keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Kanadalaista pakolaisasiaa ilman häpyä

Sais tota Suomenkin kaupungit tota noin niinku ottaa oppia Kanadasta, jotta tota suomalaisten ei tarvitsisi niinku hävetä tota, että sillä tavalla niinku, että centtiäkään rahaa tota verorahaa ei sitten käytetä pakolaisiin, vaan tota kaikki ne keräis itte rahaa, jotka tänne pakolaisia haluaa, niinku.

Suora linkki: Pitsaa ja pakolais asiaa-videon pakolaisasia alkaa kohdasta 147 sekuntiaNiin tosiaan siellä oli eilen tota kaupunginhallituksen kokouksessa oli keskusteltu siitä noista pakolaisista että. Siellä oli ehdotettu että tämänkin kaupungin pitäisi ottaa niinku osaa siihen auttaakseen niitä pakolaisia ni.
Siellä sitten päätettiin sillä tavalla että, että tota jos otetaan semmonen nelihenkinen, kaks lasta ja kaks aikuista, pakolaisperhe tänne. Niin ehdotettiin, että jos sitten pistettäisiin hyväntekeväisyys niinku keräyksiä ja bisnekset ja kirkot ja kaikki sitten pitäis vaikka myyjäisiä ja yksityiset ihmiset vois niinku antaa sitten ja lahjottaa vähän rahaa.
Se kuulemma maksaa neljän hengen pakolaisperhe ensimmäinen vuosi niitten elätystä täällä maksas siinä 27000. Että sen verran rahaa pitäs saada koottua, niin sitten voitas ottaa se pakolaisperhe tänne.

Sit siinä samas jutus oli tota toinen juttu, että tänne on tulossa jo tuolta Thailandista, se on burmalainen kuuden hengen perhe, kaks aikuista ja neljä lasta. Ne on jo hyväksytty; niiden niitten lääkärintarkastukset on kaikki tehty ja niill on tota, ne on valmiita tulemaan. Niitten rahotus on järjestetty tota kansainvälisten jonkun järjestöjen kautta että.

Sit päätettiin semmonen vielä siinä että kaupungin verorahoja ei senttiäkään pistetä niihin sitten niinku. Että sillä ehdolla että ne hylkäs sen että kaupunki pistää mitään rahaa, verorahoja niihin. Mutta jos ne saadaan ne rahat kerättyä, niin sitten tännekin kaupunkiin on nyt sit tulossa varmaan pari pakolaisperhettä, että sillä tavalla.

Blogi, 27.9. 2015: Suvaitsevaisuus tekee tyhmäksi
Riikka Purra, 30.9. 2015: Miksi naisella ei ole pelastusliiviä?
VU, 22.9. 2015: Bagdadin kristitty pastori: Pakolaisjonon kärjessä ovat väärät ihmiset
IS, 29.9. 2015: Huoli heräsi Saksassa: Raiskauksia ja lasten seksuaalisia hyväksikäyttöjä pakolaismajoituksessa
LV, 19.8. 2015: Miksi tulee vain nuoria miehiä? Tutkija: Järjestelmämme auttaa vääriä ihmisiä:
"Heikompien unohtaminen ja vahvojen auttaminen on Purran mielestä osoitus siitä, että alan tutkijat ja turvapaikanhakijoista raportoivat mediat ovat menettäneet kyvyn moraaliseen ajatteluun."

Ei kommentteja: