maanantai 21. maaliskuuta 2022

Valmiuslaki voimaan - nyt

 Ehdotuksia, joita juuri nyt pitäisi hetimmiten laittaa voimaan.

a) Vuokranantajien, energiatoimittajien ja poliitikkojen voitot puolitetaan.

b) Rikkaiden ja poliitikoiden kaikki etuoikeudet, kulukorvaukset, kokouspalkkiot ja etuisuudet on välittömästi poistettava.

c) Kaikki palkat puolitetaan, eikä palkkavaatimuksia oteta edes käsittelyyn.

d) Kaikki Venäjältä tuotavan energian toimitukset lakkautettava välittömästi, Euroopan laajuisesti.

e) Jokainen työtön ja kouluttamaton maahanmuuttaja on laitettava välittömästi risusavottaan ja maanviljelyyn ja metsäsatojen poimintaan pelkällä ylläpidolla.

f) Yhtäkään pakolaista ei tule ottaa Suomeen Euroopan ulkopuolelta.

g) Jokainen Venäjältä tuleva on palautettava rajan taakse.

h) Kaksoiskansalaisuus on otettava pois jokaiselta.

i) Jokainen maassa olija, joka ei tunnusta Suomen suvereniteettia, on välittömästi joko internoitava tai palautettava omaan kotimaahansa.

j) Kaivokset ja malmiot tulee kansallistaa välittömästi.

k) Konepajat ja niiden insinöörit pitää velvoittaa aseiden kehittämiseen ja tuotantoon.

l) Itärajan jokainen mahdollinen rajanylityspaikka on miinoitettava.

m) Kaikille kansalaisille tulee opettaa selviytymistaitoja ja jokaiselta kansalaiselta pitää vaatia maanpuolustustahtoa.

n) Maastapoistumuskielto kaikille rikosoikeudellisesti vastuullisille.

o) Jokaisen energian-, elitarvike- ja asunnonvälittäjän  on välittömästi poistuttava pörssistä.

p) Jokainen ihminen, joka pyrkii hyötymään poikkeustilanteesta, on tuomittava maanpetoksesta ankarimpaan lain sallimaan rangaistukseen.

q) Sähkön toimittaminen Saksaan on lopetettava niin pitkäksi aikaa, kun siellä on vallalla viherhöperyys, joka on verrannollinen natsien toimintaan.

r) Vuoden kuluttua tästä poliitikoille ja valtaapitäville saa maksaa korkeintaan minimipalkkaa.

s) Rikkaiden ryssien vihamielisyyteen on vastattava Euroopan laajuisella myötätunnolla ukrainalaisia kohtaan, joka edellyttää jokaiselta eurooppalaiselta henkilökohtaisia uhrauksia.

t) Jos joku pelkää kokea köyhyyttä ja kurjuutta, joka on arkipäivää ryssien uhreille, niin sellaisilta pitää ottaa elannosta 66 prosenttia pois.

u) Jokaisen rauhaa tahtovan kansalaisen pyhä velvollisuus on anttaa turpaan jokaiselle putinistille.

v) Yksikään rauhaa tahtova ei saa opettaa mitään uskontoa eikä mitään puolueoppia.

w) Jokaisen sivistyneen ihmisen pitäisi ymmärtää, että kaikki pahansuopaisuus, ilkeys, vallanhimo  ja narsistisuus johtuu ainoastaan rahanhimosta.

x) Inhimillisyys vaatii, että ihminen osaa elää kuin luonnonlapsi.

y) Yksikään palkanvaatija ei pysty selviytymään luonnossa, koska palkkaa voivat vaatia vain sellaiset, joilla ei ole mitään hajuakaan, miten selviytyä edes ryssien aihettamasta katastrofista.

z) Jokaisen ihminen pitää ajatella itse ja lopettaa kertakaikkisesti uskomasta uskontoihin ja puolueisiin.

2 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Jokaisen sodan aloittavat vain rikkaat.
Ei ole ikinä kuultu, että sodan olisi aloittanut joku tonnin kuussa tienaava.

Joka ikinen sota pidentyy, jos rikkaiden rikastumista ei estetä.
Yksikään mielipuolinen, narsisti tai vallanhimoinen ei pystyisi nousemaan sotaisaksi ilman rahaa ja sen himoa.

Joka ikinen palkanvaatija on syyllinen joka ikiseen sotaan, koska jos vain ihminen tekisi työtään pelkästä tekemisen ilosta, niin silloin maailmassa ei olisi yhden yhtäkään rikasta, eikä yksikään narsisti pystyisi nousemaan valtaan.
Kun maailmassa olisi vain iloisia työntekijöitä, niin he muodostaisivat lukemattomia yhteenliittymiä, joista jokainen pystyisi luomaan huimaavia juttuja.

Raha ja sen vaatiminen on se ainoa seikka, joka voi nostaa mielipuolet valtaan.
On mieletöntä uskoa, että rahatalous kestää ikuisesti. Rahatalous voi loppua vain totaaliseen sotaan. Ydinsodan jälkeen jäljelle jääneet ihmiset oppivat, että yhtäkään ihmistä ei saa ruokkia, jos hän ei tee omilla käsillään töitä.
Vielä tänään vallalla on joku mieletön sääli laiskoja kohtaan, mutta sen viimeisen sodan jälkeen ihmisten ei enää tarvitse uskoa mihinkään ideologiaan, vaan vain uskoa itseensä, joka merkitsee sitä, että, että laiskoja ei missään tapauksessa pidä sääliä.

Brainleak kirjoitti...

Eikö olekin hienoa ajatella, että todelliset johtajat pystyvät pelkällä puheellaan saamaan ihmiset tekemään sankarillisia tekoja, mutta rikkaat eivät pysty saamaan ihmisiä motivoitumaan edes miljoonan euron kuukausipalkalla.

Tälläkin hetkellä valtionsa ryöstänyt Putin luulee, että hän voittaa jotain, kun lupaa muslimeille viikon keikasta kymmenen vuoden tulot, kun taasen vastapuolella on joku rikkaiden halveksima koomikko, jolla on rahan sijasta vain sanoja. Mää luulen ja mää ymmärrän, että joka ikinen palkanvaatija on järjen köyhä, joka masentuu siitäkin, jos hän joutuisi edes puoli minuuttia tekemään työtä tai ajattelemaan ilman rahaa. Älkää ikinä palkatko ketään minuutin laskijaa.

Tiedän täysin hyvin, että joka ikinen rikas uskoo, että ihmisiä ei saataisi tekemään mitään suurta ilman palkkaa, mutta sanon vaan, että tilatkaa se aika jo päälääkärille, joka uskoo, ettei hänkään pysty mihinkään, jos hän ei olisi palkkakuopassa vollottamassa, miten hänelle pitää saada lisää veronmaksajien rahaa, koska muuten hän joutuu tekemään töitä vain leipälääkärinä.