tiistai 3. lokakuuta 2023

Mean while in Ruotsissa

Ruotsalaiset olivat pari sataa vuotta saaneet elää ilman sisämaansa konflikteja. Mutta. Sen rauhan ajan he ovat auttaneet suuresti niitä hallituksia, joiden ensisijainen tarkoitus ei ole ollut oman kansansa sivistäminen. Otetaan esimerkiksi vaikka Ruotsin suhde natsi-Saksaan. Hyvinpä sai Ruotsi valuuttaa myymällä saksalaisille kaivannaisia. Toisen maailmansodan jälkeen Ruotsi on ensisijaisesti ollut keskittynyt USA:n mollaamiseen -- ja arabimaiden auttamiseen. Israeliinkin taisi olla vähän huonot suhteet. Ruotsalaiset eivät vieläkään ole selvittäneet Olof Palmen murhan motiiveja, vaikka tänä päivä ruotsalaiset ovat lähes kaduilla rukoilemassa USA:ta apuun ja turvaa, vaikka Olof Palme rakasti aikanaan lähinnä arabeja.

Siitä on tullut lähinnä fanaattista uskontoa, kun ruotsalaiset satojen vuosien  oman rauhansa jälkeen ovat tulleet siihen uskoon, että kaikki kaikkien kansakuntien ihmiset ovat samanlaisia kuin ruotsalaiset. Mutta kun asia ei ole niin. Ruotsalaiset olisivat voineet osoittaneet viisauttaan, jos vain he olisivat valikoineet maahanmuuttajia vain niistä valtioista, joiden kansalaiset ovat saaneet elää ja asua rauhassa vähintään yhtä pitkään, mitä ruotsalaisetkin. Vain samantyyppisiä kansallisuuksia voidaan  sekoittaa ilman, että siitä syntyisi sekametelisoppa. Ruotsalaisuudesta on tullut fanaattinen uskonto, joka nyt joutuu taistelemaan omasta olemassaolostaan muita fanaatikkoja vastaan.

On ilman muuta selvää, että paloa ei voida sammuttaa kotimaisella vedellä, kun tuli on tuontitavaraa.

Ruotsalaiset eivät pysty pysäyttämään ruotsalaisuuden tuhoutumista, koska he eivät pysty käsittämään sitä, että heidän hyväntahtoisuudellaan ei ole mitään sijaa tulijoiden kulttuurissa. On mahdotonta, että satoja vuosia rauhaan tottuneet voisivat yhden sukupolven kuluessa millään tavoin käsittää niiden ihmisten uskomuksia, kulttuuria ja asenteita, jotka ovat tottuneet syntymästään asti pelkäämään oman henkensä tähden.

Onneksi kaikilla kansoilla on oma selviytymismoodinsa, ja se on siinä, että jos tai kun rauhaan sopeutunut kansa joutuu kohtaamaan ulkopuolelta ohjattua väkivaltaa, niin se ottaa yhden sukupolven verran, kun tulee uusi nuoriso, joka ei kaihda motata tulijoita turpaan. Ei ole epäillystäkään siitä, että myös ruotsalaisissa on edelleen jäljellä villieläimen geenit, mutta niiden aktivoimiseen saattaa kulua jopa 20 vuotta ennen kuin pohjoisen viikinkien pojat ottavat itseään niskasta kiinni.

Pari faktaa: Naiset hakkaavat muslimiehet fyysikan nooppeleissa 5-1. Juutalaiset hakkaavat muslimit fysiikassa 100-1. Sitten jotkut ovat luoneet uskonnon, että kaikki on vain länsimaalaisten syytä, miksi kaikki muut kulttuurit ovat alistettuja länsimaalaisuudelle, vaikka selvää on, että afrikkalaisetkin pystyisivät alistamaan kaikkia muita, jos vain he lopettaisivat ne uskomuksensa, jotka ovat estäneet heitä satoja tuhansia vuosia kehittämästä järjellistä ajattelua.

Ikään kuin ihmiskunta ei olisi pystynyt kehittämään aseita ilman kreikkalaisiskristillistä asenneilmastoa. Kaikilla muilla kulttuureilla on ollut satoja tuhansia vuosia aikaa kehittää ajatteluaan, mutta sitten syntyy Ruotsalaisuus, joka syyttää länsimaalaisia siitä, että he pystyivät lopettamaan idiootimaiset uskomuksensa, jonka jälkeen ihmiset pystyivät ajattelemaan järkevästi, josta syystä ruotsalaisetkin voivat vollottaa somessa.

Ruotsalaisuus on ehkäpä kaikkien aikojen surkein uskonto ikinä, koska se haluaa ihmisten alistuvan vain väkivallalle: Meanwhile in Sweden.

Ei kommentteja: