keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Populismi on kansanvaltaa rikkaita vastaan

Populism: the power of the people against the rich

Esipuhe
Populistit ovat vallan neekereitä, joita "oikeat" poliitikot saavat syrjiä, pilkata ja nimitellä miten tahtovat, koska valtapuolueet ovat kirjoittaneet lakien rivien väleihin (vihapuhe, suvaitsevaisuus ynnä muu hömppä, jota suvakit pystyvät lukemaan laista), että oman kansan puolustajilla ei ole oikeita ihmisoikeuksiakaan, jos he haluavat muuttaa vallitsevan rikkaita suosivat hallintokäytännön.

Tuloerojen jatkuva kasvu ei johdu populisteista
Populistiksi nimittely vastaa kaikilta osiltaan rasistiksi nimittelyä. Valtapuolueet haluavat kaikin keinoin pitää kiinni vallasta, joten he nimittelevät kaikkia niitä populisteiksi, joiden he katsovat uhkaavan valtapuolueiden saavutettua asemaa, jonka he ovat betonoineet täysin järjettömillä laeillaan, kuten alempana olevista esimerkeistä triviaalisti huomataan.
HS, 15.2. 2017: ”Olisin melkein sitä mieltä, että alistetussa (populistisessa, suom.huom.) asemassa olevien oikeutena on tölviä niitä, jotka ovat vahvempia ja pitävät valtaa. Heidän täytyy taistella oman asemansa puolesta”, Airaksinen sanoo.

Viereisestä kuvasta näkyy, millaista tuhoa saavat aikaan "oikeat" poliitikot, jotka nimittelevät kaikkia niitä populisteiksi, jotka olisivat vain halunneet pitää oman kansan puolta.

Selvää on tietysti kaikille, että populistit eivät olisi edes voineet kuvitella myyvänsä Suomen veronmaksajien satojen vuosien aikana rakentamaa infraa tuosta noin vain ulkomaalaisille veroparatiisiyhtöille. Rikkaat eivät selvästikään ole vielä riittävän rikkaita.

Vain alistuva kansalainen on hyvä kansalainen
Valtapuolueen poliitikoille ihmisellä on arvoa kansalaisena vain silloin, kun hän alistuu täysin establismentin oikkuihin. Jos kansalainen vähänkin alkaa puhumaan kansan äänellä, niin silloin hän on heti muuttunut populistiksi, jonka pääsy vallan kammareihin pitää estää, jottei populisti vaan pilaa ahneen poliitikon omia bisneksiä.
- Populistinen politiikka: Kansan ääntä.
- Oikea politiikka: Rikkaiden ääntä.
Kokoomus, SDP, Vihreät, Vasemmisto ja RKP ovat suomalainen versio Ku Klux Klaanista. Kyseinen klaani katsoo, että vain he omistavat Suomen ja suomalaiset, ja he uskovat saavansa tehdä Suomelle mitä haluavat voidakseen pitää rahavirrat virtaamassa köyhiltä rikkaille.
Valtapuolueet uskovat sokeasti, että heidän harjoittama politiikka on ainoa mahdollinen tapa pelastaa valtio, liittovaltio, mannermaa ja lopulta koko ihmiskunta -populismilta. Jos joku ei usko valtapuolueen ideologiaan, vaan vaatii, että kansalle juhla- ja vaalipuheissa annetut lupaukset on myös toteutettava, niin silloin sellainen on täysin vapaata riistaa valtapuolueille ilman mitään rajattua metsästysaikaa.
Valtapuolueet kautta maailman kuluttavat vaalikautensa lähinnä populisten metsästykseen, jonka seurauksena rikkaat rikastuvat. Valtapuolueet käyttävät valta-asemaansa syrjiäkseen laeillaan niitä, jotka haluavat vain tasa-arvoa ja oikeutta, jolloin lainsäädäntä on lähinnä valtion optimoimista rikkaille. Kts lisää:
US, 1/2012: Valtio on kapitalistien yksityinen työttömyyskassa
Blogi, 7/2016: Valtio on rikkaiden etujärjestö, jonka virintinosana on lainsäädäntä, jolla rikkaiden joukossa loisivat poliitikot optimoivat valtion rikkaille

Vaalien alla kaikki ovat populisteja
Pauli Vahtera, 14.2. 2017: Uhkaako populismi Euroopan vakautta

Vain harva on niin viisas, että pystyy pitämään periaatteensa myös valittuna poliitikkona. Mitä ahneempi ihminen sitä varmemmin hän julistaa imeliä lupauksiaan, miten hän saisi poliitikkona kaikki ongelmat ratkaistua.
Oikean populistin erottaa valepopulistista siitä, että oikea populisti myös tekee sen, mitä on luvannut, jolloin rikkaat alkavat pillittää. Valtapuolueen ehdokkaat ovat vain kaunopuheisia hölmöjä, joita ei kiinnosta mikään muu niin paljoa kuin tuloerojen kasvattaminen, koska valtapuolueen poliitikot katsovat ilman minkäänlaisia perusteluja, että poliitikon pitää kuulua rikkaisiin, koska muutoin he eivät pysty ajattelemaan päteviä ajatuksia: Kts lisää:
Geocities, 12/2003: Minimipalkka,
US, 11/2011: Maksimipalkka rikkaille ja poliitikoilta palkka pois,
Blogi label: Juopon yhteiskuntamalli

Valtapuolueet pitävät valtiota markkinavoimana. Se on juurikin valtapuoleiden harjoittama politiikka, joka nostattaa kaikkien elinkustannuksia. Lukekaa ajatuksella vaikkapa Anne Bernerin esityksiä, mitä ne olisivat aiheuttaneet rehellisille veronmaksajille; niille, jotka saavat palkkansa yksityissektorilta.
TS, 13.2. 2017: Taas yksi Bernerin kokeilu kiville – lauttamaksuja ei tule
YLE, 13.2. 2017: Bernerin hanke yhteysalusliikenteen maksuista kaatui – "Nyt korkataan samppanjapullo"

Liikenneministerin päätökset olisivat lisänneet huimasti rahavirran virtausmääriä köyhiltä rikkaille. Tietysti on selvää, ettei tuollainen päätöksenteko ole populististista, koska sehän olisi vain ollut hyväksi rikkaille.

Blogi, 11/2007: LAMA ON RIKKAIDEN RAHAN KORJUUN JUHLAA
Oikeat poliitikot eivät ikinä loukkaa rikkaiden perusoikeuksia kaikissa oloissa turvattuun ansionkehitykseen.

Aito populistinen päätöksenteko ei koskaan lisää tuloeroja, joten tämän yksinkertaisen lauseen merkityssisällöstä vähän tyhmempikin huomaa, miksi rikkaiden joukoissa kekkuloivat viralliset poliitikot eivät tykkää maalaisjärkisistä ihmisistä.


TaikaLuukku, KANSALLISTA OMAISUUTTAMME KUPATAAN

Youtube, 5.1. 2017: Suomi 100 vuotta - Mauri Peltokangas kertoo kuinka maa makaa

PB, 13.2. 2017: Lafferin käyrä iskee taas: vene- ja moottoripyörärekisteristä joukkopako

TetT, 12.2. 2017: Perusinsinööri: Make America hate again – "Enää hyvin harvalla on varaa suomalaiseen elintasoon"

HS, 12.2. 2016: Valtio on kompastellut yrityskaupoissa useasti – sähköverkkojen myynti ei ole ainut kyseenalainen kauppa
Seura, 11.2. 2016: Kova väite: pääministeri Jyrki Kataisella salattu päämäärä Suomen EU-neuvottelijana
AuvoR, 1.2. 2016: Caruna ja hinnankorotus
MikkoK, 2.2. 2016: Caruna ja muut - valtio yrityskauppoja tekemässä
MarttiA, 2.10. 2015: Suomen pahimmat bisnesmokat

2 kommenttia:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Seuraavaksi kerron, miten heikoilla jäillä rikkaat ovat. Tämä vaihtoinen kanava kertoo lopullisen totuuden rikkaista, joten pysykää silmillä. Mutta nyt mun pitäisi lähteä joko kapakkaan tai kotiin seuraamaan mm-kisoja :-(

Anonyymi kirjoitti...

Kun rahasta tuli uskonto, mediasta Medea ja ihmisistä jättiegoja, monet hyvätkin väsyivät. Ihminen on rajalla, oikeutta on vaikeaa saada, mutta kannattaako viha? Ajattelusi on kapeutunut, kivien totuudellisuus auttoi sinua aikoinaan paljon. Maa on vielä jalkojemme alla, jos astumme pois eristeen päältä.