tiistai 14. heinäkuuta 2020

Antakaa parantuneiden hallita

Pulinat pois, kaikki saatanan tunarit. Jokainen vähäjärkinenkin tajuaa, että kun ihminen on joutunut kohtaamaan oman elämänsä päätepisteen, niin hänestä on mahdotonta tulla typerempää. Täällä on tuhansittain mukaviisaita, jotka eivät ole ikinä edes ajatuksissaan ajatelleet olevansa kuolevaisia, puhumattakaan, että he olisivat käyneet kuoleman porteilla. Hävetkää, te kaikki ajattelemattomat.

Kirjoitin jo paljon ennen vuoden 2004 tsunamia, miten typeriä ovat kaikki ne, jotka käytyään lähellä kuolemaa alkavat hokemaan, että elämässä on tärkempiäkin asioita kuin politiikka.

Jeesus: "Antakaa parantuneiden hallita!"

Vain sellaiset ovat parantuneita, jotka ovat kohdanneet kuoleman. Kunnioitan suuresti Sauli Niinistöä siitä syystä, että hän ei alkanut typerysten tavoin julistamaan, että elämässä on tärkempiäkin asioita kuin politiikka. Jokainen, joka halveksii niitä, joilla on kuoleman kokemus, on itse asiassa kuollut ihminen, jonka sanoille ei tule antaa mitään painoarvoa.

Yhteiskunta ja ihmiskunta on tärkeämpi kuin yksilö. Vain typerykset luulevat, että he ovat tärkeämpiä kuin koko muu elämä yhteensä.

Kuolema on parasta lääkettä typeryyteen.

IS, 14.7. 2020: MTV: Sauli Niinistö otti kova­sanaisesti kantaa saamaansa arvosteluun: ”Minun suuni yritetään selvästi saada tukkoon”.

Esimerkiksi:
b, 28.11. 2010: Kolmas maailmansota - nyt :
Antakaa parantuneiden hallita!

Kun nykyisin joku poliitikko kokee jonkun elämänkriisin, niin hän julistaa: "Elämässä on tärkeämpiäkin asioita kuin politikointi, hallitseminen." VÄÄRIN!

Ihmiskunta kaipaa juuri tuollaisia elämän kriisistä selvinneitä hallitsijoiksi, koska sellaiset ihmiset eivät enää ole ahneita, vaan he ovat mieleltään terveitä pystyen silloin näkemään kokonaisuuden.

b, 20.2. 2011: Sairaat hallitsisijat.

Ei kommentteja: