maanantai 13. heinäkuuta 2020

Liberaalien vouhotus ei paranna intiaaneja

Olisi ollut mahtavaa, jos Cristoffer Kolumbus olisi 500 vuotta sitten sanonut, että inkojen kullan ryöstäminen loukkaa alkuperäiskansoja. Sata vuotta myöhemmin olisin ilo mielin kuunnellut jotain G. Washingtonia, jos hän olisi sanonut, että Pohjois-Amerikan alkuperäiskansojen tuhoaminen loukkaa intiaanien ihmisoikeuksia.

Kun tänä päivänä luen, miten vaikkapa joku seura vaihtaa nimeään, koska se mukamas loukkaa jotain kansanryhmää niin pidän tuota pelkästään idioottimaisuuden osoituksena.

Tänäkin päivänä yksikään kunnon amerikkalainen ei välitä hevon paskaa intiaanien elinolosuhteista, vaan amerikkalaiset äänestävät sellaisia, jotka haluavat tuhota loputkin intiaanien maat kaivoksillaan, särötysöljyillään ja öljyputkillaan.

Sama pätee Suomen liberaaleihin, mutta tietysti pienemmässä mittakaavassa; joka ikinen liberaali kannattaa sydämensä pohjasta kaikkia niitä ääliömäisiä lakiesityksiä, joilla estettäisiin väärinajattelijoiden lisääntyminen. Ja sitten nuo täydellistävät idioottimaisuutensa kauhistelemlla aitoa eugeniikkaa, kun he omassa arjessaan vaativat valtion tukemaa olemassaoloa vain niille, jotka ajattelevat yhdenmukaisesti.

Miettikää sitä, että vasemmisto on aina myynyt Suomea, jotta vasemmisto voisi pitää yllä kehitysmaalaisten korruptiota. Tänäkään päivänä ei ole yhden yhtåkään vasemmistolaista, joka vaatisi vaikka Italian valtiota verottamaan kansalaisiaan vähintään saman verran kuin kommunistit verottavat suomalaisia, vaan kommunistit surutta ottavat valtiolle velkaa kymmeniä miljardeja, jotta kehitysmaiden, kuten Italian, ei tarvitse muuttaa suuntaansa piiruakaan oikealla.

Varmasti nyt kaikki alkeperäiskansat suomalaiset mukaan lukien ovat saaneet kertakaikkisen korvauksen ryöstökapitalisteilta, joten ei muuta kuin kipin kapin hakemaan FEDistä ja Saksan keskuspankilta omat vuotserit, joilla eletään seuraavat viisisataa vuotta leveästi. Ihminen ei rotuun katsomatta elä kiitoksilla tai polvistumisilla, vaan käteistä käteen tai turvat tukkoon.

Voin kuitenkin vihjaista Suomen Yleisradion mokutustoimittajille, että voisitte vaikka elokuussa käydä katsomassa, miten nimien vaihtaminen on parantanut intiaanien elämää reservaateissa, joiden laillisuutta edes kommunistit eivät ole koskaan kyseenalaistaneet, koska reservaatti-ideaa ei sovi tuhota maailmasta, sillä tänäkin päivänä jokainen kunnon viherpiipertäjä haaveilee, millä keinoin kaikki väärinajattelijat voitaisiin laittaa omiin reservaatteihinsa.

Ei kommentteja: