lauantai 8. syyskuuta 2007

Muslimien oikeudet

Muslimeja ei sitten halutakaan integroida suomalaisiksi? Koska he haluavat muuttaa Suomen muslimimaaksi!

Poliitikot luulevat, että muslimit eivät ole ihmisiä; että muslimien ihmisoikeuksiin ja perusoikeuksiin ei kuulu suomalaisuus eikä oma järjen käyttö. On aivan käsittämättömän typerää poliitikoiden puolelta julistaa Suomi monikulttuuriseksi, missä muka ei-suomalaisuus tuo Suomelle kulttuurista rikkautta. Suomalaisuus ei siis ole Suomelle rikkaus, se rikkaus, jonka ansiosta tämä maa oli pystyväinen tarjoamaan muiden kulttuurien edustajille turvaa, suojaa ja sitä rauhaa, jota siellä muualla ei ole.

Jos vaikka Suomen poliitikot eivät pystykään järjelliseen politikointiin, niin ei se sitä merkitse, että tänne tulleiden pakolaisten pitää sokeasti uskoa poliitikoita. Sillä pakolaiset ovat ensi sijassa ihmisiä, eivätkä muslimeja. Ihmisinä; ei-poliitikkoina, ei-muslimeina kuka tahansa meistä pystyy tajuamaan, ettei se ole lainkaan järjellistä tulla tähän maahan muslimimaasta, ja sitten vaatia tähän maahan muslimilaisuutta.

Suomi pääsi osalliseksi armeliaisuudesta ja rauhanomaisuudesta vain siten, että Suomeen tullut fanaattinen, ristiretkeläinen uskonnollisuus (kristinusko) alistettiin Sisun alle. Se ei ole uskonto, joka sai aikaan sen, että suomalaiset kasvoivat inhimillisyydessä, vaan Suomenniemellä asuvien ihmisten uskonnolle orjuutettu ihmisyys pääsi vapaaksi vasta sitten, kun erittäin ankara uskonnollisuus upposi Suohon.
On kuitenkin valitettavaa, ettei uskonnollisuus kokonaan vielä hävinnyt, joka huomataan juuri poliitikoista, jotka vieläkin tappelevat siitä, kenen opeilla maailma voi ainoastaan pelastua --joka on täsmälleen samaa, miten muslimit väittävät, että vain islamilaisuus voi pelastaa maailman...! Kepulaisuus, kokoomuslaiset ja SDP ovat islamin pikkuserkkuja.

Poliitikot puhuvat, miten maahan tulijat tulee integroida suomalaisuuteen! Samaan aikaan poliitikot julistavat Suomen monikulttuuriseksi ja antavat muslimeille oikeuden lainsäädäntään, jota muslimit käyttäisivät välittömästi Suomea ja suomalaisuutta vastaan --koska muslimilaisuus on ihmisyyden ja suomalaisuuden vastainen liike, kuten mikä tahansa uskonnollinen ja poliittinen puolue.

Koska poliitikoilta puuttuu looginen ajattelu eli maalaisjärki, niin siksi heidän on mahdotonta ymmärtää, miten järjettömän ristiriitaisia heidän puheensa on; on mahdotonta, että muslimeita voitaisiin integroida Suomeen, jos heillä on oikeus islamilaiseen puolueeseen.

Se on jo nähty ympäri läntistä maailmaa, että muslimien ainoa tavoite on "integroida" länsimaalaisuus islamilaisuudeksi, eli muuttaa koko planeetta yhdeksi ainoaksi pakolaistehtaaksi. Ja muslimeilla on hyvät mahkut onnistua siinä, koska länsimaiden nykyiset johtajat ovat taantuneet pimeään keskiaikaan, joka johtuu siitä, että poliitikot kuuluvat keskiaikaisiin salaseuroihin.

Jos poliitikoilla olisi edes sinapinsiemenen verran järkeä, niin he kieltäisivät kaikilta uskonnoilta lapsien kastamisen, siirtymäriitit, avioliittojen siunauksen ja hautaamisen. Jos muslimille (juutalaisille jms) ei kelpaa tavallinen siunaamaton hiekkaharju haudaksi, niin vieköönsä luunsa täältä omaan siunattuun maahansa, siihen siunaukselliseen kultturiinsa, joka sai aikaan hänen pakolaisuutensa.

> lue lisää:
Helsingin Sanomat 6. 9. 2007; Islamilainen puolue pyrkii puoluerekisteriin

Ei kommentteja: