lauantai 29. helmikuuta 2020

Syyrian pakolaisten moraalinen krapula

Valkoista lippua odoteltaessa. Laitetaan painetta pakolaisille myös. Olisi onnetonta että pakolaisia pidettäisiin vain uhreina, joilla ei ole mitään osuutta siihen, miksi he ovat pakolaisia. Jotenkin sen voi käsittää, että ihminen voi joutua raiskatuksi  ilman omaa syytään, mutta miten ihminen voi ryhtyä kapinalliseksi ilman mitään omaa mieltä?

En jaksanut alkaa kirjoittamaan tänne muuta kuin alkukappaleet. Tässä alla on muutamia valikoituja kappaleita, joita olen kirjoitellut tänä iltana naamakirjaan:

Ei voi moittia kreikkalaisia. Niiden, jotka vaativat avoimia rajoja, olisi hyvä ajatella enste. Nuo Syyriasta pakenevat ovat paossa omia uskomuksiaan. Menköönsä kotipuoleihinsa ja lopettaisivat lässyttämisen, miten al-Assad ei anna heidän elää huppu päässä.

Jos Syyriasta pakenevilla olisi oikea hätä, niin he palaisivat kotimaahansa ja jättäisivat haaveensa kalifaatista. Kaikki muu ainoastaan ruokkii niiden uskomuksia, että he ovat oikeassa ja Syyriaan 17 miljoonainen kansa väärässä.

Uskomatonta, miten ihmiset luulevat ettei pakolaisissa ole koskaan mitään syytä omiin olosuhteisiinsa.

Ja entäs sitten. Nuo ihmiset joutuvat jäämään jopa vuosiksi rajalle, joten nopeammin he kävelisivät takaisin Syyriaan ja pyytäisivät anteeksi typeriä ajatuksiaan. Se ainoa syy, miksi nuo ihmiset ovat matkalla tänne päin, on niin siinä, että he eivät uskalla ajatella olleensa väärässä, totaalisesti väärässä.

On turhaa esittää, että pakolaisissa ei ole mitään vikaa heidän nykyiseen tilaansa. Päin vastoin; On varmaa että he ovat suurin syyllinen omaan olotilaansa. Nuo ihmiset ovat henkisesti täydellisessä konkurssissa.

Jos heillä olisi hätä, niin kääntyisivät ja palaisivat Syyriaan. Ainoa vaikeus on siinä, että ihminen, joka ei ole aidosti henkinen, ei pysty pyytämään ja antamaan anteeksi. Minusta on vain älytöntä pitää pakolaisia "vain uhreina". Olen sitä mieltä, että yhdellekään arabille ei saa antaa turvapaikkaa. Mutta. Jos joku haluaa muuten vaan lähteä katsomaan muailimaa ja päätyä vaikka rakkauden tähden Suomeen, niin siitä vaan, mutta massaliikkeitä ei pidä sallia.
Rodut sekoittuisivat varmasti myös ajan kanssa,; on erittäin typerää vaatia ihmisiä sekoittumaan yhden sukupolven omaksuman typerän idean takia. Ne, jotka vaativat koko ihmiskuntaan pelkkää turbulenssia, ovat niitä, joilta puuttuu käsitys evolutiosta ja ajan tajusta
Akuutissa hädässä noille pakolaisille Syyria ja kotiseutu ovat lähempänä kuin Suomen MIGRI. Kuvitelkaa olevanne keskellä Saharaa, mutta ette halua mennä lähimpään keitaaseen, koska Länsimaissa teille luvataan ilmainen elämä, koska ette halua myöntää olevanne väärässä, ja koska kuulemma diktaattorit ovat saatanallisia verrattuna keskinkertaisuuden demokratiaan, joka nostaa valtaan kansakunnan henkisesti heikoimmat. -- Minä sentään yritän asettua pakolaisten asemaan ja siitä kohtiosta järjellisesti päätellä, miksi pakolaiset ovat pakolaisia. Tunteella ei voida selittää sitä tapahtumainkulkua, joka on johtanut tähän tilanteeseen.

Eihän niillä täälläkään ole kotia eikä toimeentuloa. Paitsi siten, että heille on luvattu täältä koti ja vastikkeeton toimeentulo sen lisäksi, että heille on kerrottu, että saatte pitää sen oman kultuurinne ja uskomuksenne, joka sai tedät kapinoimaan hallitustanne vastaan, eikä teidän tapanne mitenkään häiritse suomalaisia, jotka maksavat teidän tapakulttuurinne.

Järjellä et voi tunteilla.
Tunteella ei voi järkeillä.

Jos haluat ymmärtää, niin ...
VALKOINEN LIPPU SYYRIAAN.

2 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Yksittäinen ihminen saattaa olla olosuhteiden uhri, mutta sitä samaa ei voi sanoa kansanryhmästä, jota kutsutaan kapinalliseksi.

Brainleak kirjoitti...

Voisiko niiltä pakolaisilta kysyä ihan arkisia kysymyksiä, kuten:
"Tunnustatko Syyrian hallituksen laillisuuden?"

Kapinalliset eivät koskaan voi olla viattomia uhreja, joita pitäisi auttaa ehdoitta! Millä ihmeen pellehypyllä länkkärit ovat voineet voineet uskotella itselleen, että kapinalliset eivät koskaan voi nostaa valkoista lippua? Onko Suomen sisällissodasta mitään opittu! Pidän ihan myönteisenä seikkana sitä, että kaikki ne punaiset, jotka eivät suostuneet antautumaan, pääsivät siihen paratiisiinsa, Siperiaan.

Sen sijaan olen syvästi inhomielelle sitä ajatusta kohtaam, että Syyrian laillista hallinto vastaan kapinoivia pidettäisiin uhreina, joiden ei millään tavoin uskota olevan itse syyllisiä mihinkään.

Pelkkä hallinnon jatkuvuus edellyttää sitä, että välillä siinä saa olla myös jotain epämiellyttävåä. Jos hallitudsta aina vaaditaan kaatumaan, kun se ei miellytä kaikkia, niin silloin todella ihmiset ovat pihalla. Onnistunut kapinointi on aina suunnaton katastrofi, koska silloin kapinalliset joutuvat aina aloittamaan kaiken alusta.

Siperiastakin valui haalean punaista väkeä sinivalkoiseen Suomeen, mutta ei heitä pidettu valkoisen Suomen uhreina. Ihan itse olivat syyllisiä siihen, että olivat uskoneet haihattelevbiin uskomuksiin.

Uskonnollinen ihminen vihaa sitä sitä suuremnmin valtiota mitä henkisempi hän uskoo olevansa. Ja päin vastoin; Valtio vihaa vihaa sitä enemmän niitä, joita se pitää henkisesti ylempiarvoisina. Henkisyys on pelkkää ylimielisyyttä kaikkia niitä kohtaan, jotka eivät toistele oppikirjan lauseita.

Tästä nähdään, että kapinalliset ovat aina niitä, jotka pitävät valtiota liian vapaamielisenä: Kapinalliset ovat aina vain niitä, jotka eivät siedä valtion harjoittamaa vapaamielisyyttä.

Syyria ei muodosta poikkeusta; Syyriassa alkoi kapina juuri silloin, kun Syyrian laillinen hallinto esitti vapaamielisyyttä, kieltäen kasvohunnut.

Monet luulevat, että vapaamielinen ei koskaan voi sanoa "ei", vaan vain sellainen on mukamas vapaamielinen, joka suostuu kaikkiin ahdasmielisten vaatimuksiin. Tästä syystä länsimaaissa ei vieläkään tajuta, että kapinalliset eivät suinkaan ole niitä vaopaamielisiä, joita pitäisi tukea, vaan päin vastoin; Syyrian kapinalliset ovat erittäin ahdasmielestä porukkaa, jota ei missään tapauksessa pitäisi päästää Eurooppaan.