perjantai 11. lokakuuta 2024

Kansalaiset ikuisessa palkkakuopassa

 Poliitikoilla on oletusarvona, että kansalaiset hyväksyvät nurisematta sen, että poliitikoiden elintaso nousee joka vuosi enemmän kuin muiden niin sanottujen  kansalaisten tulotaso. Tästä huomataan heti, että poliitikot täysin harkitusti haluavat ainoastaan aiheuttaa eripuraa kaikkien niiden tulonsaajien keskuuteen, jotka eivät koskaan voi saavuttaa poliitikoiden tulotasoa. Voidaan huomata, että poliitikoiden puhe ikuisesta palkkakuopasta on vain sumuverhoa, jolla he pyrkivät olemaan suojassa kansalaisten vaatimuksilta saavuttaa samapalkkaisuus poliitikoiden kanssa.

Poliitikot siis uskovat, että he ovat ansainneet muita korkeamman elintason mitä hankammin he ovat saaneet kansalaiset tappelemaan niitä murusista, joita poliitikoiden buffettipöydistä putoilee. Joka ikinen vasemmistolainen ei kyseenlaista millään tavoin sitä, että he ovat ikuisessa palkkakuopassa, kun sitä katsoo Tytti Tuppuraisen pallilta.

Tähän mennessä yksikään ammattiliitto ei ole vaatinut palkkatasa-arvoa poliitikoiden kanssa, koska poliitikot ovat itse kirjoittaneet lait, joiden mukaan vain heille kuuluu kaikkia muita suurempi ansiotaso, jota lain mukaan ei saa kuroa koskaan kiinni. Poliitikot ovat siis tuominneet kaikki kansalaiset ikuiseen palkkakuoppaan.

On aivan uskomatonta ininää, mitä vasemmisto liittoineen pitää yllä, kun se ei näe mitään väärää siinä, että he eivät ikinä voi saavuttaa palkkatasa-arvoa poliitikoiden kanssa, mutta pillittävät sitä, kun heillä pitäisi olla sama palkka kuin niillä, jotka tuottavat nekin pelimerkit, joita poliitikot hamuavat itselleen käyttäen julkijumalattomasti kansalta saatua valtaa itsensä hyväkseen

Poliitikoiden palkkatasa-arvottomuus

2 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Vaatikaa poliitikoita perustelemaan, miksi heille kuuluu muita korkeampi tulotaso. Sen jälkleen vaatikaa poliitikoita vertaamaan perustelujaan siihen, miksi vientialoille kuuluu muita suuremmat palkkat. Nimittäin, jos poliitikot eivät pysty esittämään perusteluja omille huipputuloille, niin silloin on täysin selvää, että heidän puheensa kansalaisten ikuisesta palkkakuopasta eivät ole mitään muuta kuin vihapuhetta, jolla he pyrkivät saamaan Suomen kansan hajaannuksen tilaan.

Anonyymi kirjoitti...

Asia on itsessään vain yksi oire laajakirjoisesta taudinkuvasta.
Ylistetty demokratiamme on kaunistelematta vain näennäistä ja todellista valtaa käyttävät verkostoituneet ja ankkuroidut puoluestruktuurit.
Perustuslaki on käytännössä tallottu mennen tullen ja poliittista aparaattia ei ole mahdollista todellisuudessa ohjata kansanvaltaisilla menettelyillä.
Itse itseään valvova järjestelmä on täysin autonominen suhteessa ns.. tavan kansalaisiin. Vain äänestämällä voit vaikuttaa???