keskiviikko 2. kesäkuuta 2021

On kohtuutonta avustaa Sanna Marinia arjessa

 IS, 2.6. 2021: Marin ateria­edustaan IL:lle: ”On kohtuullista, että pää­ministeri saa avun ja tuen arkeensa”.

Ministerit olkoot oikeutettuja avustajiin, mutta vain ministerin työssään.

On kohtuutonta, että heitä pitää passata vielä arjessakin, jotta he ehtisivät kaiken maailman himmelihommiin, joilla ei ole kertakaikkisen mitään tekemistä itse ministerin viran kanssa. On jossain mielessä ymmärrettävää, että ihminen yrittää kupata valtiolta kaiken mahdollisen yhden ainoan virkansa puitteissa, jotta hän pystyisi aikatauluttamaan sellaisen kiireen itselleen, jolla voi sitten perustella, ettei hän arkena jouda ajattelemaan mitään arkista asiaa.

Missä laissa niin lukee, että ministereillä ei saa olla arkielämää? LEPO!

Miten on mahdollista, että ministereillä ei saa olla edes arkea, vaan silloinkin ministereillä pitää riittää aikaa hyppiä huitsin nevadan hallintohimmeleissä kuittaamassa itselleen rahaa, joita he eivät edes tarvitse arkeensa, koska ministerit vaativat että heitä pitää auttaa arjessa passaamalla heille esimerkiksi aamiaiset ja illalliset ja kaikki.

Sanna Marin? Mistä sinulle palkka maksetaan? EIKÖ se palkka juurikin ole tarkoitettu ARKEA varten, vain luuletko ihan oikeasti, että palkalla ja arjella ei ole mitään yhteistä nimittäjää, kuten vaikka kaupassa käynti? Jos oikeasti luulet, että sinun palkkasi ei ole sinun arkisia menojasi varten, niin olisiko kuules siinä mitään, että annat sitten muutaman hallintoneuvostopaikkasi niille, joille 300 euroa kuussa on kaikki .kaikessa! Miten kehtaatkin vielä haalia itsellesi valtuustopaikkaa, kun valitat koko ajan kiireitäsi?

Sanna Marin! Vielä ministereiden logiikasta. Oletteko te ministerit koskaan miettineet, mitä hiton järkeä on kouluttaa psykologeja ja maksaa heille palkkaa siitä, että he opettavat, miten vahingollista kiire on? Tajuatteko! Tehän varsinaisia epeleitä olette, kun laitatte miljoonia rahaa psykologien koultuttamiseen, mutta heidän opeista ei ole teille mitään hyötyä?

Sanna Marin? Oletko koskaan kuullut, miten valtion leipäpsykologit puhuvat kiireen aiheuttamasta tressistä ja miten tressi saa aikaan aika pahaa jälkeä ihmisen hermostoon? Mikä siinä on, että te  niin syvästi halveksitte niitä ihmisiä, joille on annettu valtiollinen tehtävä puhua totuutta ihmisen psyykeestä ja hermostosta, joka on altis kaikille psyykkisille jutuille, kuten sille, että ministeri väittää silmät ymmyrkäisinä, että hänelle pitää antaa apuja, jotta hänen ei tarvitsisi kokea ihmisen arkea ja käyttää palkkaansa arkisiin asioihin, kuten aamiaismuroihin!

Itse en kehtaisi vaatia apua arkeen, jos samaan aikaan halveksisin tieteen oppia siitä, miten ihminen toimisi oikein

Sanna Marin. Jos tämä teksti jäi epäselväksi, niin aivan varmasti voit löytää valtion hallinnosta jonkun pehmopäisen psykologin. joka pystyy todistamaan  hienoilla sanankäänteillään, että kiire on sinulle hyväksi.Sitten voit jatkaa uskoasi siihen, että ministerin pestiin kuuluu sellaiset aikataulut, joista edes puoletkaan ei millään tavoin kuulu ministerin tehtävänkuvaan.

Jos nyt uskottaisiin yleisesti, että Sanna Marinin ykköshallitukselle ei riitä 81 avustajaa, niin ajatelkaas sitä, miten monta sataa avustajaa seuraava pääministeri tarvitsee suoriutuakseen arjesta, joka ei millään tavoin näytä taviksen arjelta. Seuraava pääministeri varmaan vaatisi itselleen Palestiinan valtuustopaikkaa, tai ainakin jotain tutsien neuvonantajan paikkaa.

4 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Sanna Marin puhui itsensä pussiin väittäessään, että hän tarvitsee arkeensa apuja, mutta samaan aikaan hän pyrkii saamaan itselleen yhä lisää "luottamustehtäviä". Koska Sanna Marin katsoo, että pääministeriys on hänelle vain sivutoimi, niin ehdotan, että Sanna Marinin palkka pudotetaan minimipalkaksi, koska on mahdotonta, että yksi ihminen pystyisi samana päivänä hoitamaan kymmentä eri kahdeksantuntista virkaa.

Brainleak kirjoitti...

Olen suuresti pettynyt sekä toimittajien että asiantuntijoiden älykkyysosamäärään.
Ministerit ovat ilmiselvästi syyntakeettomia siihen, että heidät on valittu tehtäviin, joiden hoitajina pitäisi olla kymmenittäin korkeapalkkaisia avustajia. Auta armia Luoja ministeriä arjessa sen jälkeen, kun hänelle koittaa arki. Olisi myös ihan kiva, jos sinä Herra auttaisit ministereitä myös silloin, kun heidän avustajansa vain sekoilevat.

Brainleak kirjoitti...

Aivan hirveetä ajojahtia. Moniko puoluejohtaja totesi viime viikon haastatteluissa, että kuntavaltuustoja ei saa sekoittaa valtion hallintoon. Ihnan vaan kuntien itsemääräämisen tähden. MUTTA.

Meillä sattuu olemaan pääministeri, joka vaatii, että hänelle pitää järjestää yletön arki, jotta hän ehtisi hoitamaan Tampereen kunnallispolitiikka, MYÖS. Ei taida järki pakottaa toimittelijoita, poliitikoita ja muita asiantuntijoita, joka on ihan hyvä juttu, koska järki ei olisi järkeä, jos se olisi päänsärkyä. Luultavasti edellä mainitut tahot kärsivät typeryydestä, joka minun mielestä varmaan tuntuisi pääkopassa äärimmäisen järkyttävältä, ainakin voisin niin kuvitella, että typeryyden tåytyisi varmaan tuntua äärimmäisen ahdistavalta, kuten toimittelijat ja asiantuntijat ovatkin niin tuntemuksissaan ilmaisseet.

Brainleak kirjoitti...

Erittäin hyviä huomioita vasemmistosta, että Sanna Marinia ei saa ajojahdata, jotta hän ehtisi sekoittaa valtion politiikan kunnallispolitiikkan, päivittäin. Juuri siksi Sanna Marin ei itse voi käydä kaupassa, koska hänen arkensa kuluu pelkästään kunnallispolitiikan sekoittamiseen valtion polititiikkan. Eihän toki sellaista voida hämmentää kahvitunnille, tai edes kesälomilla, vaan siihen pitää käyttää kaikki liikenevä arki.