sunnuntai 28. heinäkuuta 2024

Sukuelimiä - onko heitä?

USA:n yksi varapresidenttiehdokas oli totuuden jäljillä, kun hän joskus oli ihmetellyt, miten lapsettomat voivat luotsata suurvaltaa tulevaisuuteen. Itse olen usein pohtinut samansisältöisesti, joka huomataan siitä, että en kumarra yhtäkään poliitikkoa, en miestä, en naista, puhumattakaan niistä sukupuolista, joille ei koskaan jaeta kultamitaleja virallisisissa kisoissa, koska tavallinen mies peittoaa mennen tullen kaikki muut 99 sukupuolta, jotka eivät tosiasiassa voi olla sukupuolia sitä tavallista naista lukuunottamatta, koska kaikki ne 98 sukupuolta eivät omaa sukuelintä, vaan sellaisen elimen, jota ei koskaan käytetä lisääntymiseen.

Sitten, kun alle puolet ikäluokasta ei enää koe tarvetta lisääntyä, niin silloin on oikea aika luopua sukuelin-nimikkeestä - ja antaa sille uusi nimitys, kuten himoelin. Jo nyt huomataan, että useimmille länsimaalaisille heidän sukuvärkkinsä ei ole nimensä veroinen. vaan he pitävät sitä vain omia himojaan varten ja vilauttevat sitä jopa olympialaisille, että he saisivat siitä kiksejä itselleen ja yllyttäisivät muitakin käyttämään sukuelintään kaikkeen muuhun kuin mihin se on tarkoitettu. Edellä oleva on sanottu kaikelle rakkaudelle niille, jotka ovat tahattomasti lapsettomia. Lakiteksti voidaan toki laatia niin, että vain sellaisilta kielletään ouikeus nimittää alapäätään sukuelimeksi, jotka tekevät sen oman himonsa tähden.

Kiitos.

3 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Aikuisilta näyttävät ihmiset eivät uskalla ajatella piilotellessaan ja vilautellessaan ihonsa osia, joista ei ole otettu edes mulkunjälkiä Poliisin kullirekisteriin, mikä on heidän haaravälinsä korkein tarkoitus. Yhden pisteen vihje. Se ei ole kuseminen. Himoelimensä vilauttelijat eivät tajua, että heitä ei voida yksilöidä heidän alapääkuvistaan.

Brainleak kirjoitti...

Muistelen joskun kirjoittaneeni, että seksistisemmäksi Suomi muuttuu sitä vähemmän ihmisiä kiinnostaa mikään kuin oma mulkku.

Bogreol kirjoitti...

Tuli kirjoituksesta ajatusyhteys OnlyFansiin, ja itsensä paljastamiseen. Miksi itsensä paljastaminen on rikos, mutta OnlyFans tuottavaa liiketoimintaa, onhan se sukupuolisiveellisyyttä loukkaavaa paljastaa itseään vastentahtoisesti katsomaan joutuville, mutta miksi siihen myös suhtaudutaan hyvin paheksuvasti kieroutena ja siveettömyytenä, jos OnlyFans halullisille katsojille koetaan lähes neutraalina viihteenä. Miehet vastaan naiset. Nainen paljastajana hyväksytympi kuin mies. OnlyFans -naisten lähes alastomuutta joutuu kyllä katsomaan myös vastentahtoisesti kun räväyttää iltapäivälehtien sivut auki.