keskiviikko 29. heinäkuuta 2020

Euroopan Komissio julistaa huuhaata

Voivatko komissaarit -pääkomissaari mukaan lukien- enää paremmin todistaa oman typeryytensä. Ilmeisesti komisaarit eivät lue edes valtamedian uutisia, joka tietysti on hyvä juttu, koska valtamedia, eli parempi media, eli se oikea media, eli ei siis valhemedia, julistaa joka päivä täysin täysin päinvastaisia uutisia.

Ensin HS ja IS kertoivat, miten rikkaita Etelä-Euroopan kotitaloudet ovat (koska niissä maissa valtiot ja kunnat eivät peri lainkaan samantasoista veroa, mitä peritään suomalaisilta).

Ja nyt tänään IS ja HS kertovat, miten komissaarit itkevät, kun he eivät tiedä totuutta Etelä-Euroopan maiden kotitalouksien rikkauksista.

HS, 29.7. 2020: Komission viesti EU-paketin epäilijöille Suomessa: Mitä tapahtuisi, jos Euroopasta ei olisi enää varaa matkustaa Lappiin?

IS, 28.7. 2020: Italia saa yli 200 miljardia, vaikka koti­taloudet ovat Suomea varakkaampia ja budjetti ylijäämäinen – mistä on kyse?

Siks toisekseen, mitä himputin järkeä italiaanoilla olisi edes tulla tänne itikoiden ja jääkarhujen syötäviksi?

PS. Älkää hitossa kertoko australo pithekuksille, miten eksoottinen Maa Suomi on yhä vieläkin, vaikka viherpiipertäjät ovat tehneet kaikkensa kaiken naailman liberaalihunsvottien kanssa tuhotakseen Suomen eksottisuuden.

Ei kommentteja: