sunnuntai 20. lokakuuta 2024

Lasten raiskaaja YLE Uusipiha OY

Mitä yhteistä on Peter Nygårdilla ja YLEllä? Ne molemmat raiskaavat lapsia.

YLE ei halua lasten ohjelmia, joissa mainitaan sata "sota" tai "uskonto". Esimerkiksi Iltalehti tänään:

Uskonto oli liikaa – Rakastettu Rölli sai tylyt lähtöpassit Yleltä.

Kuka tahansa, jolla on edes sinapinsiemenen verran empatiaa, voisi tajua, miten typerä on YLE, joka sotaa pakoa Suomeen tulleille lapsille opettaa kanavillaan, että se olikin vain pientä riitelyä. Tai vaikka tosin päin: YLE opettaa lapsille, että uskonnoista ei saa puhua. Kun sitten Suomeen sotia paenneet lapset  muilutetaan takaisin sotaa käyviin maihin ja heidät naitetaan ukkomiehille, niin luulisin omalla empatiakyvylläni, että YLE on ansainnut vähintään saman statuksen kuin Petteri Uusipiha.

Samaan aikaan, kun YLE opettaa sotatraumoista kärsiville ja lapsiavioliittoja pelkääville lapsille, että uskontoja eikä sotia ei ole olemassa, niin Lapissa on kuitenkin olemassa ainakin kiva joulupukki, jolta voitte toivoa mukavia esineitä, kuten leikkipyssyjä ja musliminukkeja..., joilla voitte leikkiä leikkisotaa ja kuvitella olevanne seuraava lapsimorsian....

Kuten kuka tahansa älykäs opettaa lapsille, mitä sota on, niin samoin hän pystyy opettamaan lapsille, miten pahoja myös uskonnot ovat lapsille. Sillä maailmassa ei ole yhden yhtäkään uskontoa, joka pitäisi lapsia opettajinaan. Voisitte saada edes välähdyksen oikeasta maailmasta, jos pystyisitte mielessä kuvittelemaan, millainen Venäjä olisi, jos sen ylin ortodoksipiispa olisi lapsi.

YLE ei ole mitään muuta kuin superrikkaiden leikkisaari, missä yleläiset raiskaavat lapsia psyykkisesti ja henkisesti. YLE opettaa, että vain YLE julistaa totuutta.

Muuan nuorukainen opetti pari tuhatta vuotta sitten, että lasten suusta saatte kuulla totuuden. MUTTA. Koska lapset ovat rikkaita vain sisäisesti, niin siksi kaiken maailman veronmaksajien rahoilla mälläävät aikuiset uskovat, että vain heillä on totuus ja jos joku muu puhuu vastoin sitä, niin hän on vihollinen.

On varmaa, että mitä enemmän YLElle annetaan rahaa sitä vähemmän se välittää totuudesta ja sitä enemmän se opettaa vihaa ja valhetta lapsille. Sehän on yhtä selvää kuin se, että kun ihminen vain rikastuu (vaikka optioilla, perinnöillä, lotoilla, tyhmillä laeilla), niin hän joutuu uskomaan, ilman järjen hivetäkään, että vain hänen ajattelunsa on totuus -- koska typeryyttään uskoo, että se on hänen oma ajattelunsa, joka on tuottanut hänelle mannaa, eikä suinkaan kaikki se vihamielinen aluskavusto, jota ilman maailmassa ei olisi yhden yhtäkään ihmistä.

Tuskin YLEssä on yhtäkään, joka pystyisi toteamaan, että heidän palkkansa ovat suurilta osin peräisin toisinajattelijoilta, mutta yhtäkään pennin pyörylää ei ole niitä, joita YLE ylistää ...

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Antakaa veronmaksajien inflaatiosuojattua rahaa sitten vaikka sähkösiirtoyhtiöillä tai valtiolliselle lähetysyhtiölle, niin ei kestä kauaa, kun kyseistä ilmaista rahaa saavat yhtiöt ovat pelkästään veronmaksajien kusettajia ja valehtevia typeryksiä.

On suorastaan uskomatonta, miten typeriä ovat niin sanonut asiantuntijat, jotka uskovat. että ilmainen raha ei voi typerryttää ihmistä, kun hän on nimellisesti valtion palkkalistoilla. NS. asiantuntijoiden mukaan ilmainen raha voi tyhmistää vain sellaisia, jotka eivät kuulu vallitsevaan typeristöön, eli siihen, jonka kritisoiminen on valtamedian mukaan todiste vihamielisyydestä vallitsevaa totuutta kohtaan. Miten se GWB onnistuikin kertomaan totuuden yleläisistä;'
"Jos et ole meidem puolella, olet meitä vastaan".