tiistai 4. joulukuuta 2018

YK haluaa ihmisten pakenevan ikuisesti

Ikuiset pakolaiset USA:n rajalla ja Euroopassa .
- Ihmisen kirje liberaaleille, demokraateille ja muille uskovaisille.

Miksi ihmiset pakevat omien valtioidensa ongelmia? Mikä on syynä siihen, että yhteisöt eivät saa edes jengejään kuriin, vaan lähtevät jengejä pakoon jopa tuhansien kilometrien päähän? Jo yhden korttelin kokoinen väki pystyisi halutessaan tuhoamaan korttelistaan kaikenlaiset huligaanit.

Jokaisella yhteisöllä on moraalinen oikeus tuhota jokainen sellainen ryhmä, joka uhkaa yhteisön olemassaoloa.

Se on moraalitonta lähteä huumeparoneita ja jengejä karkuun toiseen maahan, sillä ihminen, joka on paennut yhteisön ongelmia esimerkiksi USA:han, toimisi myös USA:ssa samalla tavalla, eli kääntää katseensa muualle, jos USA:ssa joku jengi toimii yhteisön arvoja vastaan. Olisi absurdi tilanne, että jengiväkivaltaa USA:n pakenevien uskottaisiin pystyvän USA:n kaduilla taistelemaan jengejä vastaan, kun he eivät ole siihen pystyneet eivätkä halunneet kotimaissaankaan. Luoja paratkoon USA:ta, sillä sen kadut täytetään ikuisilla pakolaisilla.

Yhteisön olemassaolo vaatii, että yhteisön jokaisen jäsenen on yhdessä osallistuva yhteisön puolustamiseen jopa äärimmäistä voimaa käyttäen. Jos ihmiset vain pakenevat omien yhteisöjensä ongelmia, niin silloin he ovat ikuisella pakomatkalla.

Länsimaihin pakenevista ei ole mitään hyötyä länsimaiden yhteisöjen olemassaololle, koska tänne saapuvat eivät puolusta länsimaiden yhteisöllisyyttä, sillä he eivät tehneet sitä kotimaissaankaan. Länsimaiden yhteisölliset, yksi arvoiset ja yksiuskontoiset yhteiskunnat murenevat sitä mukaan, kun tänne otetaan ihmisiä, jotka ovat ikuisella pakomatkalla.


Kuka on esittänyt sen ajatuksen, että jengit ovat voimakkaampia kuin koko yhteisö? Historia todistaa, että pienikin maa voi voittaa jopa suurvallan aidossa sodassa, jos vain pienen maan asukkaat ovat yhteisöllisiä, toimivat yhteisen arvomaailman mukaan, ovat uskossa yhden kulttuurin arvoihin.

USA joutui lähtemään Vietnamista häntä koipien välissä, kun vastassa oli yhteisölliset ihmiset. On joku muukin maa tehnyt saman, joten on järjen köyhyyttä esittää, että ihmisillä on oikeus paeta jengejä. Ihmisille on annettu perustuslaillinen oikeus tuhota kaikki, mikä uhkaa heidän kansallista yhtenäisyyttä. Myös Suomen perustuslaissa kansalle on annettu ehdoton oikeus puolustaa olemassaoloon sekä ulkoista että sisäistä vihollistaan vastaan.

Jos YK vaatii, ettei jengejä ja kapinallisia kohtaan saa olla armoton, niin silloin YK on esittänyt vaatimuksen, että aikojen lopulla jengit ottavat kaiken vallan maailmassa.

YK:n pitäisi tukea vain valtioiden laillisia hallituksia. On irvokasta, että YK on esimerkiksi vaatimassa Syyrian laillisen hallituksen tuhoamista ja YK tukee Syyrian kapinallisia, mutta ei puhu mitään Keski-Amerikan huumejengihallituksia vastaan. Sen sijaan YK vaatii, että ihmisten pitää saada olla ikuisia pakolaisia, joita tulee pitää kädettöminä ja avuttomia, joilla ei edes periaatteessa ole kykyä puolustaa yhteisön arvoja. Missä nyt on puhe ihmisten tasa-arvosta ja yhdenvertaisuudesta, kun pakolaisia ei saa pitää kyvykkäinä puolustamaan omia maitaan?

YK kieltää länsimailta itsepuolustuksen ja vaatii, että länsimaat on täytettävä ihmisillä, jotka eivät halua puolustaa länsimaisia arvoja.
YK tavallaan suojelee huumejengejä vaatiessaan, että länsimaiden pitää ottaa vastaan jokainen, joka ei halua taistella oman alueensa hörhöjä vastaan. Tästä seuraa se, että on vain ajan kysymys, kun Suomeenkin syntyy huumejengejä, joiden uskotaan olevan voimakkaampia kuin Neuvostoliitto; suomalaisille syntyy kansainvälinen oikeus paeta sitä, että ovat päästäneet jengit valtaan. Valitettavasti suomalaisen Suomen jälkeen maailmassa ei enää ole sellaista valtiota, joka elättäisi heikoiksi luokiteltuja.
HS, 2.12. 2018: Oma kulttuuri voikin olla parempi kuin vieras.

YK on tämän maailman syöpä, sillä se kieltää valtioita tappamasta kapinallisia ja YK haluaa muiden maiden sekaantuvan valtion asioihin, jos valtion olemassaoloa uhkaavat ovat oikeauskoisia kapinallisia. Tästä syystä YK ei halua lähettää Väli-Amerikkaan rauhanturvaajia, koska siellä rauhanuskonto ei ole kapinoimassa laillista hallitusta vastaan, mutta YK vaatii länsimaita sekaantumaan jokaisen sellaisen valtion asioihin, joissa oikeauskoiset kapinalliset ovat häviöllä taistelussaan dar al-islamista.

Alkuperäinen teksti: Facebook, 4.12. 2018: IKUINEN PAKO.

B, 22.11. 2018: Primitiiviset kansat suojelun kohteina.

3 kommenttia:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

YK:n GCM-sopimus on tehty sitä varten, että ihmiset saisivat olla ikuisia pakolaisia;
ettei heikkojen valtioiden ihmisiltä saa vaatia mitään vastuuta omasta valtiostaan, jonka seuraksena heikot valtiot eivät koskaan voi vahvistua, koska YK edellyttää, että heikkojen valtioiden heikoista parhaimmat saavat vapaasti mennä vahvojen valtioiden eläteiksi varmistamaan sen, että vahvoihin valtioihin kehittyy myös huumejengejä ja uskonsotureita, koska heikkoja on pidettävä heikkoina ja heille on liberaalien lässytyksen esimerkin mukaisesti puhuttava kuin avuttomille:
Se on tieteellisesti tutkittu, että liberaalit ja demokraatit ja muut suvaitsevaiset lässyttävät puhuessaan maahanmuuttajien kanssa. Mutta vaikenevat, jos heidän pitäisi keskustella perinteisiä arvoja edustavien kanssa.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

GCM-sopimuksen myötä YK hyväksyy jengiväkivallan. Jengit saavat nyt vapaasti mellastaa, koska YK suivaantuu, jos jengivaltaa ei saa paeta "turvalliseen" maahan.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Kun Suomi liittyy GCM-sopimukseen, niin sitten Suomen valtio voi huoletta kohdella väärinajattelijoita miten vaan, koska muiden sopijamaiden on pakko ottaa vastaan pakolaisia myös Suomesta. Kannatan siis GCM-sopimusta, sillä sen ansiosta minäkin voin paeta Amerikkaan, kun suvakit yltyvät toden teolla vainoamaan niitä, jotka eivät puhu niin kuin suvakit määräävät.