keskiviikko 3. heinäkuuta 2024

Nuoret ovat fiksumpia, osa 9/10

 Tiedostava nuoriso ei voi syyttää vanhempiaan omista typeryyksistään, koska nuoriso kapinoi vanhenpiensa tapoja ja käytöstä vastaan.

  • Aiemmat sukupolvet, joihin myös nuorten vanhemmat kuuluvat, ovat tehneet lujasti töitä saavuttaakseen esimerkiksi sen tiedollisen tason, että ihon polttaminen auringossa aiheuttaa vakavia vaurioita iholle.
  • Samoin aiemmat sukupolvet, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta, ovat olleet sitä mieltä, että ihmisen kauneus ei johdu ihon väristä.
  • Ihmeellistä on myös siinä, miten tiedostava nuoriso haluaa kapinoida vanhempiaan vastaan siinäkin asiassa, kun vanhemmat ovat tulleet siihen tulokseen, että halpatavaroiden kuluttaminen tuhoaa sekä niiden tuottajien elämiä että myös ostajien moraalia.

Nuorilta puuttuu siis täydellisesti oma ajattelu, koska luulisi, että tiedostava nuori ei hylkisi tuhansien aiempien sukupovien kovalla työllä hankkimaa tietotaitoa. Nuoret ovat siis selvästi ikärasisteja, joka sekin muuten johtuu vain typeryydestä.

Nuorison hysteria on jo niin ylevää, että he vähät välittävät lääketieteestä ja taloustieteestä. Puuttuu enää vaan se, että nuoret alkavat kapinoida matematiikkaa vastaan, koska sekin on kuulemma aiempien sukupolvien hankkimaa tietoa, joka ei voi jäädä tiedostavalta nuorisolta ehjäksi, vaikka se onkin nuorisolle pelkkää utopiaa, koska nuorten ei itse enää tarvitse osata edes ynnälaskuja. Niinpä nuori ei enää voisikaan kapinoida ynnälakuja vastaan, koska hän ei osaa itse laskea edes 1+1...

Ei kommentteja: