lauantai 1. joulukuuta 2018

Ministeri Saarikko laittaa lapsille multakakkuja

YLE, 30.11. 2018: Ministeri Saarikko ei ymmärrä lapsensa rokottamatta jättäviä vanhempia, vetoaa Luodon äiteihin ja isiin: "Rokottakaa lapsenne".

Varmasti kaikki äidit ja isät, jotka rokotuttavat lapsensa, syöttävät myös multaa lapsilleen, ettei heidän lapsensa saa elinikäistä allergiaa tavallisille luonnon aineille. Siksi onkin hyvin kummallista, miksi kaikenlaiset allergiat ja yliherkkyydet lisääntyvät, kun vain muutamat vanhemmat eivät halua lapsilleen suojaa lasten rokkoja vastaan.

Voiko allergioiden lisääntymisen selitys olla siinä, että vanhemmat ovat lääketieteen uhreja? Lääketiede ei hyväksy mitään sellaista suojaa, jonka lapsi voi saada luonnosta ja ihan ilmaiseksi ja kaiken lisäksi pelkän leikin avulla. Lääketiede on erittäin vakavaa, eikä siihen voi kuulua minkäänlainen leikkiminen luonnossa, koska muutoin lääketehtaat eivät voisi olla pörssiyhtöitä.

Rokotuksia haluavat ministerit ja vanhemmat ymmärtävät täysin, miten tärkeää lääketehtaille on jatkuva rahan tulo ja johtajien rikastuminen, ja ehkäpä juuri siksi vanhemmat eivät halua antaa lapsilleen luonnollista suojaa allergioita vastaan, koska muutoinhan lääketehtaat eivät voisi myydä allergialääkkeitä.
Ministeri Saarikkokin ymmärtää varmasti, että lääketehtaiden kuuluu saada voittonsa myös allergialääkkeistä, ja siksi hän ehkäpä ei voi täysin ymmärtää vanhempia, jotka antavat lastensa maistella multaisia leluja ja telmiä kuralätäköissä ilman kumipukua ja kaasunaamaria ja jopa juosta vapaana pusikoissa, missä kuivuneet oksat raapivat lapsien käsivarsiin ja nilkkoihin naarmuja.

Mitäpä tuollainen parin viikon rokko onkaan elinikäisen allergian rinnalla: Kun lapsille annetaan elämänlahjaksi elinikäinen allergia, niin siinä vasta lääketehtaat tienaavat miljardeja, joten on ilman muuta hyvä asia pitää lapset putipuhtaina hygieenisissä tiloissa, joista ministerinkin on hyvä motkottaa niille vanhemmille, jotka eivät halua rikastuttaa rikkaita.

Jos haluat lapselle elinikäisen suojan rokkoja vastaan, niin miksipä et sitten antaisi lapsen karata päivätarhasta luontoon, joka antaa hänelle ilmaisen suoja allergioita vastaan.

Luonto itsessään on paras rokote kansantauteja vastaan. Kuitenkin, Luonto ei voi toimia rokotteena, jos se pitää ottaa vakavasti. Leikkiminen luonnossa on ilmaista, mutta juuri siinä vika onkin, kun asiaa katsotaan palkankorotuksia ja rikkaaksi haluavien näkövinkkelistä. Ministerin palkalla on helppoa estää lapsilta luontosuhde ja pitää heidät steriileissä tiloissa, missä homeetkin mielellään leikkivät.


PS. En ole rokotevastainen.
Sain lapsena rokotukset isorokkoa, poliota ja jäykkäkouristusta vastaan, mutta en muista, että olisin saanut piikkejä lasten rokkoja vastaan. Sen muistan, miten kivaa oli sairastaa rokko, kun sairaana sain appelsiineja, joita muut eivät saaneet, kun ne oli siihen aikaan harvinaisia.

Koska en vastusta rokotuksia, niin silloin en voi ymmärtää niitä vanhempia, jotka eivät anna lapsille luontorokotetta, vaan mieluummin ostavat apteekista kaiken maailman pillereitä niitä tauteja vastaan, joihin olisi  olemassa luonnollinen suoja, kun vain antaisi lapsien leikkiä vapaina luonnossa.

Jos pystyt viemään lapsesi neuvolaan rokotettavaksi, niin silloin voisit viedä lapsesi neuvolaan läheisen metsän kautta ja antaa lapsen leikkiä siellä, koska myös se on rokotus, lapsen loppuelämän tärkein rokotus.

Ei kommentteja: