torstai 10. maaliskuuta 2011

Perussuomalaiset ja perushollantilaiset

Tarkkaan elämää havainnoituani uskallan väittää, että samannäköiset ihmiset ovat samankaltaisia myös ajattelultaan. Jos kahdella erisukuisella ihmisellä on samankaltaiset valkuaisaineet, niin se saa aikaan heidän olevan sekä ulkoisesti että sisäisesti samankaltaisia. Samanlaiset valkuaisaineet saavat lajin yksilöiden elimistössä aikaan samankaltaisia reaktiota, mukaan lukien ajattelutoiminta ja sen ajatuspolkuintegraalit.

Valkuaisaineita on ihmislajissa suunnaton määrä. Kun tuosta määrättömästä valkuaisainemäärästä sattuu samanlainen valkuaisainepaletti kahdelle eri yksilölle, niin silloin nuo kaksi yksilöä ovat ulkoisesti toistensa näköisiä ja oloisia, ns. sielunveljiä.
Edelleen: Jos tai kun kahden eri kansan keskuudessa tavataan samanlaisia valkuaisainepaletteja, niin nuo kaksi kansaa ovat aitoja veljeskansoja.

Ja vastaavasti; jos jonkun kansan yksilöiden valkuaisaineet eroavat paljon esimerkiksi suomalaisten valkuaisaineista, niin saadaan lukea tällaista: Soinin voima huolestuttaa Euroopan rahapiirejä (Uusi Suomi, 10.3.2011)

Perushollantilaisia Soinin puheet eivät huoleta, koska uusimpien geenikarttojen mukaan etniset hollantilaiset ovat suomalaisten sukulaiskansaa: HS 16.3. 2010: Suomalaiset geneettisesti lähempänä hollantilaisia kuin unkarilaisia: "Uusi Suomalainen geeniatlas kertoo, että kielisukulaisuus ei paina paljoa alkuperämme selvittämisessä. Geneettisesti suomalaiset ovat lähempänä hollantilaisia ja Moskovan itäpuoleisen Muromin alueen venäläisiä kuin unkarilaisia."

Timo Soini perussuomalaisineen ei tosissaan huoleta edes Suomen kokoomusta tai Keskustaa muuta kuin sen verran, mitä nyt vallasta pakolla luopuminen ylensä himoriippuvaisia huolettaa -- suomalaiset osaavat ottaa Soinin vaalivoiton rauhallisesti, koska etniset suomalaiset ajattelevat suomalaisittain, kuten Katainen ja Soinikin.

Toisin tulee olemaan muualla; Kohta ympäri Eurooppaa alkaa kuulua vikinää, että Perussuomalaisille on tehtävä jotakin. Viimeistään ensi huhtikuun lopulla eurooppalaiset ulisevat, miten suomalaiset äänestivät väärin.
Ymmärtäkäämme heitä, koska se ulina ja voivottelu johtuu muun maalaisten erilaisista valkuaisaineista, jotka saavat heidät rakastamaan eri asioita, mistä me suomalaiset ja etniset hollantilaiset tykkäämme. Me tykkäämme rehellisyydestä.

Iltalehti 10.3. 2011: Financial Times Soinista: "Euroopan uudet kasvot": "Lehden haastattelemien asiantuntijoitten mielestä Suomen ja Hollannin ministerit ovat tulleet näiden sisäisten paineiden takia jopa vieläkin tiukemmiksi kuin Saksan varovainen liittokansleri Angela Merkel.

"Suomalaiset ja hollantilaiset ovat hänelle hirveitä petikavereita", nimetön lähde luonnehti Merkelin tilannetta
"

Tässäpä alla mukava kirjoitus siitä, mitä erilaiset
valkuaisaineet saavat aikaan ihmisryhmien suhteille:
MUST READ, Mitta mato 10.3. 2011:
"Mutta nyt itse aiheeseen. Olen vahvasti sitä mieltä, että mielestäni jokainen maahanmuuttoa puolustava ihminen on jäävi seisomaan mielipiteensä takana ellei ole asunut esimerkiksi kaupungin vuokra-asunnossa symbioosissa maahanmuuttajien kanssa vähintään puolen vuoden ajan. Kukaan, joka ei ole tätä kulttuurien kohtaamista omakohtaisesti kokenut, ei voi tietää millaista se on todellisuudessa. Tässä minun tarinani.

Olipa kerran vuonna 2002 valmistunut kaupungin kerrostalo. ...
"
Lue lisää: Terveisiä kaupungin vuokra-asunnoista

Yllä oleva mittaris madon kirjoitus tekee täydellisen selvityksen siitä,
mitä on white flight, ja miksi.

Ja lisää samanlaista luettavaa auvoisille: Suojeluskunnat

Lue vielä lopuksi oikea mielipide:
Wahlroos: Ei kai tukia makseta jengille, joka näyttää keskisormea koulutukselle

2 kommenttia:

metsuri8 kirjoitti...

Timo Soini on mielenkiintoinen henkilö.Hän on outolintu politiikan kentällä siinä suhteessa että hän on rehellinen.Hän antaa selkeitä vastauksia eikä pyörittele sanoja sinne tänne normipoliitikoiden tyyliin.Minusta hän puhuu kansan syvien rivien äänellä monissa asioissa.Ainut mitä pelkään että valtaan päästyään hän osoittautuu tavalliseksi poliitikoksi jolle valta sinänsä on tärkeintä ja kauniit äänestäjille annetut lupaukset on menneen talven lumia.

kati sinenmaa kirjoitti...

Hohoi metsuri,
Perussuomalaiset voivat vaihtaa puheenjohtajansa, jos puheenjohtaja etääntyy perussuomalaisuudesta.

Perussuomalaisille tekisi jo nyt kutaa miettiä sitä, ettei Timo Soini ehkä olekaan korvaamaton