keskiviikko 11. elokuuta 2010

Lukemista poliitikoille maahanmuutosta

Muuta asenteesi, jos haluat muutosta

Iisalmen Sanomat 10.8.2010: Kahden kerroksen väkeä maahantulijoissa: "Meillä on viimeisinä vuosina syntynyt aivan järjetön tilanne ulkomaalaispolitiikassa. Monesti tulee mieleen, että olisi parempi, jos meillä ei olisi ulkomaalaispolitiikkaa ollenkaan, vaan vain rajat ja viisumit. Samalla tavallahan työttömyys on räjähtänyt käsiin, kun on aloitettu työvoimapolitiikka. Ennen vanhaan olivat lehti-ilmoitukset ja työnhakijat. Ja lähes kaikilla töitä."

Kalle Isokallio 9.8.2010: Näkökulma, Aluepolitiikkauskonto: "Kahdeksankymmentä prosenttia kansanedustajista valitaan Pähkinäsaaren rauhan rajan eteläpuolelta. Sen pohjoispuolella olevista kunnista vain viidessä Kepu ei ole suurin puolue. Miten ihmeessä muiden puolueiden etelästä valitut kansanedustajat sallivat sen, että heidän äänestäjiltään kerätään veroja, jotta Kepu säilyy edelleen valtapuolueena rajan pohjoispuolella? Ilmeisesti siksi, että kukaan ei ole kertonut heille aluepolitiikan todellista hintalappua."

Pauli Vahtera 9.8.2010: Dollarilla päivässä: "Olen kiertänyt reppumatkailijana Afrikassa ja huomannut, että siellä meidän mittapuumme mukaan köyhät ihmiset ovat kohtuullisen onnellisia, kunnes valkoinen avustustyöntekijä tulee ja näyttää kuinka Euroopassa eletään. Ja valitettavan usein näyttävät kuinka rikkaat täällä elävät."

Telegraph 5.8.2010: Mainstream Islamic organisations 'share al-Qaeda ideology': "Many apparently mainstream Muslim groups have the same ideology as violent Islamists, according to a secret report from the think tank Quilliam."

Ilkka 4.8.2010: Keijo Korhonen; Monikulttuuria: "Aina kun maan suurin lehti tekee katuhaastattelun annetaan lukijalle se kuva, että kolme neljäsosaa helsinkiläisistä on jo maahanmuuttajia tai ensimmäisen polven suomalaisia.

Monikulttuurisuus ei ole muuta kuin muodikas tekosana. Sen tarkoitus on piilottaa varsinainen ongelma, joka on tulomaahan sopeutumisen pakko. Maailman tärkeimmässä maahanmuuttajamaassa Yhdysvalloissa ei monikulttuurisuudesta puhuta. Jokainen hyväksyy sen, että sadoista maista tulevien siirtolaisten ensimmäinen tehtävä on oppia kieli ja sopeutua amerikkalaiseen elämänmenoon ja lainsäädäntöön. Oma kulttuuri on yksityisasia. Sitä saavat siirtolaiset tietenkin harrastaa siihen mittaan kuin haluavat, omatoimisesti omilla rahoillaan.
"

Henri Heikkinen 4.8.2010: Kehitysmaan keisarilla ei ole vaatteita: "Ehkä kuitenkin parasta tässä koko kehitysapuhässäkässä on, että monen tutkijan, esimerkiksi afrikkalaislähtöisen naisekonomistin Dambisa Moyon mielestä kehitysapu on Afrikan maiden köyhyyden perimmäinen syy. Kenialainen ekonomisti James Shikwati sanoi asian vielä suorempaan: ”Jumalan tähden, olkaa hyvä ja lopettakaa [kehitysapu]”. Kehitysapu ei ole luonut työpaikkoja vaan päinvastoin hävittänyt niitä ja tarjonnut erinomaisen kasvualustan korruptiolle."

Homma: Kunnallisvaaliterveisiä Hollannista: "Äskettäin täällä oli kunnallisvaalit, ja satun asumaan siinä kaupungissa, jossa PVV voitti. Olen ylpeä, että ihmiset saavat täällä itsenäisesti päättää, vaikka tietenkin koko maailman mielestä tässä kaupungissa "äänestettiin väärin". Olen heidän kannallaan joissakin asioissa, kuten "vasemmistolaisten harrastusten" lopettamisessa (eli usein islamilaisen kulttuurin tukeminen verovaroista), ja huntukiellosta kunnan rahoittamissa laitoksissa, kuten myös joissakin muissa paikallisissa kysymyksissä."

Suomen Kuvalehti 19.3.2010: Björn Wahlroos: Kehitysapu syytä lopettaa: "Olemme 50 vuotta heittäneet rahaa Kankkulan kaivoon. Ehkä hissukseen voisi alkaa myöntää, että tälläkään keisarilla ei ole vaatteita."

Suomen Kuvalehti: Musta köyhyys: syytä kulttuuria, älä rasismia
Lappeenrannan uutiset: Heikkoja signaaleja
Lappeenrannan uutiset: Ajatuspoliisien aika
YLE, atuubi 8.8.2010: Sulo Aittoniemi puhui asiaa
Suomen Kuvalehti: Maailma on jo täynnä - Miksi väestönkasvusta puhutaan niin vähän?
ForaTV: Uncommon Knowledge: Dambisa Moyo
Autoblog: If you're green, are you more likely to be mean? A new study suggests you are...

Rauhanuskonto:
The religion of peace
Wikipedia: Toursin taistelu
CPlash: Islam is 100% system of life: "At this point, they will work to get the ruling government to allow them to rule themselves (within their ghettos) under Sharia, the Islamic Law. The ultimate goal of Islamists is to establish Sharia law over the entire world"
Pauliinan blogi: Burkha päälle?
Kullervokalervonpoika: Suomalaisvihaaja Umayya Abu-Hanna vallankumouksen tiellä
MTV3: Muslimit eivät saa käyttää Suomen maajoukkuepaitaa?
MailOnline: The Talibanisation of British childhood by hardline parents
Dansk politi: STOP BORTFORKLARINGERNE (lopettakaa meriselitykset)
Creeping shraia: Somali Muslims Changing Small Tennessee Town
YLE: Poliisi teki ratsian viiteen moskeijaan Saksassa
Murha.info: Samira Bellil jengiraiskattu
cphpost tanska: More violence against police officers – this time in Odense
Politiken tanska: Council of Elders judges in Vollsmose
Arkisto: ISLAM ON HIENO USKONTO
Turun sanomat: Piittaamaton asumistyyli ja jätteiden heittely huolestuttavat huoltomiehiä
Youtube, ruotsi: Kackerlackor i Rosengård, torakoita paratiisissa
We the people USA: Islamization Of The World
Virginia news source: Geert Wilders, The Europe you know is changing
Youtube: Three things about islam
Google video: Dispatches - Undercover Mosque

MTV3: USA lopetti afrikkalaispakolaisten perheenyhdistämiset
Simon Elo: Olipa kerran pienen pieni ankkurilapsi
Sisäasianministeriö: Maahanmuuttoviraston mukaan erityisen suuri määrä perheenjäseniä on lähitulevaisuudessa odotettavissa pääkaupunkiseudulle somalialaisten perheenyhdistämisen kautta.
Uusi Suomi: AL: Erikoinen etu - Suomi maksoi 600 pakolaiselle 1000 euron lennon
Uusi Suomi: Suomi jakaa tonnin lentoja ilmaiseksi: ”Järjetön tilanne”

GOOD NEWS:
American renaissance: Halt on Non-Western Immigration Proposed

Ei kommentteja: