torstai 9. kesäkuuta 2016

Suvaitsevat naiset pilaavat kaiken

Liberaaleja tai vasemmistolaisia naisia ei ikinä saisi päästää minkäänlaiseen pomotusasemaan. Kun liberaari/vassari nainen menee vaikkapa ministerin tai kanslerin arvovallalla muslimimaahan, niin hän pilaa totaalisesti edustamansa instituutin arvovallan.
Youtube: Why Women DESTROY NATIONS * / CIVILIZATIONS - and other UNCOMFORTABLE TRUTHS.
B, 8.11. 2017: Ovatko naiset syy uskontojen pyhyyteen?
B, 5.4. 2014: Tasa-arvo saa naiset hysteerisiksi.
B, 8.5. 2013: Ministerien Huntupakko ja Huntukielto.
Presidenttiys, pääministeriys tai mikä muu tahansa institiotionaalisuus on pilattu sillä siunaamalla, kun joku toisen tunteita pelkäävä naikkonen alistaa valtiollisen arvovallan vieraan uskonnon valtaan. Jokainen vähänkin älyään käyttävä ymmärtää, ettei yksikään ihminen ole oikeutettu loukkaantumaan toisen valtion instituutioista. Tuollaiset suvakkinaikkoset eivät tajua, että alistamalla itsensä (ja samalla oman valtionsa arvovallan) toisen vallan alaisuuteen he ovat siinä samalla tuominneet ne miljoonat naiset, jotka haluaisivat vapautua miesten luomista pakottavista uskomuksista.
Muslimeille vain naisen kuuluu ilmaista olemuksellaan islamia, kun taasen miehille asu on täysin vapaa. On siten täysin uskomattoman absurdia, että liberaali/vassari, jolle naisen asema on mukamas kaikki kaikessa, alistaa välittömästi oman valtionsa vieraan uskonnon fallossymboliksi, kun kohtaa muslimimiehen.

Islamissa nainen ei kuulu uskontoon, vaan nainen on miehille ainoastaan uskonnollinen näytekappale, jolla miehet todistelevat toinen toisilleen, miten hartaita muslimeja he ovat länsimaisissa puvuissaan, älykännykät käsissään.

Länsimainen naisjohtaja, joka pukeutuu islamiin vain siksi, ettei muslimit loukkaannu, on siinä samalla todistanut, ettei naisella ole mitään ihmisarvoa.

Kaikki uskonnot ovat ihmisen eläinmenneisyydestä suoraan nousevia urosten vallan jatkeita. Uskovainen ihminen pitää edelleen kiinni ihmislajin eläimellisyydestä, sillä eläimetkin vaativat kaikkia lajikumppaneitaan kunnioittamaan hallitsevaan asemaan päässyttä urosta.
Eläinnaaraat pitävät alistettua asemaansa täysin luonnollisena osana, eivätkä ne siksi pidä minään sitä kohtelua, jota saavat osakseen, koska eläimiltä puuttuu pohtiva järki -- eläin ei pysty kriittiseen ajatteluun. --
Nainen (yleensä vasemmisto/liberaali), joka pukeutuu vieraan uskonnon fallossymboliksi ei lainkaan pidä minään sitä asemaa, johon hän on täydellisen ajattelemattomattomasti alistunut. Iranissakin miljoonat naiset haluaisivat vapauden, mutta länsimainen naikkosjohtaja, joka täysin vapaaehtoisesti alistaa itsensä ja oman valtionsa uskonnolliseksi näyttelijäksi on pahinta, mitä ikinä henkistyvälle ihmisyydelle voi tapahtua.

Nöyristely on suvaitsevaisuuden synonyymi
Sellainen ihminen kuuluu eläinfaunaan, joka ei halua tai kykene ajattelemaan kriittisesti. Liberaalisuus ja vasemmistolaisuus on sellaisen ihmisen vääjäämätön osa, joka kieltäytyy kriittisestä, pohtivasta ajattelusta.

Kun siis suvaitsevaisuudessaan luja nainen menee vaikkapa Iranin muslimivaltiaiden tykö, niin jos hän pukeutuu kuten uskonto (miesuskonto, suom. huom.) määrää, niin siinä samalla hän todistaa olevansa vain muuan eläinnarttu, joka on alistuneesti astunut toisen uroslauman haaremiin.

Kun vaikkapa lehmä siirtyy toisen sonnin laumasta toisen sonnin laumaan, niin samoin suvaitsevainen nainenkin todistaa silloin olevansa vain osa urosten välistä sarvien kalistelua, jos hän millä tahansa verukkeella pukeutuu toisen uskonnon näytekappaleeksi kuvitellen, että maailma  on parempi silloin, kun ihmisiltä estetään luonnolliset tunteet, joiden avulla normaali ihminen yleensä kehittyy ihmisenä.
Kaikki tunteet ovat ihmisyyden parhaaksi. Kuten vihakin on havaittu olevan hyväksi ihmiselle, niin samoin loukkaantumisen tunnekin on ihmistä kehittävää; Kun ihmiseltä kielletään loukkaantumisen kokemus, niin sellainen ihminen ei voi kehittyä ihmisyydessä. Jos suvakki pukeutuu muslimiksi, niin silloin hän pahoinpitelee toisen ihmisen ja tappaa hänen henkisen kehityksensä.

Se on ehdottomasti väärin estää toiselta loukkaantuminen ja se on rikos ihmisyyttä vastaan pitää sellaista ihmistä rikollisena tai rasistina, joka saa aikaan muissa tunteita, sillä ihminen ei voi kehittyä ihmisenä, jos häneltä kielletään omien tunteiden hallinta.
Kukaan aikuinen ihminen ei voi olla vastuussa siitä, ettei toinen aikuisena itseään pitävä ihminen ole kasvanut ihmisenä edes sen vertaa, ettei loukkaannu toisen kritiikistä tai pukeutumistyylistä.

Jokaisen ihmisen ihmisyyteen kuuluu kasvu ihmisenä, eikä ihminen voi kasvaa ihmisenä, jos joltain toiselta ihmiseltä vaaditaan rangaistuksen uhalla jotain normia tai käytöstä, jotta toisen ihmisen ei tarvitse kokea tunteita. Kansalainen:
Haastattelussa Nicolai Sennels: Islamista, rikollisuudesta ja maahanmuutosta.
Uskonnollisuus on ylevöitettyä eläimellisyyttä
Uskonnollinen tunne on sama tunne, jota mikä tahansa lauman johtajuudesta tappeleva uros tuntee. Kun miehet pakottavat uskonnon nimissä naisia pukeutumaan jollakin tavalla, niin se on ainoastaan naaraiden polttomerkitsemistä, eikä sitä missään nimessä saisi pitää minkäänlaisen jumaluuden todisteena.

SK-mielipide, 8.11. 2009: Yltiösuvaitsevaisuuden mukana katoaa arkijärki.
The guardian, 13.1. 2015: Angela Merkel joins Muslim community rally in Berlin.
Web Daily, 6.6. 2016: Controversy Over Hillary Islam Tweet.
Emma, 7.6. 2016: Schleier & Pixel? Auch kein Problem!
Blogi, 23.1. 2016: Merkel suvakkeineen upotti Euroopan.
Blogi, 11.6. 2016: Suvaitsevat miehet pilaavat kaiken.
Blogi: Mietelauseita.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvänä puolena asiassa näen nykyään sen että kyseinen porukka tulee todellakin saamaan ansionsa mukaan tulevaisuudessa.He joko ansaitusti päätyvät joukkohautoihin maanpettureina kun kansannousu alkaa.Tai he ansaitusti päätyvät joukkoahautoihin vääräuskoisina huorina kun eivät kelpaa enää palvomilleen vihollistaistelijoille edes raiskausleluiksi.Ei ole kysymys enää siitä tapahtuuko niin.Vain siitä kenen toimesta ja milloin.