sunnuntai 1. maaliskuuta 2020

Yhdistyspomot suosittelevat halpuuttamista

Suvaitsevaiset esittävät, että ihmisten pitäisi etsiä eroavuuksien sijasta yhdistäviä tekijöitä.
SEURA, 19.7. 2018:
Hätkähdyttävä tulos: Lähes 500 000 suomalaista tekee ilmaista työtä.
KU, 5.3. 2010: Kaikki pyhä ja arvokas häväistään.

Minäpä kerron, mitä tuli löydettyä, kun ajattelin, mikä olisi se suurin yhteinen nimittäjä poliitikoille, yhdistyspomoille ja muille rikkaille. Ensinnä tuli mieleen, että rikkailla ja orjilla on ainakin kaksi kättä ja yksi pää, missä on seitsemän reikää. Pään reikien avulla sekä rikkaat että orjat haluavat samoja asioita, kuten kotia ja matkustamista etelään viidesti vuodessa, jotta voisi levätä työn rasituksista.

Sitten huomasin että rikkaat eivät halua antaa orjilleen mahdollisuutta virkistäytymiseen, koska kaikki rikkaat haluavat pyörittää valtiota ja kaikkia sen hallinnon alapuolisia sektoreita mahdollisimman halvalla. Köyhien ja rikkaiden eron huomaa selvemmin kuin heitä yhdistävät tekijät, kuten pään reikien lukumäärän.
Luultavasti rikkailla on joku ylimääräinen reikä päässään, koska saa ihminen sitten sadan tonnin vuosipalkkaa järjestöjyränä tai poliitikkona, niin nuo molemmat tahot haluavat ihmisten tekevän työtä orjana:

Perinteiset rikkaat vaativat Suomeen lisää halpatyövoimaa.
Poliitikot suitsuttavat juhlapuheissaan vapaaehtoistyötä.
Yhdistyspomot kuuluttavat nettisivuillaan: "Tulkaa meille orjatyövoimaksi.".

b, 22.7. 2018: Yhdistyspomot suosivat ilmaistoimintaa.
b, 2.8. 2018: Korruptiopoliitikot suosittelevat vapaaehtoistyötä.

Löysin kyllä pienen eron yhdistyspomojen ja muiden rikkaiden välillä:
Yhdistyspomot eivät halua antaa arvokasta työtä tekeville edes pennin hyrrää, vaan julki jumalattomasti haluavat ihmisten tekevän työtä ilmaiseksi, kun taasen rikkaat sentään antavat sen verran orjilleen, että he voivat ostaa yritysten tuotteita, mutta eivät niin paljoa, että orjat pääsisivät virkistäytymään.
Suurin yhteinen nimittäjä kaikille rikkaille on siis se, että he eivät haluaisi maksaa orjille yhtään mitään. Toiseksi suurin nimittäjä kaikilla rikkailla on siinä, että he työntävät usein päitään ihmisten koteihin jostain elektroniputkesta tai nettipiuhasta, ja julistavat köyhille, miten huolissaan he ovat tuloerojen kasvusta.

Kaikille köyhille se on ollut selvää jo tuhansia vuosia, että ihmiskunta ei selviydy, jos rahataloutta ei hävitetä. Se on raha, jonka syytä meillä on kasvihuoneeksi muuttuva ilmasto ja maailma täynnä porukkaa ja aavikoitumista ja kaikkea pahaa ja pahuutta. Ihmiset eivät tajua, että se on puhdasta pahuutta vaatia itselle palkkaa, kun samaan aikaan haluaa muiden tekevät työtä ilmaiseksi.
Palkanvaatijat ovat maailman pahuuden ruumiillistumia. Heiltä puuttuu sisäinen motivaatio työn tekemiseen pelkästä työn ilosta. Palkanvaatijat eivät itse milloinkaan halua tehdä oikeaa työtä vapaahtoisperustalta, sitä työtä, joka pitää yhteiskuntaa pystyssä.

Kaikki rikkaat toimivat tavalla tai toisella tuloerojen kasvattamisen hyväksi. Yhdistyspomoille voi tulla yllätyksenä se, että  vapaaehtoistoiminnan ylistäminen on samaa kuin tuloerojen kasvun ylistäminen. Vai onko niin, että kun vapaaehtoisella ei ole mitään tuloja, niin häntä ei voida laskea siihen tilastoon, jolla mitataan tuloeroja? Eihän toki ylistetty vapaaehtoistoiminta voi mitenkään aiheuttaa tuloerojen kasvua. Miljoonan vuosipalkkaa ei voi suhteuttaa nollaan.

b, 6.9. 2016: Eliitin ylivertainen moraali.
b, 20.2. 2011: Varokaa heikkoja paikkoja
b, 22.8. 2016: Asumisen kalleuden 4 aiheuttajaa.
b, 30.1. 2019: Kansallinen Suomi OY on suomalaisten yritys.
b, 5.1. 2018: Poliitikon talousnerokkuus hakusessa.
b, 25.10. 2017: Juopon yhteiskuntamalli saa kannatusta.
b, 19.3. 2015: Taloustalkoot-Poliitikoille perustoimeentulo.
b, 16.2. 2017: Rikkaat heikoilla jäillä.
b, 18.1. 2016: 62 rikkainta--Talouden huuhaaoppia yliopistoissa.
b, 2.12. 2010: Ehdotuksia rikkaiden poistamiseksi.
b, 8.8. 2017: Vaatimattomuus on rikkaiden helvetti.
b, 13.4. 2017: Poistetaan rikkaat maailmasta.
b, 6.1. 2013: Taloushuuhaata yliopistoissa.
b, 17.4. 2013: Ihminen poliitikoiden keppihevosena.
b, 30.1. 2020: AY-pomojen jäsenmaksu. jne.

PS. Vaatimaton ihminen pystyisi hallinnoimaan jopa yhteisiä asioita sillä perustulolla, jolla hän katsoo ihmisen tulevan toimeen. Palkanvaatijat eivät koskaan pysty elämään sillä summalla, jonka ovat valmiita määrittämään perustoimeentuloksi. Vaatimattomuus on sitä, ettei vaadi.

1 kommentti:

Pistetään Poskeen kirjoitti...

Vihreää meininkiä: Etelä-Ecuadorissa tuotetaan
bio-banaaneja orjatyövoimlla.

https://uncut-news.ch/2020/03/01/ecuadors-bananenplantagen-ein-nest-der-sklaverei/