sunnuntai 6. maaliskuuta 2022

Naiset ensin ja sodan sukupuolet

 Ovatkovan naiset ihan täysjärkisiä. He ovat vuosikymmenet hoenneet tasa-arvoaan, mutta heti kun tulee oikea kriisi, niin he ovat valmiita jättämään miehet yksin taistelemaan. Onko kukaan suomalainen nainen tajunnut, että jos vaaditaan Ukrainan naisia turvaan johonkin muualle, niin mihin sitten suomalaiset naiset haluavat. Ruotsiinko vai vieläkin kauemmaksi, ehkäpä Alaskaan, joka on Venäjän rajalla?

Minusta naisen logiikka on äärimmäisen inhottavaa ja on jo melkein pahuutta. Suomen naiset siis vaativat, että sodan syttyessä Suomi pitää tyhjentää naisista ja miehet jätetään tänne yksin. Mihin nyt katosivat ne sadat muusukupuoliset, kun naiset katsovat, että sodan maailmassa on vain kaksi sukupuolta, joista toisen ei tarvitse välittää yhtään mitään isänmaan puolustamisesta, vaan sillä on ihmisoikeus paeta ja aina vaan paeta.

Ne olivat naisia ja akkamaisia pippelimiehiä, jotka tuhlasivat suomalaisten rahoja kymmeniä miljoonia saadakseen liikennemerkkeihin pallopäitä, vaikka jokaisen on täytynyt tajuta, että miehen kuva liikenteessäkin tuo sitä turvallisuuden tunnetta, joka vaaditaan, että naiset eivät ole ensimmäisinä hyppimässä pelilaudalta pois.

Liikennemerkkeihin tuhlatut miljoonat ovat vain murunen siitä varallisuudesta, jota naiset ovat surutta heittäneet Suomesta ulos. Nyt sitten viimeteoikseen naiset ovat esittäneet, että tosipaikan tullen heillä on oikeus tuppaantua Ruotsin rajalle vollottamaan -- koska Suomessakin naiset vaativat, että Ukrainasta pitää saada naiset pois. Ei vaan pysty tajuamaan. Suomen ei tule ottaa ensimmäistäkään pakolaista, sillä jokaisen ihmisen pyhin velvollisuus on tappaa vihollisia, jos järkeä ei sitä ennen ole ollut.

Kun Venäjä hyökkää Suomeen, niin tänne omaa sotaansa paenneet naiset joutuvat taas pakenemaan ja ainaa van pakenemaan. Kysyn naisilta ja persmiehiltä, että onko turvapaikan haku kovinkaan järkevä ihmisoikeus? Että eikö isänmaan puolustamisen velvollisuus voisi olla jotakin niin suurta, ettei kukaan järkevä ihminen vaadi mitään oikeutta itselleen? Oikeuksistaan höpöttävät ovat niitä, jotka ensimmäisinä ovat juoksemassa karkuun ja vaatimassa miehiä jäämään yksin taistelukentälle. Ihmisoikeuksien ei pidä mennä ihmisvelvollisuuksien edelle, Onneksi sotatilassa tosimiehet eivät anna armoa pelkureille, koska armollisuus merkitsisi kansan tuhoutumista.

2 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Ajatuksista maksaminen on sodan ja pahuuden alkusyy.

Ydinasesota on se viimeinen sota. Kannattaa pelata se sota niin pian kuin mahdollista, koska ihmiset eivät selvästikään muutoin halua oppia, mitä varten asevarustelua tehdään. Ja ennen kaikkea; ihmiset eivät halua oppia edes sitä läksyä, että poliitikoiksi (jos sitä järjestelmää ylipäätään voi pitäää välttämättömyytenä) ei koskaan saa valita niitä, jotka haluavat rahaa siitä hyvästä, että pystyvät ajattelemaan.

Historia opettaa, että tieteen ja tekniikan kehitys ei olisi ollut mahdollista ilman heitä, jotka pohtivat uusia asioita ja esittivät uusia ideoitaan täysin ilmaiseksi. Koska edellä sanottu on pelkkä puhdas totuus, niin silloin jokainen, joka vaatii palkkaa ajattelustaan, on potentiaalinen diktaattori.

Jo on kumma, jos ihmismäistä hallintoa ei voida luoda samalla periaatteella, miten tekniikka ja tiede ovat pohjimmiltaan kehittyneet.

Brainleak kirjoitti...

Raha on vallanhimoisten hunajaa.
Vallanhimo on mielisairautta.
Mielisairaat ovat luoneet rahan.