tiistai 1. maaliskuuta 2011

Ministerit paloasiantuntijoina

Nyt olisi pelastuslaitokselle hyvä tehtävä; kouluttaa ministereitä ja perehdyttää heitä tulipaloihin liittyviin asioihin. Ei voi olla oikein, että meillä on ministereitä, jotka uskovat, että rakennuksiin asetetaan tulipalon hälytys- ja ensisammutuslaitteet vasta tulipalon jälkeen! Iltasanomat: Nyt täyttyi poliisin mitta - raju vastareaktio kunniaväkivaltaan: "- Sprinklereitäkään ei asenneta, ennen kuin on sattunut tulipalo ja syntynyt uhreja. Liian usein vasta kriisin kautta saadaan tuloksia aikaan, Thors sanoi lehdessä."
Radiå Herefan (Homma forum):
Kys: "Miksi Astrid Thorsin autossa ei oo jarruja?"

Vast: "Koska Thorsin auton alle ei vielä ole kukaan kuollut. Jarrut asennetaan autoon vasta ensimmäisten uhrien jälkeen"
Ennustan, että muutaman vuoden kuluttua joku Leaks-sivusto julkaisee näitä hädän päiviä koskevia salaisuuksia, mitä poliitikot tästä toinen toisilleen ovat lällättäneet ja ulkovalloille kuiskineet.

Aamulehti: Uusi Suomi: Poliisi syyttää maahanmuuttoministeri Astrid Thorsia kaksinaamaisuudesta

Lukemista ministereille: Rakennuksiin asennetaan sprinklereitä ennen tulipaloa. Onnettomuuden jälkeen hätäsammuttimien sijoittelua voidaan arvioida uudelleen ja niiden toimintaa parantaa, mutta aivan varmasti kaikkiin arvokohteisiin on ennalta asennettu hätäsammuttimet.
Ei voi olla mitenkään hyväksyttävää, että ministerin paikalla oleva henkilö ei ymmärrä edes sen vertaa kuin mitä jo pikkulapset ymmärtävät.

Jos ministerin mielestä Suomi ei ole arvokas, niin tietysti on selvää, että ministeri ei välitä Suomesta ja sen valmiustilasta ja pelastamisesta hevon paskaa.

Pointsit Polisille, että puhui asiasta selkokielellä.

UPDATE:
Tulipalo tulipalo! Missä viipyy palomestari Astrid Thors?
Miten on, ministeriksi tituleerattu A. Thors? Nyt Suomessa paljastui ilmeisesti hyvin laajalle levinnyt aluskasvillisuuspalo, joten kannattaisiko nyt vaatia sammutusvälineitä paikalle?
Etelä-Suomen Sanomat 1.3. 2011: Petosnainen puijasi vuosia Kelaa ja Sysmää
"Poliisi epäilee virolaisnaisen nostaneen 60 000 euron arvosta perusteetta sosiaalietuuksia vuosien 2004-2011 aikana.
Naisen epäillään Virosta käsin nostaneen Kelalta etenkin lapsilisiä ja työmarkkinatukea sekä Sysmän kunnalta toimeentulotukea.
Päijät-Hämeen poliisilaitoksen rikoskomisario Jukka Jaatinen arvioi, että viranomaisten kontrolli on ollut heikkoa. Hän ei kuitenkaan ryhdy arvioimaan, kuinka yleistä väärinkäyttö on.
"

Mutta! Meillähän on ollut tällaisia pieniä tulipaloja ennenkin:
Sotkamo-lehti: Netti-lehden lukijoiden pyynnöstä: Toisinajatelu 4.12.2009 Pakoloiset
"Etiopialainen maahanmuuttajanainen sai siis nettotuloja yhteensä 55 723 euroa. Keskimäärin kuukautta kohden 2 570 euroa ja vuodessa 30 840 nettona.

Eikä tässä vieläkään kaikki. Nainen sai asumistukea, joka ei näy KHO:n papereissa. Varmaankin kotouttamisrahaa sekä muita etuuksia unohtamatta asuntoa.

KHO käsitteli Faiza A-nimisen henkilön tukihuijaussyytettä. Syytteen mukaan tukihuijaukset olivat tapahtuneet vuosina 2000-2002.

Käräjäoikeus ja hovioikeus olivat tuominneet naisen törkeästä petoksesta. KHO vapautti naisen syytteistä.
"

Nyt meillä on ainakin yksi ennakkotapaus, että antaa palaa vaan, sillä pakoloiset eivät voi tehdä mitään väärää, eikä viranomaiset edes tarkista heidän esittämiään todistuksiaan --koskaan eikä ikinä. Sillä muutoinhan maahanmuuttajat eivät voisi olla rikastus suomalaisille...
Kiitos ja kunnia kuuluu Sinulle, ministeri Astrid Thors. Nuku edelleenkin rauhassa, Suomessa kaikki on hyvin niin kauan, kun suojattisi ovat valtiovallan erityisessä suojeluksessa.
Vauva 27.2. 201: Thors vei 400 maahanmuuttajaa oopperaan:
"Miksi suomalaiset ei pääse ministerin kanssa oopperaan?"
Ruotsin diggaaja Thors otti kaiketi mallia Ruotsista: Social Democrats accused of election fraud: Mona Sahlin piti mamuille äänestyskoulua, jonka jälkeen hän vei mamut äänestämään itseään, noin niinq pääpiirteissään sanottuna

YLE Pohjois-Karjala: Lieksan kaupunki selvitti, mitä pakolaisista saa kertoa

Onneksi viranomaiset kontrolloivat etnisiä suomalaisia jopa niin tarkkaan, että suomalaiset ovat ministerien mielestä rasisteja, koska vanhojen puolueiden suosio on laskenut:
Jussi Halla-aho, Scripta 1. 3. 2011: Maahanmuuttopolitiikan juridis-moraalinen perusta

Keskiviikko-Päivittelyä:
Mokuttajat sanovat aina maahanmuuttajien suurien avustusten tullessa julki, että olisihan han suomalaisillakin mahdollisuus saada samat avustukset. Ei muuten ole.


Syy on siinä, että maahanmuuttajia pidetään avuttomina, joka merkitsee sitä, että heille on palkattu verovaroilla maahanmuuttoavustajat, jotka tietävät kaikki mahdolliset avustukset.

Kun sitten maahanmuuttoavustaja on täyttänyt maahanmuuttajan kaikki mahdolliset avustushakemukset, niin muut virkamiehet eivät uskalla alkaa tarkistaa niiden pohjalla olevia tietoja, koska nehän ovat jo virkamiehen (mm-avustajan) hyväksymiä, josta seuraa se, että nyt on vasta tullut ilmi jäävuoren huipun laki, mitä tulee maahanmuuttajien saamiin rikollisiin avustuksiin, jotka ovat valtiovallan erikoisesssa suojelussa.

Miten muutoin olisikaan selitettävissä se, että suomalaisilta tarkistetaan kaikki, ettei hänelle vaan tarvitse maksaa mitään, kun taasen jatkuvasti tulee ilmi tapauksia, jotka todistavat, että virkamiehet eivät tarkista maahanmuuttajien asioita mitenkään; riittää, että heillä on edessään maahanmuuttaja-avustajavirkamiehen kirjoittamat kymmenet hakemukset, koska maahanmuuttajat itse eivät pystyisi hakemaan mitään niistä...

Asiaa pahentaa vielä se, että koska maahanmuuttoavustajat tietävät kaikki mahdolliset paperit avustuksista ja niiden saamisesta, niin silloin he eivät voi olla hakematta niitä kaikkia kaikille maahanmuuttajille, koska jos kävisi ilmi, että joku maahanmuuttaja-avustaja on jättänyt esimerkiksi vaikkapa hakematta taulutelevisio-avustusta maahanmuuttajalle, niin silloin maahanmuuttoavustaja joutuisi syytteeseen siitä, ettei hän ollut pitänytkään maahanmuuttajan puolia...

Ei kommentteja: