tiistai 1. kesäkuuta 2021

Sanna Marinin aineenvaihdunta poliisin tutkintaan

 14 tonnia vuodessa aamiaismuroihin on sen verran suuri summa, että luulisi sen näkyvän Sanna Marinin mitoissa. Täytyy olla todella kolibrimainen aineenvaihdunta, että pystyy läpi vuoden syömään neljänkymmenen euron hintaisia aamupaloja ja ihan kylmiltään. Ainiin, mutta Marinille ruoka on ylimääräinen kustannus, kuten valtioneuvoston kanslian poliittiset avustajat ovat ilmoittaneet.

Hyvät lainsäätäjät ja lain toteuttajat. 
Milloin ruuasta on tullut teille ylimääräinen kustannus?

Ministeripalkkiolain seitsemäs pykälä: ”Valtioneuvoston jäsenelle korvataan tehtävien hoitamisesta aiheutuneet ylimääräiset kohtuulliset kustannukset valtioneuvoston kanslian päätöksellä.”

Tavallisille ihmisille ruoka ei ole ylimääräinen kustannuserä, vaan vähän pakko, tai muuten pitäisi siirtyä jonkun huuhaaporukan riveihin, missä elellään pelkällä valoenergialla. Saan eläkettä huomattavasti vähemmän kuin Sanna Marin saa avustusta muroihinsa, mutta minulla ei olekaan jotain ylimääräistä lihasta, jonka energian kulutus vaatisi minua anelemaan sossua jakamaan minulle verottomana kohtuuttomia kustannuksia.

Täytyy todella olla pihalla elämästä, jos uskoo, ettei siinä ole mitään idioottimaista väittää ruokaa ylimääräiseksi kustannuseräksi. Sanna Marin antaa rivien välistä ymmärtää, että hänen tarvitsee syödä vain silloin, kun hän asuu veronmaksajien kustantamassa "kodissaan", muulloin hän pärjää valoenergialla. 

Juuri tuotahan se ylimääräiseksi kustannukseksi nostettu aamiainen tarkoittaa.

IS, 31.5. 2021: "Marin Ylelle: Kaikkien pää­ministerin asumiseen liittyvien etujen asian­mukaisuus selvitetään. ”Tämä ateriaetu ei ole uusi. Sitä ovat hyödyntäneet useat pääministerit yöpyessään tai asuessaan Kesärannassa”, Marin sanoi Ylelle."

Marinin moraalittomuus on kiistatonta, koska hän väittää, että hänellä on oikeus pitää syömistä ylimääräisenä kustannuseränä, koska muutkin ministerit uskovat yhtä idioottimaisesti!

Lakia ei enää tarvita, koska ministerit julistavat, että koska toinen kävelee punaisia päin, niin hänelläkin on oikeus kävellä punaisia  päin. Sillä täysin varmaa on, että sellainen laki on idioottien kirjoittama, missä väitetään ruokaa ylimääräiseksi kustannukseksi.

Tähän mennessä yksikään asiantuntija ei ole lainkaan ajatellut, mitä se ylimääräinen tässä tapauksessa tarkoittaa. Varmasti ruoka voi olla vain silloin ylimääräinen kustannus, kun on kyse bulimiasta. Vaivaako Sanna Marinia siis samanaikaisesti sekä bulimia että anorreksia? Siinä tapauksessa hänen kuuluu päästä hoitoon. Ja kaikki asiantuntijat pitää laittaa johonkin suljettuun laitokseen, jos he ovat niin idioottimaisia, että pitävät ruokaa ylimääräisenä kstannuksena.

Silloin tällöin toistelen, että ministeriksi, tai ainakin ministerin avustajaksi, pitää valita vain filosofeja. Tästäkin jokainen voi tajuta, että ministerit ovat täysin pihalla pelkästä arkijärjestä.

3 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Kehitysapu voidaan lopettaa, koska ruoka on vain ylimääräinen kustannus, jota ei oikeasti tarvita. Kiitoksia kaikille ministereille, jotka olette oppineet, että vain Kesärannassa voi syödä, jos huvittaa, muulloin teidän ei tarvitse edes ajatella ruokailua.

Brainleak kirjoitti...

Olen ymmärtänyt, että ihmisen pitää tehdä työtä, jotta hän saisi itselleen ruuan ja asunnon, koska ne ovat välttämättömyyksiä, eikä kukaan järkevä ihminen voi ajatella niitä ylimääräiksi kustannuksiksi. En siis pysty lainkaan käsittämään, että laki antaa joillekin ihmisille asunnon ja ruuan ilmaiseksi sen perusteella, että juuri heille ne ovat vain ylimääräisiä kustannuksia, joita varten heidän ei tarvitse tehdä mitään työtä.

Miksi siis ministerien pitää käydä töissä, jos kerta he muutenkin katsovat, että asunto ja ruoka ovat heille vain ylimääräisiä, joita he eivät oikeasti tarvitse?

Tavan ihmisen pitää tehdä töitä vain siksi, että saisi itselleen elämän välttämättömyydet.

Brainleak kirjoitti...

Jo aikoja eletään, kun ministereille ei makseta palkkaa siksi, että he saisivat palkallaan kustannettua itselleen asunnon ja ruoan, kuten tavallisten ihmisten oletetaan käyttävän palkkansa ensisijaisesti asuntoon ja ruokaan, ja jos jotain jää yli, niin sitten voisi vaikka kiertää vähän muailimaa.

Että mihin lain mukaan ministerien tulee käyttää palkkansa, jos ei asumiseen ja ruokaan?
Onko todella jossakin laki, joka vaatii ministereitä käyttämään palkkansa muuhun kuin elämiseen?

Ministerit ovat säätämässä lakia, että tavallisen ihmisen pitää muuttaa työn perässä toiselle paikkakunnalle, koska valtiota ei voida edellyttää maksamasta tavalliselle ihmiselle kulukorvauksia ja asuntoetua, jotta hän voisi olla kirjoilla jossakin huitsin nevadassa. Pelkästään Kesäranta asuntoetuna on siis vastoin sitä, mitä ministerit vaativat taviksilta.