maanantai 28. maaliskuuta 2011

Paluu Impivaaraan tai islamiin

Suomalaisten ja nykypolitiikan pitää omata niin kestävät arvot, että niillä voidaan elää ja toimia myös tulevaisuudessa. Jos ihminen hylkää "impivaaralaisten" arvot, niin silloin hän ei voi tänä päivänäkään elää kestävää kehitystä tukevaa elämää. On mahdoton ajatus, että ihminen voi tuosta noin vain vetää hihasta sellaiset arvot,
A) joita ei entisajan suomalaisilla ollut, ja
B) joilla voitaisiin elää tulevaisuudessa hyvää elämää.

Voi tietysti olla sellainenkin mahdollisuus, että mokuttajien mielestä maahanmuuttajien kivikautiset arvot ovat kestävämpää sorttia kuin impivaaralaisten arvot, joilla rakennettiin tämä maa, ja siksi mokuttajat rakastavat maahanmuuttajien vanhoillisia arvoja koko sydämestään, koska mokuttajat eivät arvomaahanmuuttajien lailla enää halua tehdä mitään fyysistä työtä, vaan he elättävät toivoa elää vain veronmaksajien rahoilla, koska jos ne loppuu, niin sitä voidaan aina ottaa velaksi. Näin on.


Kukkahattuilijat, viherpiipertäjät ja muut monikultturistit pelottelevat, miten Soini perussuomalaisineen ja muut muutosta haluavat aikovat viedä meidät takaisin Impivaaraan. Kummallinen väite, koska se sisältää oletuksen, että Impivaarassa (Suomessa 50-9500 vuotta sitten) ei ollut kestäviä arvoja.

Jos ennen muinoin yhteiskunnassa ei ollut mitään kestävää arvopohjaa, niin silloin tietysti asia on sama kaikkina aikoina. Jos muinaissuomalaisilla ei olisi ollut mitään kestävää arvopohjaa, niin silloin me suomalaiset olisimme nykyään maailman surkein kehitysmaa! Noin on.
Impivaaralla ja Jukolalla pelottelijoilla ei ole mitään sellaista arvoa, joka kestäisi meidän ajasta seuraavalle sukupolvelle.

Sitä vastoin ne suomalaiset omaavat kestävät arvot, jotka vaativat yhteiskuntaa muistamaan omaa menneisyyttään ja pitämään sen arvopohjan läsnä nykyajassa. Se oli juuri impivaaralaisten luovuus ja muutoshalu, joka antoi meille niin hienon yhteiskunnan, jota nyt kukkahattuilijat vaativat koko maailman sosiaalitoimistoksi.
Impivaaralaiset eivät eläneet umpiossa, vaan putkessa, jonka toisessa päässä oli menneisyys ja toisessa loistava tulevaisuus. Samaa ei voida sanoa mokuttajista, koska he haluavat kieltää suomalaisuuden, jolloin juuri mokuttajat ovat tehneet itselleen umpion, jonka takaseinässä lukee: Suomalaisuus on persiistä, kauan eläköön islamistinen Suomi.
Miten mielellään mokuttajat poistaisivatkaan historiasta Suomen menneisyyden, koska siellä kaikki asiat olivat kohdillaan; Harvat maahanmuuttajatkin työllistyivät heti, eikä impivaaralaiset hyysänneet yhden yhtäkään elitasopakolaista keskuudessaan.

Sitten tulee vielä se kielikysymys; Impivaaralaiset halusivat itselleen oman kielen, jotta he voisivat sanoa olevansa jotakin maata. Nykyisin kukkahattuilijat ja mokuttajat pitävät suomalaisten suomalaisuutta kirosanana, koska se vielä estää heitä julistamasta Suomea koko maailman KELA:n konttoriksi.
Mokuttajien ajattelussa on kuitenkin järjettömyyttä enemmän kuin laki sallii, koska jos suomalainen kultttuuri on esteenä monikulttuurisuudelle, niin silloin sitä tietysti on kaikki muutkin kulttuurit;
Esimerkiksi, miksi viherpiipertäjät vaativat, että maahanmuuttajien pitää pysyä oman kulttuurinsa "impivaaralaisina"?
Eikö olisi johdonmukaista vaatia myös maahanmuuttajia luopumaan omista vanhoista tavoistaan, jos kerta suomalaisten menneisyydessä ei ole mitään hyvää?

Luultavasti yksikään monikulttuurisuutta tukeva ei pysty ajattelemaan, että maahanmuuttajien arvot ovat impivaaraan arvojakin vanhempia arvoja, ja vielä niin, että maahanmuuttajien arvoissa ei ole mitään kestävää. Jos nimittäin maahanmuuttajien arvot olisivat kestäviä, niin silloin maahanmuuttajien olisi koskaan tarvinnut lähteä pakoon omasta maastaan, sillä kun ihmisellä on kestävät arvot, niin silloin hänen tekonsakin ovat ajan kestäviä ja yhteen sopivia kanssaeläjien tekojen kanssa; yhteisistä arvoista muodostuu vääjäämättä yhteiskunta, jos joku ei vielä sitä tiennyt.

Onkin aivan käsittämätöntä, mikä on saanut monet suomalaiset vihaamaan oman kulttuurinsa arvoja, koska juuri ne suomalaisuuden arvot tekivät mahdolliseksi kaiken tämän hyvinvoinnin, jota nyt ollaan jakamassa täysin järjettömästi kaikille niille, joiden arvot ovat suoraan sanottuna persiistä.

Impivaarassa oli kestävät arvot. Viisas ihminen ei hylkää historiaan mitään sellaista, joka toimisi yhä edelleen. Sen sijaan, kun katsotaan maahanmuuttajien kulttuureja, niin on helppoa huomata, että heiltä puuttuu menneisyydestään Suomen Impivaaraa ja Jukolaa vastaavat kansalliset ajanjaksot, koska jos heillä sellaiset olisi, niin totta kai heidän sivistystasonsa vastaisi kaikilta osiltaan suomalaisten sivistyneisyyttä.
Koska suomalaiset eivät pääse islamistisiin maihin tai Balkanille hyysättäviksi, niin siitä viimeistään voi joku pelihousunsa tästä repivä mokuttaja ajatella, että niinhän se asia taitaakin olla. On tietysti hyvin mahdollista, että Impivaaran arvot sopivasti unohtamalla Suomesta kehittyy maa, josta tullaan lähtemään pakoloisiksi...

Mokuttajat ovat kuin kuluttajia, jotka eivät osaa korjata vanhoja kodinkoneitaan, vaan jos mokuttajat huomaavat pienenkin vian suomalaisuudessa, niin he heti ovat vollottamassa, että he haluavat tilalle uuden kulttuurin, mielellään Impivaaraakin vanhemman, ja mielellään naisia sortavan kulttuurin, koska muutoin mokuttajat pelkäisivät paluuta Impivaaraan, missä ihmisiä ei sorrettu.

Hei! Yritä nyt viherpiipertäjä snaijata, että jos et tykkää kantaa kulutustavaroitasi kaatopaikalle, niin älä heitä sinne sitten suomalaisuuttakaan -- sen takia, että siihen on viime aikoina imeytynyt sellaisia syövyttäviä aineita, kuten sosiaalidemokratia, Vihreäliike, ruotsalaisuus, islamilaisuus,...

Jos me emme saa elää suomalaisina impivaaralaisesa Suomessa,
niin silloin suomalaisia ollaan palauttamassa 600-luvun islamiin.

Erikoishuomio kaikille impivaarapelosta kärsiville:
Impivaaralaisten arvoilla pystyttiin elämään elämää kestävän kehityksen periaatteella jo 9000 vuotta sitten. Muutoinhan Suomi ei olisi tänä päivänä tarjoamassa ilmaista elämää kaikenmaailman onnenonkijoille.

JJ Kasvin blogi 4.2. 2011: Paluu haisevaan Impivaaraan

Talouselämä 1.1. 2010: Takaisin (ihanaan) Impivaaraan

Ei kommentteja: