lauantai 1. syyskuuta 2007

Ajallisen tieteen oletuksista

Tiedemiehet uskovat, että valonopeus on suurin nopeus, ja että informaation nopeus on erottamaton valonnopeuden kanssa. Tuollaiset oletukset johtuvat puhtaasta tiedeuskosta, jolla halutaan todistaa Jumala olemattomaksi. Toisin sanoen: Tiedemiehillä ei ole mitään mahdollisuutta käsitellä tieteen uskomuksia järjellisesti, koska he katsovat, että tieteen korkeimpana tehtävänä on pelastaa ihmiskunta Jumalan vaikutukselta. Mitä siitäkin oikeesti seuraisi, jos informaatio olisi sama kuin valonopeus?
Järki sanoo ilman mitään tieteellistä todistusta, että kaikki aine ja energia kautta infiniittisen kaikkeuden on olemassa vain tässä hetkessä. Mitään ei voi olla menneisyydessä, eikä tulevaisuudessa. Järki ei tarvitse tieteellisyyttä asioiden todistamiseen, kun taasen tieteellisyys on täysin hukassa ilman järkeä.
Tieteessä siis väitetään, että esim. Andromeda-galaxi ei ole olemassa tänä iäti jatkuvana nykyhetkenä --joka seuraa siitä, että tiedemiehet pitävät informaation nopeutta samana kuin valon nopeus.

Tiedemiesten mukaan ihminen voisi periaatteessa matkustaa ajassa taaksepäin, josta myös huomataan, että tiedemiesten oletuksien mukaan kaikki aine ei olekaan läsnä nyt, vaan sitä on yhtä paljon ajan jokaisena hetkenä. Tästä huomataan, että tiedemiehet eivät halua eivätkä pysty uskomaan iäti jatkuvaan nykyhetkeen, vaan heidän mukaansa ajallisuus koostuu toisiaan seuraavista ajan hetkistä --joissa jokaisessa on maailmankaikkeus!

Jos todellakin ajanhetki olisi olemassa, niin silloin jokainen ajanhetki sisältäisi täysin staattisen energian, täysin liikkumattoman aineen... Ja ihmisen havaitsema aikakäsitys syntyisi siitä, kun nuo lukemattomat ajanhetket räpättäisivät tajunnan läpi kuin 8mm:n kaitafilmi projektorissa. Jokainen voi jatkaa tuota oletusta etiä päin, mutta pyydän, että älkää lopettako ajatusta kesken, kuten tiedemiehet ovat tehneet, koska he eivät uskalla ajatella oletuksiaan loppuun asti, koska siellä on Hän, jota tiedemiehet eivät halua nähdä.


Tieteen mukaan siis ihminen voisi matkustaa 2miljoonan valovuoden takaiseen Andromedaan, koska tieteen mukaan Andromeda ei ole olemassa samassa hetkessä kuin me olemme. Tieteen sisällä asia on niin, että Andromeda ei säteile valoa juuri tällä hetkellä (joka saavuttaisi meidät 2miljoonan vuoden kuluttua), koska tiedemiehet eivät uskalla ajatella informaatiolle hetkellistä nopeutta, vaan he väittävät yhtälöihinsä sokeasti tuijottaen, että kaikkeus antaa tietoa itsestään ainoastaan valon nopeudella --josta seuraa se, että kaikkeuden eri osat eivät ole saman aikaisesti olemassaolossa.

Aineen ja energian samanaikainen olemassaolo on mahdollista vain siten, että kaikkeudessa on olemassa hetkellinen nopeus, eli olemassaolon ylläpitämiseen vaadittava informaatio ei tarvitse mitään aikaa, vaan se on läsnä kaikkialla kaiken aikaa. Tämä on älylle täysin selvää, koska esimerkiksi meidän saamamme kuva Andromedasta ei ole Andromeda itse, vaan avaruudessa meidän silmiimme tuleva jatkuva fotonivirta. Jos me lähdemme Andromedaa kohden, niin mitä lähemmäksi sitä pääsemme sitä "nuorempana" sen näkisimme.


Jos siis tiedeuskovainen lähtisi nopsaan kohden Andromedaa, niin hän menettäisi välittömästi lähdön jälkeen vanhan Andromedan kuvan, ja näkisi Andromedan "nuorempana" ja mitä lähemmäksi hän jatkaisi sitä "nuoremman" Andromedan hän näkisi, eikä enää milloinkaan sillä matkallaan voisi nähdä Andromedaa yhtä "vanhana" kuin se "oli" lähtiessä. Ja lopulta Hän olisi Andromedassa, ja jos olisi edelleen tiedeuskovainen, hän lähettäisi sieltä Maahan viestin, että nyt hän menneisyydessä. Näin todellakin tiedemiehet ajattelevat kaikessa jumalattomuudessaan.

Meidän ei tarvitse ajatella etäisyyttä Andromedaan asti, vaan voimme kuvitella, mitä seuraisi siitä oletuksesta, että olemassaolo ei olisi kaikkialla samanaikaista. Silloin esimerkiksi Mars olisi olemassa vain menneisyydessä, eli Marsiin piakkoin menevät nautit lähettäisivät Marsista viestin, että me olemme nyt täällä menneisyydessä. Ja Maan ihmiset odottaisivat viestiä muutaman minuutin, ja lähettäisivät takaisin viestin, että terveisiä täältä tulevaisuudesta, heippa rallaa...


Kuten huomataan, niin ei ole kovinkaan loogista väittää, että toiset sfäärit eivät ole nykyhetkessä, vaan voimme täysin turvallisesti luottaa alakoulun laskennon pätevän ja siten voimme vähentää tiedemiesten yhtälöistä menneisyyden turvallisesti pois, jolloin ymmärrämme sitäkin kautta, että kaikki reaalinen on olemassa tänä iäti jatkuvana nykyhetkenä, eikä kukaan voi päästä tästä hetkestä pois, koska energia pysyy olemassaolossa vain siten, että (värähtelevä, itsetietoinen) energia tuntee itsensä yhtä aikaa kaikkialla olevaksi.

Voimme siis täysin huoletta ottaa vastaan satelliittilähetyksiäkin, joiden tulo esimerkiksi Kanadasta Suomeen kestää sekunnin, ja pitää täysin varmana, että Kanada ei ole sekunnin päässä menneisyydessä, koska jos Kanada olisi menneisyydessä, niin silloin sieltä ei voisi tulla meille mitään lähetystä. Me voimme havaita valonnopeuden ja siihen koodatun informaation vain siten, että se tapahtuu ikuisuudessa, eli iäti jatkuvassa nykyhetkessä. Katsokaa vaikka avaruudesta otettuja kuvia, niin huomaatte, että Suomi ja Kanada ovat samassa kuvassa, joten Kanadan on mahdotonta olla menneisyydessä... Herätkää!

Ikuisuuden faktuaalisuus ei taasen kelpaa tieteelle, koska tiede on ateistien temppeli, jossa kiivaillaan tieteen puhtauden -jumalattomuuden- puolesta... Ikuisuus on ajan absoluutti

Ei kommentteja: