lauantai 5. maaliskuuta 2011

Naiset pois hallinnosta

Pauliine Koskelo, Tuija Brax, Minkki-Mari Kiviniemi, Tarja Halonen, Astrid Thors, Eva Biaudet, ... Lista alkaa olla loputon ja jälki lohduton.

Naiset äkkiä takaisin jonnekin ja valta tosimiehille; miehille, jotka älykkäinä ihmisinä eivät tarvitse köyhäinapua, kuten vaikkapa Lilius ja Wahlroos sitä tarvitsevat.

Valtaan pitää päästää vain parantuneet, eli sellaiset, jotka ovat kokeneet jonkin äärimmäisen katastrofin elämässään, jolloin heidän elämänarvonsa on kokenut täydellisen muutoksen.

Naiset yleensä eivät joudu mihinkään elämänkriisiin; naisten suurin kriisi taitaa olla jokin vaatetuksen poikkeama tai lipsahtanut huulipuna, joka saa heidät täysin hysteeriseksi ja kyvyttömäksi mihinkään järkevään toimintaan, jos he koskaan siihen ovat edes pystyneet.


Antakaa parantuneiden hallita
Kaikki rahanahneet, ansion/palkanvaatijat hoitoon tai linnaan pakkotyöhön

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kun päättäjissä on paljon naisia, niin se johtaa yhteiskunnan päätöksenteon feminisoitumiseen. Ihan toimiva yhteiskuntahan sellainen on, mutta kilpailutilanteessa maskuliinisten yhteiskuntien kanssa jäätäneen kakkoseksi.

acc

kati sinenmaa kirjoitti...

Epistola naisten päivälle:

Olen sanonut tämän ennenkin: Mies on se pieni eläin siellä ihmisen haaravälissä. Samoin on nainen sitä myös. Ja eritoten nainen.
Narsismi kasvaa haaravälistä

Ihmiset elävät lähes kokonaan pelkästään haaravälinsä kautta; miehenä ja naisena olo ei perustu järkeen, vaan se on pelkkää tunteellisuutta - ja tunteisiin vetoamista.

Miehet ja naiset eivät koskaan voi vedota missään asiassa ihmisen järkeen --silloin, kun he julistavat olevansa sukupuoli

Sukupuolisuus ei vaadi minkäänlaista älyä, joka huomataan siitä, että se toimii kaikkialla, myös rukoilijasirkoilla...

Kun ihminen on samastunut haaraväliinsä, hän julistaa olevansa mies/nainen. Haaravälillä on kuitenkin vähän kehno ajatella, joten huomataan syy, miksi aikamme ihmiset yhä enemmän seksuaalistavat yhteiskuntaa ja jättävät korkeamman tyylisen ajattelun yhä kauemmas takseen;
vielä muutama vuosi kymmen sitten ihmiset ajattelivat paljon syvällisempiä kuin nykyään, joka huomataan vaikkapa iskelmien sanoituksesta; ympäri maailmaa ihmiset kaipaavat takaisin sellaista musiikkia, jossa oli häntä ja pää.

Nykyään musiikki on pelkkää meteliä, alatyylistä, alapäätä ylistävää jumalatonta möykkää.
Oikein Iron Mitress sanoi, että nykyään "musiikiksi kutsutaan mitä tahansa kattilan pauketta" ja se on syynä siihenkin, miksi afrikkalainen yksitoikkoinen rummutus katsotaan yleväksi taiteeksi.

Kulttuurin rappio johtaa aina ihmisen takaisin apinointiin ja barbaarisuuteen ja kivikauteen.

En pidä sukupuolille omistetuista päivistä, koska se vain lisää ihmisen järjetöntä käytöstä.
Ihmisyyden päiväkään ei kiinnosta, koska se pitäisi olla kaikille itsestäänselvyys.

Mutta, voi onnetonta; ihmisyys on miehille ja naisille pelkkä keppihevonen; vasta siten mies/nainen julistaa omaa ihmisyyttään, kun on jäänyt kiikkiin pahan teossa, moraalittomuudessa.

Ihmisyys (äly, persoonallisuus, tietoisuus) on miehille ja naisille sukupuolelle alisteinen; ensin tulee haaraväli ja vasta sitten järki.

Tosin, järkeä ei löydy silloin, kun ihminen julistautuu haaravälikseen.