sunnuntai 24. lokakuuta 2021

Sanna Marin tykkää satasella babyboomereista

jos vain ne ovat kehitysmaiden väestöräjähdyksen lapsia.

Ennen eilistä päivää (R.I.P) en tuntenut sanontaa buumeri. Sekunnissa ymmärsin, että boomeri (suomeksi buumeri) on elämää kokemattomien nulikoiden slangia, joka tarkoittaa samaa kuin buumereiden sanonta "kalkkis".
Kun Suomen pääministeri puhuu buumereista, niin silloin hän puhuu slangia, joka suomeksi tarkoittaa kalkkista.

Noh, tuon varmaan jokainen kalkkis tajusi heti, mutta on mitä ilmeisintä, että antibuumeristit ovat täysin pihalla siitä, miten yllä pidetään kansakunnan tervettä väestörakennetta.

Antibuumeristit näyttävät olettavan, että heidän ei itse tarvitse lisääntyä, vaan he voivat hoitaa Suomen ikärakenteen vaatimalla kehitysmaalaisia lisääntymään, että heitä piisaisi sitten Suomeen siivoojiksi, karjakoiksi ja vaikka miksi, mutta heitä ei saa kutsua boomereiksi, vaikka joka ikinen tervejärkinen tajuaa, että kaikissa kehitysmaissa tapahtuu parhaillaan beibibuumi. Syytän Suomen pääministeriä äärimmäisestä typeryydestä, kun hän haluaa Suomeen buumereita alikehittyneistä maista, mutta pitää meitä sivistyneitä suomalaisia kalkkiksina!

Hyvät hyssykät sentään. Viidenkymmenen vuoden kuluttua Sanna Marin joutuu kutsumaan tämän päivän maahanmuuttajia buumereiksi! Tai siis, joutuisi, jos hän jo tänään tajuaisi logiikasta edes palaneen puupennin vertaa. Nyttemmin hän taitaa vollottaa Mäntyniemessä imurin varressa, mitä tulikaan taas hillumisen kiihtymisvaiheessa sanottua. Get over it, ja painu lähi-Alepaan!

SUMMAUS:
Pääministerin mukaan pääministeriksi ei kelpaa yksikään beibibuum- sukupolven edustaja, mutta jostain syystä pääministeri Sanna Marin haluaa ympärilleen mahdollisimman monta elämää kokematonta jonkun muun kuin Suomen beibibuumin aikakauden kivakaveria.

PS. Huomautettakoon, että Sanna Marin on kalkkis, koska hän ei osaa kääntää englantia edes omalle nuorisoslangilleen. OO -lausutaan englanniksi UU, joten minun pitää toimia slangiopettajana pääministerille ja vihjaista, että jos hän jatkossa haluaa olla vähän uskottavampi, niin kirjoittakoon sitten englannin äänteet  niin kuin ne kuullaan suomeksi.

Voin vain kuvitella jonkun ulkomaan elävän ilmeen, kun Sanna Marin puhuu suomen äidinkielen oppineisuudellaan babyboomista, ja toinen yrittää epätoivoisesti ymmärtää, että mistä alibabasta haluat taas puhua. Fingelska on jotain, jota ei heti odottaisi pääministeriltä, joka haluaa tulla ymmärretyksi buumereiden keskuudessa. Luultavasti Sanna Marin halusi vain kertoa, että hän puhui sisäpiirivitsejä, joita hän ei lainkaan tarkoittanut viisaille. Jumalan onni, että Harkimo ja mää emme tajunneet Marinin vitsejä, koska muutoin nauraisimme vieläkin.

Vihje: Jopa slangisuomea kirjoitetaan niin kuin sitä kuullaan? Get over it, senkin NWO-kalkkis.

PS. tämä on huumoria. Naamavihje: Buumeriresepti.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Koska on selvää, että yksikään antibuumeristi ei tajunnut yllä kirjoitettua kalkkisten kieltä, niin kerrottakoon, että kaikki salaliittoteoreetkot ovat ehkä muutamaa tosi hullua lukuunottamnatta antibuumristein ominta alaa.

Voin vain pahoitella Suomen kansaa, joka luulee, että Suomen nykyinen pääministeri olisi jotenkin poikkeus NWO-porukassa. Pelkästään se, että pääministeri vihjailee buumureista, on kiistaton todiste, että pääministeri uskoo nykynuorison salaliittoteorioihin, joihin kuuluu myös sellainen idioottimaisuus, että nykynuoret vanhetessaan vain tyhmistyisivät.

On kiistatonta, että nuoriso uskoo vanhenemisen olevan sama asia kuin hulluuden kasvun, koska jopa pääministeri on sitä mieltä, että yli kolmikymppisten mielipiteet ovat pelkkää hulluutta.

Montako vuotta vielä saan odottaa, että Sanna Marinin mahdolliset lapset kutsuvat häntä fossiiliksi? Itse asiassa, asia pitä kääntää oikein päin, eli joka ikinen antibuumeristi on idiootti, jolla ei ole mitään muuta mahdollista kehityskulkua kuin nousta idiotismista kohden viisautta.

En edes halua kuvitella sitä mielöispuolisuutta, jota Sanna Marin joutuu joka ilta ennen nukahtamistaan kokemaan, että huomenna on hän taas on entistä lähempänä sitä hulluuttaan, josta hän nyt irvailee Harkimoa ja monia yhtä viisaita.