lauantai 11. helmikuuta 2017

Maltilliset muslimit maailmaa valloittamassa

Blogi, 30.3. 2017: Islamilaista menestysteologiaa

Tässä ei pitäisi olla mitään yllättävää niille suvakeille, jotka ovat kuunnelleet Ylen koraanin lukemista. Tässä Ylen Ulkolinja-ohjelmassa muslimit puhuvat täysin maltillisesti ja iloisen rennosti siitä, mitä koraanissa heidän käsketään tehdä kafiireille. Tämä ohjelma esittää vastaan sanomattomasti, että myös toiseksi parhaimpienkin maiden pitää lopettaa muslimien maahantuonti.

Yle, 9.2. 2017: Ulkolinja: Sharialakia Tanskassa (katsottavissa 9.5. 2017 saakka)
Alkuperäisnimi: Behind the Veil of the Mosques, 56 min.
Ohjelman esittely: "Integraatiopyrkimyksistä huolimatta Tanskan koraanikouluissa opetetaan ankaraa sharialakia. Fatma ja Mohammed kuvasivat salaa moskeijoissa. Kävi ilmi, että naisiin kohdistuva väkivalta ja moniavioisuus ovat hyväksyttäviä."


Ylen Ulkolinjan ohjelman esittelystä oli jäänyt puuttumaan se tärkein muslimien saarnaama sanoma Länsimaille: "Nyt on koittanut aika, jolloin alamme valloittaa länsimaita."

Ohjelmasta kopsattuja tekstityksiä:
3:30: Löysin yhteiskunnan sisältä toisen yhteiskunnan, joka perustuu Koraanin määräyksiin. Molenbeekin muslimit eivät hae kontaktia valtaväestöön.


4:20: Parin viikon koulutuksen jälkeen pari muuttaa Gellerupparkeniin. He esittävät tuoretta muslimiparia,  joka on juuri tullut Tanskaan. Brabrand on aivan erilainen paikka kuin muut. Siellä ei uskoisi asuvansa länsimaassa. Alue on hyvin sulkeutunut. Ikkunoita on peitetty verhoilla, eikä ulkona liiku juuri ketään.

5:00: Tanskassa on noin 150 moskeijaa. Fatma ja Muhammed tutkivat kahdeksaa suurta moskeijaa, jotka palvelevat arabiyhteisöjä. Ne sijaitsevat Kööpenhaminassa, Odensessa ja Aarhusissa.
Ennen peitetehtävää haluamme kuitenkin tietää, mitä uskonnolliset johtajat sanovat julkisesti integraatiosta ja etenkin sukupuolten tasa-arvosta. "Pla plaa plaaa ...."

6:30: Fatma ja Muhammed tutkivat Aarhusin suurta Wakf-moskeijaa. Moskeijan puhemiehen mukaan  he haluavat olla osa yhteiskuntaa.
Toimimme yhdessä tämän maan kansalaisten kanssa ongelmitta.
Hyväksyttekö kaikki Tanskan lait? - Pakkohan se on.

7:10: On perjantai. Fatma ja Muhammed osallistuvat Wakf-moskeijan perjantairukoukseen. Fatma ja Muhammed eivät voi mennä moskeijaan yhdessä. Miehille ja naisille on omat sisäänkäynnit. Muhammed menee rukoushuoneeseen. Siellä hänelle esitellään moskeijan pääimaami Abu Bilal.
Fatman täytyy  pysyä naisten puolella, joka on erotettu miesten ja imaamin osastosta verholla. Naisten puolelle pääsevät myös lapset. Naiset eivät näe imaamin saarnaavan, vaan kuuntelevat puhetta kaiuttimista.

8:20: Saarna käsittelee nuoria, jotka harrastavat esiaviollista seksiä.
"Juhaynan kaupungissa nuori nainen teki huorin. Sellaista sattuu nykynuorille heikkona hetkenä, Jumala varjelkoon. Nainen haudattiin maahan rintakehää myöten. Profeetta käski kivittäjät asemiin. Eräs heistä oli Khalid ibn al-Walid,  olkoon Jumala häneen tyytyväinen. Naisen veri roiskui Khalidin kasvoille ja Khalid huusi naiselle. Katuvainen nainen kuoli. Jumalan rangaistus toteutui."

Kun imaami kertoo tarinan,  hän ei ota etäisyyttä kivitykseen.
Sisimmässäni tunsin pelkoa. Imaami kuvasi kivityksen elävästi kuopan kaivamisesta lähtien. Nainen haudataan rintaa myöten  ja kivittäjät kerääntyvät ympärille. Naista kivitetään, kunnes hän kuolee -- veren roiskuessa kivittäjien päälle.
Tämä kerrottiin perjantaisaarnassa.

15:50: Eikö olekin hyvä maa? - Somaliako? Ei, vaan tämä.
- Tämä on vääräuskoisten maa.
Eikö tämän alueen ulkopuolella ole muslimeja?
Jokainen tanskalainen on vääräuskoinen, kafir.

20:00: Saatana kuiskii hänen korvaansa. Ei kannata kuunnella.
Säännöt ovat hyvin tiukat. Pikkutyttöjenkin pitää hunnuttautua kokonaan. Tytöt eivät saa tehdä mitään "epäislamilaista", kuten taputtaa  tai kuunnella musiikkia. Tyttöjen pitää pukeutua peittävästi ja rukoilla. Enpä olisi uskonut löytäväni niin tiukkaa ympäristöä avoimen, liberaalin ja
demokraattisen maan keskeltä.

20:50: Fatma ja Muhammed tutkivat, neuvovatko imaamit muslimeja olemaan kontaktissa valtaväestöön. Kaksikko menee  suureen moskeijaan tapaamaan arvostettua imaamia Mohammad Al-Barazia, joka on islamilaisen teologian professori:

"Meidän ei pidä matkia  läntisiä perinteitä ja kulttuuria. Se on velvollisuutemme. Olen asunut tässä maassa 23 vuotta, - ja tunnen tanskalaisten perinteet. Meidän ei pidä seurata heidän tapojaan ja perinteitään, - jos ne ovat vastoin šarialakia.
Sen sijaan teidän pitäisi, miten se nyt sanotaan...köh köh köh... Hakeutukaa muslimiyhteisöön. Jos ette löydä itsellenne muslimiyhteisöä, - mihin menisitte? Kirkkoonko? Kahvilaanko? Kasinalleko?
Nyt on koittanut aika, jolloin alamme valloittaa länsimaita. Nyt se on alkanut. Muslimiyhteisöjä on
syntynyt ympäri Eurooppaa. e tarkoittaa, että muslimeja on paljon. Hyvin paljon. Siitä saamme kiittää Jumalaa.

Kun tulin Tanskaan 23 vuotta sitten, - meitä muslimeja oli vain 55 000. Nyt meitä on jo 300 000. -- Kyllä Tanskassa voi asua, kunhan  ei sulaudu valtaväestöön. Teidän pitää tajuta pelisäännöt: ette saa sulautua yhteiskuntaan."

Mohammad Al-Barazi neuvoo Fatmaa ja Muhammedia - Imaami varoittaa heitä omaksumasta Tanskan kulttuuria.


23:55: Fatma kuulee Wakf-moskeijan suljetuista opintoryhmistä. Niissä imaami opettaa, miten islamia tulkitaan. Opintoryhmät on  tarkoitettu sisäpiirille, imaamin ja hänen vaimonsa ystäville.
Sisäpiirin pienryhmiin on hankala päästä. Minun piti vierailla  melko ahkerasti moskeijassa. Tarkkailin sosiaalisia suhteita ja  yritin päästä konkarien juttusille.

24:25: Fatma onnistuu tutustumaan imaami Abu Bilalin vaimoon. Tämä kutsuu Fatman suljettuun opintoryhmään. - Imaami istui pöydän ääressä. Hänen edessään puoliympyrässä  oli joukko naisia.
Jotkut istuivat tuolilla, toiset sohvalla. Osa istui lattialla. Joillain oli lapsetkin mukana.
Imaami kuvailee ihanteellista muslimivaltiota:
"Jos ei käyttäydy hyvän muslimin tavoin, saa kuolemantuomion. Muslimi voi saada kuoleman tuomion vain kolmesta syystä: jos naimisissa oleva tai eronnut nainen tekee aviorikoksen. Jos joku muu kuin neitsyt tekee aviorikoksen, hänet kivitetään. Toisekseen, silmä silmästä. Jos joku tappaa muslimin, hänet tapetaan. Kolmanneksi, uskonsa hylännyt tapetaan. Jos joku ei pidä paastoa tärkeänä, hänet todetaan uskottomaksi. Jos joku kieltäytyy itsepintaisesti paastoamasta, hänet tapetaan. Tuomiota ei kuitenkaan  voi toteuttaa Tanskassa."

25:40: Imaami kertoi yksityiskohtaisesti kuolemanrangaistuksista.
Hän kertoi, miten kivitys toteutetaan, - ja milloin naisia kivitetään, koska yleensä kivitetään naisia.
Imaami kertoi kivityksestä yksityiskohtaisesti. Lopussa oli tietovisa kuolemanrangaistuksista:
Entä eronnut nainen, joka tekee aviorikoksen? Raipparangaistus vai kuolema?
- Raippaa.
Saako hän raipparangaistuksen? Ei. Naimatonkin nainen saa kuolemantuomion.
Vain naimaton neitsyt selviää  moisesta raipparangaistuksella.
Pääimaami Abu Bilal tekee selväksi, että naisen aviorikoksesta seuraa joko raippoja tai kuolema.
Imaami sanoo, että näin ei tehdä Tanskassa, mutta ei kuitenkaan ota etäisyyttä rangaistuksiin.

Tilaisuuden tunnelma oli hyvin rento. Sekin tuntui karmivalta. Väki vastaili rennosti  kysymyksiin tappamisesta. He vastasivat  luontevasti ja normaalisti. Lapsia juoksenteli ympärillä. Välillä naurahdeltiin. Näytti siltä, että vahva kielenkäyttö ei kauhistuttanut ketään. Se oli näille ihmisille tuttua puhetta.
Tekstitykset päättyivät

Blogistin mielipiteitä:
Suvakit eivät tajua, että maltillisuus on suhteellinen käsite. Ihminen, joka saapuu kivikautisesta kulttuurista, on maltillinen silloinkin, kun puhuu kivittämisestä aivan kun se olisi täysin arkipäiväinen toimenpide -- jota se onkin kaikille oikeaoppisille muslimeille.
VU, 10.2. 2017: Suomalaisasiantuntija varoittaa: Maltillista poliittista islamia ei ole

Ei kommentteja: