keskiviikko 3. heinäkuuta 2024

Nuoret ovat fiksumpia, osa 8/100

Pystyvätkö nuoret tekemään mitään oikein? Olisi kiva joskus kuulla sellaisesta nuorison massahysteriasta, josta on suoraan seurannut jotain hyvää!

  • IS, 3.7. 2024: "Sadat (nuoret) jonottivat ennätys­­halpoja tennareita".
  • IS, 2.7. 2024: "Nuorison keskuudessa leviää vaarallinen villitys (rusketus)".
  • IS, 3.7. 2024: "Monet lapset ja nuoret ovat innostuneet somessa trendaavista ihonhoitotuotteista".

Kaikkia edellä mainittuja asioita yhdistää hysteria. Se sama hysteria, joka saa nuoret mieluummin istumaan moottoritiellä helpottaakseen omaa ilmastoahdistustaan kuin menemään töihin ja aidosti tekemään todellisia tekoja ilmaston hyväksi, kuten esimerkiksi tekemään lapsia tai kehittämään pienydinvoimaloita.

Nyt nuoriso selvästi elelee ja tekee valtavasti haittaa veronmaksajien rahoilla. Ihmettelen suuresti, miksi Elokapinan nuonet eivät menneet sinne Kalevankadulle estämään muiden nuorten rynnistystä ostamaan kiinalaista halpatuotantoa, joka kuluttaminen tuhoaa luontoa monin verroin enemmän kuin suomalaisten autoilu. Tai, miksi Elokokapina ei halua estää nuoria aiheuttamasta itselleen ihosyöpiä, jotta yhteiskunta voisi käyttää rahaa muuhunkin kuin nuorison ihosyöpien hoitoihin.

Kaikki puhe tiedostavasta nuorisosta on täyttä hölynpölyä. Miten kummassa nuori voi olla tiedostava, jos hän ei tajua edes sitä, että joku muu kuin hän maksaa hänen istumisensa ajotiellä, tai pahimmassa tapauksessa, nuori kuolee lopulta hirvittäviin tuskiin parikymppisensä, kun hän hysterian vallassaan halusi itselleen kauniin rusketuksen.

Jopa prideliike ei ole pohjimmiltaan muuta kuin hysteriaa, mihin menevät kaikki ne mukaan, jotka eivät koskaan ole oppineet ajattelemaan ihan itte.

PS. Sama hysteria on myös oikeistossa, mutta ei niin väkevänä, vai koska viimeksi olette nähneet oikeiston marssivan vasemmistohallitusta vastaan?

Ei kommentteja: