tiistai 30. elokuuta 2016

Ottakaa velkaa sano rikas kun veroparatiisiin soitti

Hasthtag #Kipeitä Leikkauksia Jotka Koskevat Kaikkia
Palkkakuopassaan murjottava miljonääri
Kun ihmiset eivät kuluta, kun palkkoja leikataan, kun hinnat ovat korkealla, niin aina silloin ilmestyy salaisen vallan varjoista eliitin juoksupoikia ja muita otuksia, jotka mairittelevat ja käskevät: OTTAKAA VELKAA!

TS, 7.1. 2009: Korkman: Ottakaa rohkeasti velkaa

Miksi koskaan eikä ikinä talousnerot eivät pyydä rikkaita ottamaan velkaa? Sehän tulisi halvaksi yrityksillekin, kun johtajat korvaisivat palkankorotuksensa yksityisellä velanotolla.
Ja poliitikot voisivat leikata myös rikkailta, kun vain rikkaat uskoisivat omia asiantuntijoitaan, että halvan rahan aikana kannattaa ottaa velkaa ja elää velaksi, jotta kulutus saataisiin nousuun. Velkahan  on kuulemma hyvä asia.


Mutta talousasiantuntijat eivät voi ikinä vaatia rikkaille velanottoa, koska silloin rikkaat eivät voisi rikastua - kaikissa olosuhteissa. Nyt jo keskiluokkakin joutuu ottamaan velkaa, jotta rikkaille turvattaisiin huippupalkat. Keskiluokka valuu hiljalleen alaspäin ja kasvattaa alaluokkia:
TS, 4.1. 2012: Nämä luvut kertovat keskiluokan kuolemasta

IL, 31.8. 2016: Veikkaus-pomon 32 000 euron palkka hiertää - Ville Niinistö: "Pääministeri pitää asettaa vastuuseen":
"- Pienituloisilta naisilta pääministeri Sipilän idean mukaan leikataan - koska "kilpailukyky" - mutta silti hänen vastuullaan olevan yhtiön johtajalle maksetaan 32 000 euron kuukausipalkkaa. Johtajien palkkamaltti on tästä kaukana, johon Sipilä aikanaan vetosi. Ai niin, Sipilän mielestä johtajien osalta palkkamaltti on vapaaehtoista. Omistajaohjauksesta vastaavana ministerinä hän ei kuitenkaan vastaa kysymyksiin."
SK, 31.8. 2016: Rinne ja Niinistö hurskastelevat Veikkaus-pomon palkalla – Aiemmin liksa oli vielä törkeämpi

IS, 193. 2016: Alkon johtaja tienasi kolme kertaa enemmän kuin pääministeri – tulot yli 36 000 € / kk

IL, 1.9. 2016: IL selvitti valtionyhtiöiden pomojen palkat: Fortumin johtajalle 80 000 euroa kuukaudessa

Intokustannus: ESKO SEPPÄNEN KERTOO SEN MISTÄ SUOMI VAIKENEE
AL, 30.8. 2016: Uuden Veikkaus-pomon palkka on 32 000 euroa kuussa – Huippupalkkainen Rinne: ”Talkoot eivät kosketa varakkaimpia
IS, 31.8. 2016: Aamulehti: Poliitikkojen perheille alennusta S-ryhmästä
Blogi, 26.8. 2016: Palkintovirat ja valtion evoluutio
IL, 30.8. 2016: Sannin ja Juhan 32 000 euron palkkamaltti
US, 30.8. 2016: 32 000 €/kk ihmetyttää – SDP: Juha Sipilän pelisilmä petti

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

"Veikkauksen hallituksen puheenjohtajaksi nimettiin keskiviikkona 9.3.2016 pidetyssä yhtiökokouksessa OTK Kirsi Komi. Hän seuraa tehtävässä Suvi-Anne Siimestä, joka on toiminut Veikkauksen hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2011.Hallituksen varapuheenjohtajana jatkaa talousjohtaja Lauri Veijalainen ja muina jäseninä jatkavat professori Eva Liljeblom, toimitusjohtaja Minna Metsälä, toimitusjohtaja Tero Ojanperä, professori Alf Rehn sekä johtaja Harri Syväsalmi."

Miksi en löydä täältä Juha Sipilän nimeä ? Selitä kuinka hän on vastuussa veikkuksen asijoista ?
Mielestäni veikkaus on aivan itse päättänyt palkoista.