei pysty käsittämään länsimaiden aseiden tuhoamisvoimaa, jolloin hän todellakin tunteellisesti uskoo, että juuri Pohjois-Korealla on maailman vaarallisin aseistus.
Pohjois-Korean johtajat ovat rakastuneita omiin aseisiinsa ja uskovat niiden olevan ylivertaisia. Ihan samaa järjetöntä uskoa, mitä on ihmisellä, joka on rakastunut autoonsa; autoonsa rakastunut uhoaa autonsa olevan ylivertainen muiden autoihin nähden. Tuolla tien päällä liikkuu joka päivä suuruudenhulluja Kim Jong Unneja, joiden alla on rakkaita Bemareita, Audeja, Mersuja ja BMWeitä...
Kim Jong Un voi tulkita minkä tahansa henkilökohtaiseksi loukkaukseksi, joka vaatii häntä kostamaan sen. Ja Pohjois-Korean kenraalit eivät henkilöpalvonnan vuoksi uskalla olla eri mieltä, koska se merkitsisi välitöntä teloitusta, joten jälleen kerran maailma on yhden hullun panttivankina, koska länsimaat ovat vaipuneet täydellisen armottomaan sääliväisyyteen, joka kohdistuu vain heikkoihin, kuten kerjäläisiin ja sairaisiin johtajiin; rikkaisiin, jotka uskovat, ettei työ ole heitä varten, vaan vain muiden rahoilla loisiminen.

Tavalliset ihmiset on laitettu johtajien omien oikkujen maksajiksi niin täällä lännessä kuin Pohjois-Koreassakin. Uusi kunnon suursota todellakin parantaisi maailman ilmapiiriä huomattavasti, semminkin, jos Pohjois-Korea pystyisi aiheuttamaan tuhoa lännelle. En ole pahoillani, tuhoutuu sodassa mikä kaupunki tahansa, koska sota ei ole sotaa, jos siinä ei tuhoudu mikään, eikä lääke ole lääkettä, jos se jättää sairaat solut henkiin.

Ei kommentteja: