torstai 3. kesäkuuta 2021

Sanna Marinin sitaatteja

 Karjalainen, 22.8. 2020: Pääministeri ja SDP:n tuleva puoluejohtaja Marin: Olen ylpeä voidessani johtaa maata, jossa pääministerit pesevät itse vessansa:

"– Olen ylpeä siitä, että saan elää ja toimia yhteiskunnassa ja johtaa maata, jossa pääministerit itse siivoavat ja pesevät oman kotinsa vessat, jossa presidentit voivat matkustaa metrolla ja raitiovaunulla ja jossa meidän keskeisillä asemilla olevat päättäjät voivat käydä itse kaupassa ja heidän lapsensa voivat käydä tavallisessa päivähoidossa muiden lasten kanssa, hän sanoi poliittisessa katsauksessaan SDP:n puoluekokouksessa."

Sanna Marinilla on korona-aikana ollut runsaasti aikaa laittautua muoti- ja aikakausilehtien kuvattavaksi. Pääministerin puheet siitä, ettei hänellä ole aikaa ruokailuun on hieman outoa


Pääministeri; nykyajan laupias samarialainen.

Yksityishenkilö Sanna Marinille 12000 per vuosi, Hurstin avulle 0€.

Sanna Marin 23.12. 2014: ”Mitä jos veropakolaisuudesta/veronkierrosta seuraisi kansalaisuuden menetys tai muu vastaava rangaistus.”.

On se hienoa, että sanna Marin ihan itse profetoi, että hänrn pitäisi lähtä veropakolaiseksi. Valitettavasti hän käsitti millisekunnin liian myöhään, että hän toimi vääränä profeettana. Millisekunti se aika, joka Skynetiltä kuluu minkä tahansn mielipiteen talentamiseen. Vaikka olen tietänyt edellä kertomani faktan, niin täytyy tosiaan sanoa, että en itsekään aina muista -tai välitä-, miten nopeasti Skynetin tallennus toimii, joten minultä jää sadoin tuhansin epämääräisiä lauseita jälkeeni, mutta jotka ovat vain suolana sopassa.

Miten hienon ihmisen Somalia menettikään, kun Marin ei lähtenyt veropakolaiseksi.


6 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Ministereiden ja heidän yhtä typerien avustajien tulkinnan mukaan Hursti on varmaan kiertänyt veroja, koska häneltä on otettu rahat pois, joiden avulla hän voisi totutta kansalaisuuttaan, mutta sen sijaan ministerit ovat sitä mieltä, että pääministerille kuuluu niin suuri summa, jolla hän voi toteuttaa omaa ahneuttaan.

Brainleak kirjoitti...

On erityisen merkille pantavaa, että sosisalidemokraattien johtajat haluavat mieluummin puolustaa vääryyttä kuin totuutta. En ole aiemmin vaatinut Marinin eroa, mutta tänään mitta tuli täyteen. Tosin, tulin sanoneeksi jo viime vuoden puolella, mitä siitä seuraa, kun samaan pöytään istutetaan viisi naikkosta, joiden asenteet ovat erilaisia ja elämänkokemus ja erityisesti sen sisäinen selvitys on joltisenkin olematonta.
Naikkosilla on niin kiire luoda uudistuksia, että he ovat vähät välittäneet niiden seurauksien arvioinneista, josta johtuen he eivät ole lainkaan pysähtyneet miettimään edes sitä, mitä seurauksia saattaisi olla heidän ahneudestaan. Kun ensin ahnehtii veronmaksajien rahoja, niin on hekppoa jakaa miljardeja sellaisille, joiden olisi pitänyt itse hoitaa asiansa.
En ole ikinä pystynyt käsittämään, mitä ihmeen velvollisuutta minulla on auttaa sellaisten kansojen kansalaisten kehitystä, jotka ilman pienintäkään epäillystä pystyisivät itse, ihan omin voimin nousemaan sivistyksessään korkeammille tasoille. Halveksin syvästi niitä, jotka pyrkivät uskottelemaan, että kehitysmaalaisilla ei ole mitään omaa potentiaalia kehittymiseen.
Ottakaa lopuksi pirut huomioon, että suomalaiset ovat itsessään miljardien valovuosien päässä sivistyksen loppupisteestä. Meidän tarvitse hidastella oma kehitystä vain siksi, että perässä tulee kansoja, jotka eivät voi mitään muuta kuin tulla samoja jälkiä.

Brainleak kirjoitti...

Ainiin, en muistanut sitä, että suurin osa lukijoistani uskoo olevansa kosminen sattuma, jolloin siihen uskomukseen tietysti sisältyy se, että vain länsimaalaisilla on keinot auttaa niitä, jotka ovat ehkäpä vain valominuutin takana kehityksen kärkeä.

Koska tuollaisen typerään uskomukseen sisältyy sellainen hirvittävä ajatus, että kehitysmaalaiset eivät ole saaneet herra sattumalta niitä ominaisuuksia, joita tarvitaan kehittymiseen.

Voinen muistuttaa jokaista, että juuri toissa päivänä Pentagon julkaisi uuden satsin tietojaan ns UFOista. Maailmassamme on niin monta ihmeellistö asiaa, kuten vaikkapa Urantia, jonka tietoja tiede on päivä päivältä vahvistanut, mutta johon niin harva Maan ihminen pystyy uskomaan, koska vallalla on uskomus, että vain Maassa on Jumalan valittu ötökkälaji.

Urantia kertoo kauniilla tavalla, mistä ovat nuo ufot ja niiden ohjaajat; ne eivät suinkaan ole tähdistä, vaan viittaus heihin on luettavissa jopa raamatusta

Brainleak kirjoitti...

Nostetaan ahneus kosmisiin mittoihin. Olen täysin varma, että planeetta Maasta loppuisi ahneus varsin lyhyeen, jos poliitikot joutuisivat kohtaamaan jonkun toisen kosmisen ötökän,jonka tiede ja tekniikKa olisi tuhansia valovuosia edellä Maan ötököiden kehitystä.
Tästä huomataan, että kun havaitaan ahbneutta ja vallanhimoa, niin silloin voidaan olla täysin varmoja, että kyseiset ahneet ja vallanhimoiset kuvittelevat omaavansa lopullisen totuuden, miten vain kaltaisia ihmisiä pitää hallita.

Jotenkin pystyn ymmärtämään, miksi kukaan muukalainen ei tule tänne sanelemaan, miten maailma makaa. On erittäin hyvä juttu, että ihmiset joutuvat vielä tuhansia vuosia hakkaamaan toisiaan päähän ennen kuin he itse tajuavat, että siinä ole järkeä, eikä siinä ole mitään järkeä tänäkään päivänä. Joka ikinen poliitikko, joka yrittää puolueellisesti hallita ihmisiä on ikuisesti pimennossa. Kosmoksessa ei ole mitään puolueellisuutta. Muukalaiset voivat tervehtiä ihmisiä vasta sen jälkeen, kun ihminen ei hallitse kaltaistaan ihmistä asenteellisesti.

Kosmoksessa on vastakkain vain jumaluusanbsoluutti ja korkein Jumala, eli asteroidi ja ihminen. Ihmisen suurin haaste ei ole väärin ajattelijat, vaan asteroidi ja musta aukko.

Brainleak kirjoitti...

Kuvitelkaa itse: Jos humanoidit ottaisivat yhteyttä ensin kommunisteihin tai Sanna Mariniin, niin siitä syttyisi välittömästi kolmas maailman sota. Ihan sama juttu, jos joku republikaani julkaisisi uskottavan videon, miten hän kättelee ufon kapteenia. Voidaan siis olla huoletta, että ihmiskunta ei tule saamaan mitään kolmnannen asteen yhteyttä niin kauan, kun Sanna Marin on pääministerinä.

Brainleak kirjoitti...

Vai voisiko joku todella kuvitella, että ufojen kapteenit menisivät Kesärantaan nauttimaan veromksajien maksamia aamiaisia? HALLOO! Missä viipyy Sanna Marinin kommentti, mitä hän voisi tarjoilla humanoidelle aamupalaksi? Luulen, että Sanna Marin lähettäisi ufon kapteenin lähi-Alepaan ostamaan punaiseksi liputettuja nakkeja. Huhhuu.