maanantai 13. kesäkuuta 2016

Suomen valtio on siirtynyt sharialakiin

Suomen valtio noudattaa shariaa: "- Huivi on hyvä olla mukana siltä varalta, jos sitä sattuu tarvitsemaan. Jos uskonnollinen poliisi tulee siitä vaikka huomauttamaan, että se olisi hyvä laittaa päähän."

Uskonnollinen poliisi on sama kuin shariapoliisi
Koska suomalaisen naisen pitää valtion mukaan pelätä shariapoliisia, siksi on kiistattomasti selvää, että Suomen valtio noudattaa shariaa. Suomen valtion mukaan naispoliitikoita ei suojaa ulkomailla diplomaattinen koskemattomuus.
"Diplomaattinen koskemattomuus takaa suurlähettiläille ja muulle diplomaattisia tehtäviä hoitavalle lähetystöhenkilökunnalle koskemattomuuden asemamaan tuomiovallasta."

Wikipedia: Diplomatia on kansainvälisten suhteiden alalla liikkuva valtiotaito, jonkun valtiomiehen toimintatapa tai valtioviisaus. Diplomatian alaan kuuluvat rauhasta sopiminen, sota, talouselämä, kauppa ja kulttuurivaihto.
Suomen valtion mukaan diplomaattinen koskemattomuus ei kuulu diplomatiaa tekeville naisille, vaan naisten on pakko pukeutua muslimeiksi muslimimaissa, jotta he välttyisivät muslimimaiden tuomiovallalta! Kiistattomasti Suomen valtio on islamofobinen.
Suomalaiset ministerit valtiovierailulla

Suvakit eivät ymmärrä uskonnon ja kulttuurin eroa: Ottakaa huomioon, että Suomen valtio toimii tismalleen niin kuin suvakit haluavat; Suvakkien mukaan vain muslimikulttuuri on kulttuuria, joten suvakkien mukaan naiset eivät saa edes ministerin virassaan olla suomalaisia, vaan heidän on pakko olla muslimeja, jottei shariapoliisi ruoski heitä!


Ei ole kummoistakaan olla rohkea, kun ei pelkää
Olisiko niin, että suvakkien hokema rauhanuskonto ei ole edes suvakeille rauhallinen, koska suvakkien mukaan rauhanuskonto saattaisi jopa ruoskia suomalaisen ministerin, jos hän ei ole pukeutunut säkkiin?

Blogi, 11.6. 2016: Suvaitsevat miehet pilaavat kaiken.
Blogi, 09.6. 2016: Suvaitsevat naiset pilaavat kaiken.

PS: Miksi Suomen valtio ei vaadi miehiä pukeutumaan muslimeiksi? Miten on perustuslain takaaman tasa-arvon? Ainiin. Tätä on turha kysyä suvakeilta, koska suvakkien mukaan perustuslailla saa pyyhkiä persettä,  kun on puhe muslimeista.

Tässä kuvakaappaus YLE:n sivulta siltä varalta, että suvakkimedia tekisi sillekin samaa, millä se yrittää pestä islamia puhtaaksi.


Ei kommentteja: