torstai 5. elokuuta 2010

Trombi tulee oletko valmis

Helsinkiin iskeytyy pian trombi, oletko valmis?

Ilmasto on siitä hyvä, että se on täysin ennustettavissa. Jos meillä on esimerkiksi lämmin ilmamassa ja siihen alkaa tunkeutua kylmää ilmaa, niin seurauksena on myrskysäätä. Yksinkertaista, eikö totta. Jo tuhansia vuosia sitten ihmiset tiesivät, että kylmän ja lämpimän kohtaaminen ei koskaan voi sujua rauhallisesti.

Monikaan ei ole tietoinen siitä, että ihmiset elävät yhtä aikaa monessa eri maailmassa; Fyysinen luonto on vain yksi niistä maailmoista, missä ihmiset elävät. Fyysisen luonnon olosuhteet ovat toki ihmisille kovin tärkeitä, mutta ihmisen sivistykselle tärkeämpi maailma on henkinen maailma.

Henkisen maailman ilmastosta monikaan ei taida välittää mitään, vaikka siinä toimii samat lainalaisuudet mitä fyysisessäkin maailmassa.

Meillä täällä Henki-Pohjolassa on ollut pidemmän aikaa hyvin lämmintä. Olemme saaneet paistatella rauhasta ja toinen toistemme suvaitsemisesta, joka näkyy esimerkiksi siten, että olemme erittäin vieraanvaraisia vieraita kohtaan.

Mutta, henkinen ilmastomme luo meille paikallisia hölynpölypyörteitä, jos joku vieraistamme meinaa asettua taloksi ja vaatii päästä isännäksi isännän paikalle.

Tähän asti Pohjolan päällä lepäävä lämminhenkinen ilmasto on onnistunut palauttamaan tasapainonsa, mutta miten tämän planeetan korkeimman sivistyksemme käy, kun tänne valuu koko ajan lisää henkistä kylmyyttä?

Jälleen tulen siihen, miksi poliitikoiden olisi ehdottomasti tunnettava uskontojen arvomaailma. On täysin järjetöntä lähteä lailla hyysäämään sellaista asiaa, jonka arvoista lainsäätäjä ei tiedä yhtään mitään, tai vielä pahempaa; lainsäätäjät eivät välitä hevonpaskaa uskontojen arvoista.
Jos lainsäätäjä olisi kiinnostunut arvoista, niin hän teettäisi tutkimuksen, mikä uskonnoista on arvoiltaan paras ennen kuin julistaa, että kaikki arvot ovat yhtä hyviä.

Poliitikoiden arvottomuus näkyy juuri siinä, että he ovat säätäneet lailla kaikki uskonnot tasa-arvoisiksi. Olisi kiva tietää, mikä oli se arvotaso, jolle poliitikot kaikki uskonnot laittoivat. Onko se uskontojen tasa-arvo asetettu henkiylängölle, vaiko puuvessaan? Veikkaan puuceen reikää, jonne poliitikot ovat kaataneet kaikki uskonnot.

On jopa niin, että poliitikoiden mielestä Pohjolan henkinen sivistys on alempiarvoista maahantulijoiden henkisyydelle, koska poliitikot vollottavat, miten suomalaisten tavat häiritsevät maahanmuuttajia, tai jopa estävät maahanmuuttajia harrastamasta omaa kulttuuriaan.

Poliitikot ovat täysin välinpitämättömiä henki-ilmaston olosuhteille ja siten poliitikot täysin tahallaan päästävät tänne jäätävän kylmää henkisyyttä, joten annan kaikille lukijoille myrskyvaroituksen: Pian Suomea kohtaan valtaisi myrsky, jossa on seassa paljon nyrkkejä ja jalkoja trombeineen ja erittäin voimakasta tuulta tulipalloineen ja jylisevine äänineen.

Kyseessä on täsmälleen sama ilmiö, joka vaivaa kehitysmaita; kehitysmaiden henki-ilmasto on erittäin turbulenttista, joka johtuu kehitysmaan sisäisten ryhmittymien erilaisista perinteistä, uskomuksista ja tavoista.
Konsensuspolitiikka ei voi auttaa kehitysmaiden tilanteissa, koska konsensuspolitiikka on mahdollista vain silloin, kun koko maassa on vallalla yksi uskomussysteemi perinteineen ja tapoineen. Konsensus on rauhanajan politiikkaa, joka väärinkäytettynä johtaa väkivaltaan ja sotaan.

Suomen poliitikot haluavat Suomeen lisää värinää. Poliitikot haluavat maahan ongelmia, koska he kokevat, että Suomea alemmalla tasolla olevat maat ilkkuvat Suomalaiselle lauhkeudelle ja koska poliitikot haluavat paisuttaa hallintoa ja antaa kaikille kavereilleen oma vihreä oksa ja eläkevirka.


Poliitikoille pitäisi järjestää historian kursseja, joissa painotetaan niitä syitä, miten jonkun alueen ryhmittymistä voi tulla yksi kansakunta. Ilman väkivoimaa Suomenniemen alueenkaan heimoja ja ideologisesti ryhmittyneitä joukkioita ei oltaisi saatu hyväksymään suomalaisuutta.

Nyt sitten poliitikot vaatimalla vaativat tänne ihmisiä, joiden pyhät kirjat vaativat heitä hyökkäämään jokaista sellaista vastaan, joka ei tunnusta maahantulijoiden uskomuksia. Se olisi sama asia, jos Suomen eduskunta vaatisi tänne Venäjän armeijaa...
Suomi säilytti itsenäisyyden viimesotien seurauksena vain siksi, että jopa punaiset halusivat tiukan paikan tullen olla suomalaisia, puhumattakaan sodanjälkeisen kansanedustajien enemmistöstä.
Mutta nyt kansanedustajien enemmistö ei enää tiedä, mitä suomalaisuus on, ja siksi he täydellisen eksyneinä tarraavat mihin tahansa outoon ulkomaan eläjään ja kysyvät heiltä, miten Suomessa pitäisi elää.

Jos Suomessa olisikin ollut rauhatonta ja toinen toisiaan vastaan taistelevia ryhmiä, niin silloin tietysti olisi paikallaan tuottaa tänne muutosta, mutta mitä hiton järkeä on vaatia muutosta sellaiseen, joka on tyyntä ja rauhaa? Värinänkö takia?
Ovatko Suomen poliitikot myrskybongareita,
jotka väen väkisin haluavat myrkyt omalle pihalleen?

ATK-tukihenkilöille tolkutetaan erästä yksinkertaista ohjetta;
Jos kone toimii, niin älä koske siihen!

Oliko siis niin, että Suomi oli epäkunnossa, kun tänne piti saada populaa, jotka vähät välittävät "atk-tuelle" annetuista ohjeista ja varoituksista? Missä kunnossa Suomi on nyt? Poliitikot joutuvat lainaamaan miljardeja, jotta saisivat paikattua Suomi-koneen vikoja, joita jatkuvasti syntyy siksi, koska poliitikot eivät osaa käyttää Suomi-konetta.

Iltalehti: Toimi näin jos trombi iskee
Harry Bogomolof: KYSYMYKSIÄ SINULLE, JOKA HALUAT MUUTOSTA (MYRSKYÄ)
Kalle Isokallio: Pikavippi-Jyrki
Keijo Korhonen: Monikulttuuria

Ei kommentteja: