sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Casey the basehero

Olen viikon verran seurannut Casey Heynes-tapausta netistä. Olen suuresti ihmetellyt, miksi Youtube poistaa aina sen videon, vaikka se video olisi rohkaisuksi maailman miljoonille kiusatuille ja sorretuille. Youtube: Casey Heynes Interview - Bully Victim Who fought Back Toimiva feedi: Little Zangief Speaks Out

Mieleen tuli, että maailmamme valtioiden oppositiot ovat jatkuvan kiusan kohteina. Hallitsevat puolueet, jotka kokevat vuosikymmenten hallitusvuotensa olevan uhattuina, nimittelevät uusia puolueita hyvin rumasti. Monissa maissa kaikki muutos on jopa kielletty, kuten Libyassa ja muissa arabimaissa ja kommunistimaissa.

Tuli vaan mieleen, että perussuomalaiset voisivat lopettaa Jyrki Kataisen, Alex Stubbin, Mari Kiviniemi, Jutta Urpilainen, Paavo Arhinmäki, Anni Sinnemäki, Stefan Wallin, Päivi Räsänen ja Yrjö Hakanen suorittaman kiusaamisen samalla tavalla, miten Casey lopetti kiusaamisensa; Kunnon syliotteella ja heitto lattiaan.

Kokoomus, Keskusta ja SDP kokevat olevansa Suomi-koulun kingejä, jotka saavat omasta mielestään tehdä mitä tahansa, eivätkä muut uskalla sanoa vastaan, koska noiden vastustajat saisivat välittömästi naamalleen kokoomus.kepu.sdp-paskaa ihan samalla meiningillä, mitä muuan professoriksi nimetty aikoinaan heitti yleisöään päin.

On hyvin oireellista, että vanhat hallituspuolueet yksissä tuumin palkitsevat kaikki paskanheittäjät ja kissantappajat. Katainen, Kiviniemi, Stubb, Halonen, Wallin oikein ylpeilevät sillä, kuka heistä osaa heittää suuremman paskakikkareen perseestään maahanmuuttokriittisten pläsiin.

Silti tässäkin pätee pelkkä uskonto: Kokoomuslaiset, kepulaiset, rkp-laiset ja sdp-läiset ainoastaan pelkäävät saavutettujen etujensa menettämisen puolesta, josta syystä heillä on ankara psykologinen torjunta päällä, joka saa heidät kuvittelemaan, että he ovat korvaamattomia ja että ihmisiä on mahdotonta hallita mitenkään muutoin kuin ylhäältä alaspäin-metodilla.

Periaatteessa Suomessa vallitsee aivan vastaava tilanne kuin kuin arabimaissa; Meillä hallitus ei vielä ole lähettänyt perussuomalaisia vastaan armeijaa ja poliisin erikoisyksiköitä, mutta hallituspuolueiden lokakampanja hallituksen tiettyjä vaastustajia kohtaan on kyllä samanlaista kuin kehitysmaissakin.

Ja syykin on täsmälleen sama, Hallituspuolueet haluavat pitää kiinni vallastaan, koska se suo hallituspuoleille kaikissa oloissa turvatun ansionkehityksen. Aivan sama funktio pätee myös koulukiusaajiin; He ovat päässeet valta-asemaan kohtelemalla muita alamaisinaan ja he pyrkivät pitämään kiinni valta-asemastaan kohtelemalla muita nöyryyttävästi.
On ihan turha yrittää kehietllä mitään hienoja ideologioita, miksi esim Kokoomus olisi parempi hoitamaan yhteisiä asioita, koska Kokoomuksen ainoa ideologia on tämä: Rikkaat rikastukoot ja köyhät köyhtykööt.

Arabimaiden diktaattorien -ja Suomen hallituksen vertailu:
YLE: Marokossa mielenosoittajat vaativat jälleen poliittisia uudistuksia. Marokon hallitus syyttää mielenosoittajia kapinallisiksi.

Suomessa kansalaiset vaativat hallitusohjelmaan poliittisia uudistuksia; maahanmuuttopolitiikka pitää uudistaa. Suomen hallitus syyttää maahanmuuttopolitiikan kritisoijia epäisänmaallisiksi.

Ihmeellistä, että Suomessa on vallassa arabimieliset diktaattorit?

Casey Heynes
Google search: casey heynes
Blogi: Pelotevaikutuksen katoamisen kauheat seuraukset

Ei kommentteja: