tiistai 14. heinäkuuta 2020

Suomalaiset pelastivat Ruotsin

Noin puhuvat vain täydelliset idiootit, jotka eivät ole ikinä pystyneet tuottamaan mitään ilman suomalaisia: IL 14.7. 2020: Ruotsalaiset ilkkuvat: ”Suomen teollisuus on meidän”.

Suomi on Ruotsin bufferi. Ilman Suomea Ruotsi olisi edelleen osa itä-blokkia.
Suomi oli ja on se maa, joka pysäytti sekä natsi-Saksan että Neuvostoliiton diktatuurin. Seikka on saletti. Jos vain vanhuuden arkuuteen vaipunut CGM ei olisi soittanut Amerikkaan, niin Suomi olisi tuhonnut kapitalistien avun kommunisteille, josta olisi seurannut se, että Suomi olisi helposti  saanut itä-Karjalan ja muut suomalais-ugrilaiset alueet aina samojedien maille saakka.

Valitettavasti monet suomalaiset ovat samanlaisia arkailijoita kuin minäkin. Olen itsekin huomannut, että vanhemmiten en enää pysty samanlaisiin uhkarohkeisiin tekoihin kuin nuorempana. Vielä viisi vuotta sitten rakensin kivilinnaa, vaikka se oli vastoin kaikkea sovinnaisuutta.
Viisi kymmentä vuotta sitten minulle olisi ollut kunnia asia hävittää Neuvostoliitto ihan vaan siksi, mitä se teki minun äidilleni, joka ei juurikaan pystynyt kertomaan kokemuksistaan ollessaan Leningradissa saksalaisten piirittämänä ja kommunistien nälkiinnyttämänä.

Sen sijaan äitini muisteli lämmöllä saksalaisia, jotka valloitettuaan Hatsinan päästivät kaikki inkeriläiset palaamaan koteiheinsa. Mutta, pian sen jälkeen Neuvostoliitto aloitti vastahyökkäyksen amerikkaisilta saamiltaan aseilla, joilla he pommittivat Hatsinan maan tasalla, jolloin Eesti joutui internoimaan inkeriläiset omille keskitysleireilleen.
Pian sen jäljeen Hitler ja Mannerheimin neuvottelivat, mitä kummaa inkeriläisille pitäisi tehdä. Hitler oli sitä mieltä, että Eestin leireiltä kaikki pitäisi laittaa junilla Saksaan, missä oli kuumia uuneja. Mannerheim oli sitä mieltä, että Suomessa tarvittiin työntekijöitä. Tuleva äitini pääsi Mannerheimin ansiosta Tikkavuorelle panostajaksi. Mutta se on jo toinen tarina.
Joku himputin kommunisti voi pitää Mannerheimin patsasta jonain vitun perkeleenä, mutta on tosiaan sellaistakin, että joillakin ihmisillä on jotain omakohtaista sanomista vitun perkeleen saatanan kommunisteille.
Nykyajan perkeleen kommunistit haluavat myydä Suomea kaikille vitun saatanan perkeleen tahoille. Mitään periaatteellista eroa ei ole niillä, jotka vaativat Mannerheimin häpäisemistä, niille jotka vaativat Suomen myymistä helvetin vitun perkeleen piruille, kuten ruotsalaisille.

Luuleeko joku, että joku helvetin märhinaki olisi ollut millään tavoin tasaveroisempi neuvottelija Hitlerille kuin Mannerheimin. Ootteko te kaikki pelkkiä idiootteja?
Kovat ajat vaativat kovia miehiä myös myös kotimaassa, koska ilman heitä me oltaisiin nyt osa Suurta Neuvostoliittoa, joka ei olisi vieläkään romahtanut, koska lännen ja idän välille tarvittiin suoraselkäinen Suomi, joka pystyi laittamaan kampoihin niin tuolle perkeleen intiaanien murhaaja USAlle kuin tuolle saatanan vitun Neuvostoliitollekin.

Että laitan tässä vaan lämpimät terveiset joka ikiselle ruotsalaiselle, jotka luulevat, että he olisivat tänäkin päivänä itsenäisiä ilman Suomea. Te perkeleen omahyväiset ruottalaiset ette ole milloinkaan pärjänneet ilman suomalaisia: Jo 9000 vuotta sitten Suomen niemellä asustellut porukka on aina mielellään torjunut joka ikisen vihollisen, joka on tänne yrittänyt.
Te saatanan ruotsalaiset ette vain tajua mistä edes olette saaneet suomalaisen nimenne. Me pidimme teitä alun alkaenkin pelkkinä ryöstäjinä; Me kutsuimme teitä ryöstäläisiksi jo tuhansia vuosia ennen kuin Vapahtaja tuli tunneksi täällä. Sen jälkeen käsite ryöstäläinen muuttui muotoon ruotsalainen, koska poliittinen korrektius alkoi siitä. Minulle te ruottalaiset olette edelleenkin pelkkiä vitun rosvoja, koska en ole koskaan oppinut, mitä poliittinen korrektius on käytännössä.
Huomaatteko, te vitun svenssonit, mistä tämä juttu kertoo. Tänäkään päivänä te olette pelkkiä perkeleen ryöstäläisiä. Teillä ei ole milloinkaan ollut mitään omaa, vaan kaikki, mitä teillä nyt on, on peräisin suomalaisilta. Teidän alfa laval on peräisin Suomesta ja nyt jotkut saatanan ryöstäläisten kieltä osaavat maan petturit haluvat taas luovuttaa teille vitun ryöstäjille Suomen uusimman jalokiven.

Mutta tietäkää, te kaikki helvetin pirut, että Suomessa syntyy yhä uudestaan jalokiviä, joita vitun saatanan ryöstäjät halajavat ryöstösaaliikseen, koska ruotsalaiset eivät pysty itse tuottamaan mitään jalokiviä. Vitun typeryksinä ruotsalaiset eli ryöstäjät eivät pysty tänäkään päivänä muuhun kuin yrittämään Afrikan tietopääoman ryöstöä, mutta onneksi vihdoinkin siinä nuo vitun ryöstäjät ovat lyöneet fiskarsin kirveen kiveen.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Jos en arkailisi nykyiseen tapaani, niin sanoisin, että tuhotkaa jokainen, joka yrittää tuhota demokratian. Erityisesti haluaisin, että järjestyksestä pitävät ihmiset tuhoavat kaikki mielenosoittajat. Järjestynyt yhteiskunta on sairas, jos se sallii mielenosoituksia, olkoot niiden motiivit mitä tahansa. Järjestyksestä ei voi tykätä kukaan, joka antaa ihmisten osoittaa mieltään järjestystä vastaan.