keskiviikko 17. heinäkuuta 2024

Tissit ovat kasvoja arvokkaampia

 Joka nainen yrittää piilottaa tissejään. Sen sijaan joka hiivatin naikkonen yrittää kaikkensa,. että hänen naamavärkkinsä olisi kaiken maailman keltaisen lehdistön etusivuilla.Yksikään naikkonen ei tajua, että hänen rinnoillaan ei ole passia eikä edes nänninjälkiä painettuina passin mikrosirulle, eikä yksikään mies pysty tunnistmaan ketään naikkosta rinnoista.

MUTTA. Sen sijaan joka hiivatin kakarankin naamavärkki on nykyisin taltioitu iiriksiä myöten sekä Interpolin että CIA:n palvelimille. On täysin idioottimaista peitellä ja jopa hävetä sellaista kehonosaa, josta ketään ei voida tunnistaa, mutta vastaavasti esitellä kasvojaan, jotka ovat yksityiskohtia myöten taltioitu digitaalisena jopa Putinin yksitysarkiston naamaosioon.

Senkus esittelette tissejänne, muta varmaa on, että teidän tissikuvista ei sa selvää edes Rasputin, kelle naikkoselle ne voisivat kuulua. Kaikki ne, jotka luulevat, että juuri heidän tissinsä on yhtä ainutlaatuisia kuin ihmisen sormenjäljet tai jopa naamavärkki, ovat pelkkiä idiootteja.

Luulen, että yksikään naikkojen ei tajunnut tästä sitä, että ihminen, joka kulkee naama paljaana, mutta peittelee rintojaan, on pelkkä idiootti, joka kuvittelee, että hänen rintansa on atvokkaampia kuin hänen persoonallinen naamansa, jota hänen ei tarvitse hävetä, vaan jota hän haluaa esitellä kaiken maailman idiooteille.

Mitä tulee miehen puoliin, niin ne vasta idiootteja ovatkin jahdatessaan sitä kehonosaa, joka asntoi heille lähtökohdan elämälle.

2 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Useimmat miehet taantuvat vauvan asteelle, kun näkevät naisen rintoja. Naiset taasen haluvat, että miehet ovat vain vauvoja piilotellessaan rintojaan ja kuvitellessaan, että hänen rintansa ovat persoonallisia verrattuna kaikkiin muihin rintoihin, Hyi helvetti, että pitää elää näin tyhmässä maailmassa.
Miettikää edes sekunti sitå, että aidot alkuperäisheimot eivät välitä hitojakaan mulkusta eikä rinnoista.
Suomessa on muka joku etninen heimo, mutta jos sen yksilöt peittelevät mulkkujaan ja rintojaan kuten ns. moderdi, eli idiootti-ihminen, niin siinä etnisyydessä ei ole mitään alkuperäistä.

Brainleak kirjoitti...

Edellä kirjoitetusta luetaan että rakkaus (ihmisyys) on kasvoissa (persoonallisuudessa) kun taasen himo (eläimellisyys) on pelkästään perseestä, kuten apinoillakin.