perjantai 15. lokakuuta 2021

Suorat sanat poliitikoista

 Poliitikot mielellään haluaisivat antaa epämieluisten puolueiden kuolla. Itse asiassa, poliitikot puolueeseen katsomatta puhuvat aina siten, että he eivät pidä muiden puolueiden oppeja missään arvossa. Joka käänteessä kaikki puolueuskovaiset pyrivät esittämään muut puolueet elinkelvottomina. Jokainen puolueuskovainen näkee märkäunia siitä, miten heidän ideologiansa on valittu valtakunnan viralliseksi opiksi ja maailman ainoaksi pelastusopiksi.

Ajatellaan, että Suomessa olisi jokin puolueoppi, jonka kannattajia pitäisi joka vuosi avustaa miljardeilla, että sen puolueen uskovaiset eivät kuolisi nälkään. Edellä mainittu tilanne voisi olla mahdollista vain siinä tapauksessa, että kyseinen puolueoppi olisi niin kivikautinen, että hallituspuolueet joutuisivat säälin takia julistamaan kansalle, miten heidän keskellään oleva kansanryhmä on niin alistettu, että siihen kuuluvilta ei voida ottaa pois päivittäistä armopalaa, koska muutoin ne joutuisivat muuttamaan omaa asennettaan.

Globalistien mielestä Suomi ei ole erikoisasemassa, eikä mikään muukaan planeetan alue. Mutta! Jostain syystä jokaisella alueella on omat aliryhmänsä, joiden ei katsota kuuluvan maapalloon. Suomen hallitusviikon mukaan esimerkiksi Suomen oikeisto ei kuulu voittajiin. Suomen globalistien mielestä se olisi erinomainen juttu, jos Suomesta katoaisi sukupuuttoon kaikki ne, jotka eivät ole samaa mieltä globalistien kanssa. Itse asiassa, globalistit pyrkivät kaikin laillisin ja vähän laittominkin keinoin tuhoamaan Suomesta kaikki ne kansanryhmät, joiden ajattelu ei vastaa globalismia.

On selvää, että globalistit voisivat hyväksyä Suomeen vain sellainen kansanryhmän, joka on mahdollisimman kaukana sivistyksestä. Sellainen kansan keskuudessa oleva ryhmä saisi globalisteilta päivittäistä mannaa ja niiden uskomukset olisivat globalisteille osoitus siitä, miten hienosti suvaitsevaisuus toimii. 

Puolueuskovaiset haluavat samaan aikaan tuhota omasta keskuudestaan kaiken toisinajattelun, mutta hyväksyvät globalisaation nimissä planeetan toiselta nurkalta sellaisia uskomuksia, joista ei muutamaan vuoteen näytä olevan uhkaa heidän omille uskomuksilleen. Erityisen suosittuja "etnisiä" ryhmiä ovat sellaiset, joilla on niin jäykät ja primitiiviset uskomukset, että he eivät eivät kykene kehittymään lainkaan, vaikka heille jaettaisiin tuhat vuotta kehitysapua.

Globalistien uni tuhatvuotisesta valtakunnasta on lähellä toteutumistaan. Kun he vain jaksavat uskoa, että kehitysapu ilman kehitysmaiden asennemuutosta ja uskonnonpuhdistusta saa aikaan kehitystä niin me voimme välittömästi kutsua kristinuskontoa pahuuden uskonnoksi, koska se ei ole koskaan voinut jäädä kehittymättä. Edes juutalaisuus ei ole muuttunut juuri lainkaan, koska siellä juutalaiset valheellisesti uskovat, että kun vain annetaan länsimaalaisten kehittämien automaattien tehdä sapatin työt, niin he voivat uskoa olevansa Jumalan valittu kansa.

Globalistien uskomuksena on, että veronmaksajien velkaraha saa aikaan kehitystä, eikä suinkaan sisältä päin tapahtuneet valistuksen ja uusien ideoiden säteet. Yksikään globalisti ei uskalla ajatella sitä, että annetaan kehitysmaiden kulttuurien ja uskomusten kuolla omaan mahdottomuuteen, kuten jokainen poliitikko vaatii oman maansa harhaopeilta ehdotonta sukupuuttoa. Ei ole kuuna ikinä kuultu sitä, että joku puolue olisi pahoillaan vaalivoitosta. Joka ikinen uskovainen uskoo, että juuri hänen oppimansa uskomussyteemi on ainoa maailman pelastaja.

Kaikki poliitikot haluavat oman maansa väärinajattelijoille pelkästään pahaa, mutta jakavat veronmaksajilta kynittyä mannaa niille kansoille, joilta ei vaadita mitään oikeaa ajattelua. Odotan sitä aikaa, että annetaan kehittymättömien maiden kuolla samalla tavoin, mitä hallitusviisikko vaatii oppositiolta.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...


Uskon globalisteja, kun he julistavat, että kaikki ihmiset, ja erityisesti kaikki kansat, omaavat saman verran älyä. Siksi en voi sääliä mitään kansaa älyn puutteesta. Se on globalistien ansiota, että minun ei tarvitse lahjoittaa latin latia kehitysapuun, koska ainoan oikean opin mukaan kaikki kansat omaavat yhtä paljon älyllistä potentiaalia.

Olisin omasta mielestäni erityisen paha, jos pitäisin jotain toista kansaa älyllisesti niin surkeana, että se ei selviydy itsestään. Ainoa este minkä tahansa kansakunnan kehitykselle on kehitysapu. Kansan on lähes mahdotonta antaa kaikkien kukkien kukkia, jos sen johtajille annetaan ilmaista kehitysapua miljardettain, joilla he pönkittävät valta-asemaansa.