tiistai 2. helmikuuta 2016

OPI KAPITALISMI MINUUTISSA

Valtion tulee olla neutraali; Poliitikoiden ja virkamiesten palkka ei saa ylittää perustoimeentuloksi määriteltyä rahasummaa, koska lainsäätäjä ei voi mitenkään tietää, mikä summa riittää onnelliseen elämään, jos hän itse ei pysty elämään sillä summalla, jolla hän vaatii muita tulemaan toimeen.
Jos poliitikko on tietämätön niinkin perustavaa laatua olevasta asiasta kuin perustulolla toimeentuleminen, nin silloin tuollainen poliitikko on ainoastaan typerys, jonka ainoa oikea paikka on pakkotyössä, jotta hänestä olisi edes jotain hyötyä valtiolle.

Rikkaille valtio on vain yksityinen etujärjestö,
jonka viritinosana toimii lainsäädäntä,
jolla poliitikot optimoivat valtion rikkaille.

Poliitikot ovat ikuisesti väärässä, jos he uskovat, että heille pitää maksaa, jotta he voisivat ajatella päteviä. Pätevä ajattelu ei ikinä ole vaatinut minkäänlaista palkkaa tai kunniaa. Päin vastoin; mitä enemmän ihmiselle maksetaan ajattelusta sitä typerämpiä ovat hänen ajatuksensa; Rahasta-ajattelija ei pysty ajattelemaan muuta kuin rahaa ja siihen liittyvää.

Poliitikot ovat typeriä siinäkin tapauksessa, jos he vaativat palkkaa siksi, että muutoin he eivät voisi elää kuten tavan kansalainen elää. Ihminen, joka pystyy elämään onnellista elämää vähällä on paljon suurempi talousasiantuntija kuin yksikään poliitikoiden virallistama asiantuntija; Viralliset talousasiantijat eivät ikinä pysty ajattelemaan mitään uutta ajatusta, koska jokainen talousasiantuntija kärsii rahajuoppoudesta kuten kaikki muutkin rikkaat ja heidän perseennuolijansa. Viralliset talousasiantuntijat pystyvät vain hokemaan Juopon yhteiskuntamallin mukaisia hokemiaan.
US, 2.2. 2016: Pörssigurukin turhautui Caruna-munaukseen – ”Raha häviää kummasti, kun kapitalisti askartelee
US-blogi, 2.10. 2015: Suomen pahimmat bisnesmokat
KU, 7.4. 2015: HÄKÄMIES MYI PILKKAHINNALLA -NYT LANNOITTEIDEN HINNAT KARKAAVAT KÄSISTÄ

Yhä uudelleen ja uudelleen sekä rikkaat että heidän viralliset asiantuntijansa tuovat ilmi täydellisen tietämättömyytensä kapitalismista. Mikä tahansa valtion ideologia onkin, niin sen ensisijainen ja korkein tehtävä on tuottaa hyvää valtiolle. Olisi suoranaista typeryyttä puhua valtion ideologiasta, jos sen korkein tarkoitus ei ole tuottaa hyvää kaikille.
Jos jotakin ideologiaa käytetään vain jonkun ryhmän hyväksi, niin silloin on mielipuolista puhua samaan aikaan valtiosta. Se tosiasia, että rikkaat myyvät kansallisomaisuutta ulkomaille on eittämätän todiste siitä, että rikkaat poliitikoineen ja asiantuntijaperseennuolijoineen ovat pelkkiä loisia, jotka vähät välittävät valtiosta.

Kapitalismin olemus
 • Kapitalismi on kaikilla hinnoilla kilpailua. 
 • Kapitalisti ei voi koskaan vaatia palkankorotusta. 
 • Jokainen palkanvaatija on kerjäläinen. 
 • Kapitalisti vaatisi ennemmin palkanalennusta kuin suostuisi kerjäläiseksi. 
 • Kapitalisti kilpailee ainoastaan omalla palkallaan. 
 • Deflatoorinen talous on todiste systeemin kapitalistisuudesta. 
 • Inflatoorinen talous on tyypillistä sosialisteille ja muille ahneille. 
 • Kapitalisti rakastaa deflaatiota, koska silloin hänellä on kiistaton todiste hintakilpailusta. 
 • Kapitalistin vaatimattomuus estää kapitalistia elämästä yli tulojensa. 
 • Kapitalistinen elämä vaatii suurenmoista älykkyyttä. 
 • Kapitalistisessa järjestelmässä elinkustannusten lasku on pysyvää. 
 • Kapitalismi johtaa kaikille ilmaiseen elämään. 
 • Kapitalismissa päällekkäiset rakenteet eivät ole mahdollisia. 
 • Kapitalismi on taivaallinen talousoppi.
Poliitikot ovat kaikkein eniten pihalla valtion hoidosta; Poliitikot osaavat ainoastaan hoitaa rikkaiden asioita ja säätää lait niin, että rikkaat saavat edelleen jatkaa koskaan tyydyttymätöntä elämää, joka tuottaa köyhyyttä, tuhoa ja kuolemaa kaikkialle.
Kapitalismissa ei ole kilpailuttajia
Rikkaiden näkemys kapitalismista on juuri sellainen ideologia, joka ei millään muotoa täytä valtiollisen ideologian kriteeriä. Kapitalismi tulee olla yksilöiden kilpailua inhimillisen elämän kaikilla osa-alueilla. Aito kapitalisti kilpailee vain omalla palkallaan, eikä vaadi ketään vähentämään palkkaa siksi, että joku muu saisi enemmän. Ihminen ei ole kapitalisti, jos hän kilpailuttaa muita, mutta ei itse millään salli kilpailua itselleen.

Ihminen on sitä köyhempi mitä enemmän hän tarvitsee rahaa
Esimerkiksi kansalaiset (joille kuuluu valtiovalta) eivät voi kilpailuttaa sitä, kuka hoitaisi kansakunnan yhteisiä asioita halvemmalla, koska poliitikot ilman minkäänlaista järkiperustetta ovat julistaneet. että poliitikoiden pitää kuulua rikkaisiin, koska muutoin poliitikko ei kuulemma osaa ajatella. On kuitenkin helppoa havaita, ettei yksikään rikas, eikä yhden yksikään poliitikko koskaan pystyisi ajattelemaan kapitalismista edes tällaisia ajatuksia; Rahasta-ajattelija voi kaikessa tyydyttymättömyydessään ajatella vain sellaisia ajatuksia, joilla valtio saadaan entistä paremmin optimoitua rikkaille.
Rikkaat voivat ajattella, että mitä halvemmalla joku tekee esimerkiksi puhelimia tai autoja sitä pätevämpiä sellaiset halpatyöntekijät ovat, --- mutta yksikään rikas ei koskaan ole pystynyt soveltamaan sitä itseensä; Että mitä halvemmalla joku ajattelisi yhteisiä asioita sitä parempia ne ajatukset olisivat!
Suomi on rikkaiden kommunistien diktatuuri
Muiden kilpailuttajat ovat pelkkiä paskiaisia, joita tavataan kommunistisissa diktatuureissa. Mitään periaatteellista eroa ei ole sosialisteilla, mukakapitalistilla ja kommunistilla; joka ikinen heistä on ainoastaan oman edun tavoittelija, joille valtio ja siinä esiintyvä huono-osaisuus on pelkkä keppihevonen.
Yhden yksikään rikas ei ikinä ole itse kilpailluttanut itseään. Kun ihminen on aito kapialisti, niin hän optimoi ihan itse elämänsä omiin tuloihinsa: Vain typerykset vaativat palkankorotuksia, koska jokainen palkkaa vaativa on ihan itse tehnyt valintoja, joiden tähden hän syö enemmän kuin tienaa;

Palkan vaatiminen on todistus typeryydestä
Palkan vaatijat eivät typeryyttään pysty elämään suu säkkiä myöten, ja juuri tuollainen yli varojen eläminen vaatii ihmistä uskomaan ideologioihin, joilla mikään valtio ei voi toimia, koska kaikki ideologiat ovat syntyneet ahneudesta. Kansalaisilla ei ole mitään velvollisuutta kustantaa yhdenkään ihmisen ylellistä elämää. Poliitikot ovat vain idiootteja, jos he vaativat kansalaisia osallistumaan rikkaiden rikastuttamiseen.

Ideologia; ajatus siitä, miten elää loisena
Rikkaat ovat kuin mustalaisen koni, joka tarvitsee tuhannen metrin tasoitusajoissa kilometrin etumatkan; Rikas on jo maalissa ja huutelee sieltä muille, miten heidän pitää kilpailla...

Se on vain idioottimaista antaa sellaisten yhtiöíden johtajille yhtään mitään palkkaa, joiden tuotteet ovat ihmisille välttämättömyyksiä. Itse asiassa; Esimerkiksi sähkölinjat eivat vaadi mitään johtajaa, koska niiden kunnossapitoon ja kehitykseen riittää muutama insinööri alaisineen:
Sellainen ala, joka ei vaadi johtajaa, ei koskaan saisi olla itsenäinen yritys; Sähkönsiirto on verrattavissa vaikkapa ihmisen raajaan; Ihmisen raajakaan ei voi olla itsenäinen yritys.


Pankkikriisi, 24.11. 2008: Salainen pankkituki – pääkonna Mauno Koivisto
Blogi, 16.1. 2016: 62 rikkainta--Talouden huuhaaoppia yliopistoissa
Blogi, 27.1. 2015: Johtajien Yleissitovuus ja Kuolevaisuuden taju
IL, 18.12. 2009: Tutkija: Valtiovalta on kohdellut rikkaimpia silkkihansikkain
IL, 27.6. 2015: Liliukselle puuhataan 10 000 euron korotusta
Blogi, 12.2. 2015: Suomea johtavat ahneet typerykset
Blogi, 6.1. 2013: Taloushuuhaata yliopistoissa
Blogi, 19.3. 2015: Taloustalkoot-Poliitikoille perustoimeentulo
IL, 14.1. 2016: Kepulaisilla hulppeat edut veronmaksajien piikkiin
TS, 17.1,. 2011: Platon: Rikkaalle riittää nelinkertainen palkka
Blogi, 1.11. 2010: Tyhmyyden kompensaatio
Blogi, 201.2. 2011: Varokaa heikkoja paikkoja
Blogi, 4.1. 2013: Palkka-alen vastustus raittiiden terroria
FB/Sinenmaa, 18.1. 2016: Voi sanoa olevani asiantuntija...
IS, 24.1. 2016: Tule paikalle, saat jopa 1000 € / kokous – tällaisia lisärahoja kansanedustajat saavat eri firmoilta
Suomenmaa, 14.2. 2015: Professori: Kansa kyllästymässä etuja kahmivaan eliittiin – Eurooppaa uhkaa myllerrys?
Waking Times, 19.8. 2015: ‘World’s Poorest President’ Explains Why We Should Kick Rich People Out Of Politics
Blogi label: Maksimipalkka
Blogi label: Minimipalkka

Ei kommentteja: