sunnuntai 24. lokakuuta 2021

Sanna Marin, lapsuuttaan elävä salaliittoteoreetikko

 Yksikään nuori ei pysty ymmärtämään ikääntyneiden ajatuksia, mutta jokainen terveellisesti ikääntynyt ymmärtää nuoruutta. Koska jokainen ikääntynyt on kerran elänyt nuoruuden, joka ei juurikaan poikkea minkä tahansa aikakauden nuoruuden uhoamisesta.

Sanna Marinin mukaan häntä vanhemmat eivät halua Suomelle mitään hyvää.

Mutta  yksikään nuori ei ole elänyt sitä elämänvaihetta, jota kalkkikset kutsuvat henkisyydeksi,  tai kypsyneisyydeksi. Nuoren on mahdonta ymmärtää, että vuodet kolmestakympistä korkeammalle eivät tarkoita fossilioitumista, koska 99 prosenttia nuorista uskoo, että ihminen on älykkäimmillään alle pari kymppisenä. Edellä mainitusta syystä johtuen esimerkiksi Suomen nykyinen pääministeri ei halua kasvaa henkisyydessä, vaan hän haluaa, että hän voisi olla ikuisesti alle parikymppinen tytönhupakko, joka saa sanoa setämiehille mitä huvittaa, ja setämiesten on vain get over it.

Nyt Suomessa on pääministeri, joka ei vieläkään ole tajunnut sitä, että hänestäkin voisi joskus kehittyä kypsynyt ihminen. On suuri vaara, että Suomen nykyinen pääministeri addiktoituu nuoruuden ihannointiin, joka merkitsee samaa, kuin hänestä tulisi pultsari pultsarien joukkoon. 

Historia opettaa, että mihin tahansa uskomukseen valtion päämies hurahtaakaan, niin hänestä tulee diktaattori. Diktaattoreita ei voi luokitella siten, että vain sosiaalidemokratia on lääkettä diktatoorista asennetta vastaan. Luulen, että kaikenlainen uskomus sosaalisuuteen saa kenen tahansa hurahtamaan uskomaan, miten hyviä he ovat, kun he jakavat hyvää muiden taskuja tonkimalla. Itseasiassa, kaikkia diktaattoreita yhdistää uskomus, että he voivat mielin määrin pitää käsiään muiden taskuilla.

Koska Sanna Marin luulee, että hän voi ilman iän tuomaa viisautta olla viisaampi taskuvaras kuin muut diktaattorit, niin siihen ei voi olla syynä mikään kuin se, että Sanna Marin on nyt suunnilleen samassa iässä, missä iässä muutkin diktaattoreiksi kehittyneet ovat aloittaneet kansansa kyykyttämisen. 

Nuoruus on salaliittojen multaa. Salaliittoihin uskomukseen vaaditaan vain nuoruutta, tai kypsymättömyyttä. Yksi hulluimmista nuorison salaliittoteorioista on siinä, miten nuoriso julistaa, että vanhemmat ihmiset haluavat heille vain pahaa. Esmerkiksi Sanna Marin julistaa jopa avoimen sometusti, että häntä ikääntyneimmät eivät halua Suomelle ja suomalaisille mitåän hyvää, että vain lapsukaiset, joiilla ei ole mitään elämänkokemusta, tietävät mitä hyvä on. On sanomattakin selvää, että Sanna Marin kokee euforistista hyvää elellessään verovaroilla.

Ei kommentteja: