torstai 16. helmikuuta 2017

Rikkaat heikoilla jäillä

THE RICH ON THIN ICE.
KU, 7.3. 2016: YLEN MOT MAANANTAINA: SUOMEN RIKKAIMMAN MIEHEN VEROPROSENTTI 4,7 -- MOT: Kapitalistin tilipäivä - 7.3.2016.
Rikkaus on sairasta - the rich are sick.
Ihmiskunnan kaikkein tuhoisin sairaus on rikkaus. Kaikki ihmiskunnan ongelmat johtuvat yksinomaan rikkaista -ja jokaisesta, joka haluaa rikastua. Tästä sairaudesta kärsivät niin kaikkein köyhimmät kuin kaikkein rikkaimmatkin. Köyhän ja rikkaan ainoa ero on siinä, että rikkaan sairaus on edennyt niin pitkälle, että hän tarvitsee päivittäin jopa miljoona kertaisen annoksen rahaa verrattuna köyhään, jolloin rikkaan aivojen frontaalilohko ei enää pysty pitämään ihmistä hengissä, vaan rikas tarvitsee joka päivä yhä suuremman ihmisjoukon, jotta rikas selviäisi yksinkertaisimmistakin tehtävistä. 
RIKKAUS TUHOAA HERMOSOLUJA.
Rikkaus-sairaus tuhoaa hermoston synapseja, joiden vähentymisen ilminen kompensoi ahneutena, jolloin ihminen ei pysty elämään onnellista elämää, koska häntä vaivaa krooninen tyhmentyminen, joka ilmenee rahan puutostilana. Mitä tyhmempi ihminen sitä kovemmin hän valittaa rahapulaansa. Toisin kuin vitamiinen ja hivenaineiden aiheuttama puutos, joka paranee oikealla ruokavaliolla, niin rahanpuutostilaa ei voi parantaa millään määrällä rahaa.
Ihmiskuntaa vaivaava rahajuoppous on muuttunut maailman laajuiseksi epidemiaksi, joka tyhmentää ihmiskuntaa:
YLE, 14.5. 2013: Tutkimus: Ihmiset tyhmentyneet sitten 1800-luvun.
Direct Science: Were the Victorians cleverer than us?
IL, 2.1. 2018: Tyly tutkimustulos: suomalaisten älykkyysosamäärä on laskenut huomattavasti 1990-luvun puolivälin jälkeen.

Vaatimattomuus on viisautta.
Ihminen on keksijä ja nero silloin, kun hän ei ole himoriippuvainen rahasta. Kautta aikain keksijät ovat olleet tunnettuja vaatimattomuuudestaan, eli kyvystä käyttää aivojaan muuhunkin kuin ahnehtimiseen. Ihmiskuntaa ovat vieneet eteen päin vain muutama tuhat ihmistä alkaen pyörän keksijästä laservalon keksijään. 99,9999 prosenttia ihmisistä ovat täysin turhia, kun asiaa katsotaan kehityksen kannalta.
Ei ole oikein älykästä tuottaa maailmaa lisää ihmisiä vain siksi, että he elättävät niitä 8 rikkainta ihmistä, jotka ovat tyhmentyneet siihen pisteeseen, että he kuolisivat, jos eivät saisi päivittäistä miljardiannostaan. Tuomaan evankeliumi 81: Jeesus sanoi,”Antakaa terveeksi tulleiden hallita, ja antakaa sen, jolla on valtaa, luopua siitä.”

Ihmisen älykkyyden näkee siitä, miten monta ihmistä hän tarvitsee ympärilleen selviytyäkseen päivästään hengissä. Henkisesti köyhin ihminen on älyllisesti suurenmoinen, koska hän ei tarvitse oman elämänsä ylläpitämiseen yhtäkään ihmistä, kun taasen rikkain ihminen tarvitsee miljoonia ihmisiä saadakseen päivittäisen raha-annoksensa. Tästä triviaalisti huomataan, miten rikkaus aiheuttaa sekä maailman että vähäjärkisten perheiden väestöräjähdyksen.

Rikkaat käyttävät ylisuuria raha-annoksia.
Rahan puutostila poliitikoilla ilmenee markkinavoimana. Markkinavoima ottaa ihmisen hahmon jokaisessa, joka ei rahanpuutokseltaan pysty ajattelemaan muuta kuin rahaa. Jokaiselle luovalle ihmiselle politiikka näyttäytyy erittäin typeränä toimintana juuri siksi, koska poliitikot ovat täysin pihalla selväjärkisestä ajattelusta. Poliitikko kuin poliitikko ajattelee vain sitä, mistä saisi seuraavan -ja entistä suuremman- raha-annoksensa.

Poliitikoilla on hyvin kehittynyt toleranssi rahaan; Heille miljardit eivät tunnu missään, joka on samaa tyyppiä, kun rappioalkoholisti julistaa ryyppyporukassa, miten hän pystyy ottamaan pullon viinaa, eikä se tunnu missään. Alkoholistin ja rikkaan oireet ovat kaikilta osiltaan samoja (tutki kuvaa). Patajuoppo haluaisi, että viinaa löytyisi joka paikasta -- patarikas haluaisi, että hän saisi rahaa kaikesta, mitä näkee.
Kun politikot olivat viimeksi kävelyllä Sörnäisten rantatiellä, niin he näkivät siellä paljon veneitä ja moottopyörien ajelua, jolloin he heti päättivät, että veneistä kyllä saadaan lisää rahaa rikkaille.... Onneksi näyttää siltä, että kansa on herännyt ainakin yhdeksi päiväksi: Suomen hallituksen yksi keino kyykyttää kansaa  kaatui: 
IL, 15.2. 2017: Hallitus päätti perua moottoripyörä- ja veneveron.
Jos poliitikoksi valitaan ihminen, joka kärsii rahanpuutteesta, niin sitten myös OY Alko AB:n pääjohtajaksi pitäisi valita rappioalkoholisti.

RAHAJUOPON MUKAAN RAHASTA EI VOI HUMALTUA.
Onneksi poliitikot virallistavat vain sellaisia asiantuntijoita ja psykiatreja, jotka itsekin kärsivät kroonisesta rahanpuutteesta -rikkaudesta-, joten yksikään lääkäri ei pysty määrittelemään rikkautta sairaudeksi, eikä poliitikoilla ole mitään pelkoa, että tämä nykyinen meno loppuisi muuhun kuin totaaliseen katastrofiin, jonka aiheuttaa joko populismi tai asteroidi:
NyTimes, January 28. 2014: Capitalism vs. Democracy.

Muuan esimerkki, miten poliitikot toimivat markkinavoimana:
YLE, 13.2. 2017: MOT: Hyvät Veljet kunnissa.

Hyvin ovat rikkaat poliitikot hoivanneet rikkautta:
Jokaisen rikkaan korkein päämäärä on se, että he saisivat muutettua kaiken rahaksi ja Suomen poliitikot ovat sen tavoittelussa maailman parhaimmistoa, jonka kiistaton todiste on siinä, että Suomessa kaikki on kallista, eli Suomesta virtaa suhteellisesti eniten rahaa maailman rikkaille, joka päätyy pieneen, mutta sitäkin syvempään lampeen:
  1. 2014: HS, January 20: 85 rikkainta omistaa yhtä paljon kuin maailman väestön köyhin puolisko.
  2. 2016: IS, January 18: 62 rikkainta omistaa nyt yhtä paljon kuin puolet maailman väestöstä
  3. 2017: IS,  January 16: Nämä 8 miestä omistavat enemmän kuin ihmiskunnan köyhempi puolikas yhteensä.
  4. 2018: Seura, January 4: Seura laski: Seitsemällä suomalaisella on varallisuutta yhtä paljon kuin 40 prosentilla vähävaraisimmista yhteensä .
Hallitukset kautta maailman ideologiaan katsomatta kokeilevat jatkuvasti, miten pitkälle he voivat mennä ennen kuin kansa suuttuu. Erityisesti Suomessa monet ovat huomanneet, miten hallitus testaa erilaisia lakiehdotuksia, joiden ainoa tarkoitus on kerätä lisää rahaa kansalta, jotta hallitus pystyisi siirtämään erilaisin toimenpitein suomalaisilta kerätyt rahat muille rikkaille.

Rikkaiden ainoa päämäärä on se, että he saisivat muutettua kaiken rahaksi.
TS, 13.2. 2017: Taas yksi Bernerin kokeilu kiville – lauttamaksuja ei tule.
YLE, 13.2. 2017: Bernerin hanke yhteysalusliikenteen maksuista kaatui – "Nyt korkataan samppanjapullo".

Blogi, 2/2011: Varokaa heikkoja paikkoja.
Blogi, 11(2016: Platonisesta korvaushoidosta apua eliitille.
Blogi, 8.8. 2017: Vaatimattomuus on rikkaiden helvetti.
Blogi, 2/2017: Populismi on kansanvaltaa rikkaita vastaan.
Blogi, 10.7. 2010: Kuka on rikkain.
US, 10/2011: Piikityshuoneista apua rikkaille.

3 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Mitä helpompi elämä sitä vähemmän tarvitaan aivosoluja.

Rikkaat ovat ulkoistaneet omat aivonsa pilvipalveluksi miljoonien köyhien aivoihin.

Jos noin ei olisi, niin silloin rikkaat eivät tarvitse maailmaan lisää halpatyövoimaa, jolloin rikkaiden ei tarvitsisi rikastuakaan.
Rikastuminen, eli halpatyövoiman vaatiminen, on eittämtön todiste ihmisen tyhmentymisestä.

Rikas on kuin mustalaisen koni, joka tarvitsee tuhannen metrin tasoitusajoisssa kilometrin etumatkan.

Brainleak kirjoitti...

Poliitikot ovat siinäkin mielessä täysin verrattavissa rappioalkoholistiin, että rappioalkoholistikin katsoo tarkasti kelle antaa pullonsa:
Poliitikot eivät halua antaa rahaa suomalaisille edes pienen pientä määrää, mutta poliitikoille ei tule mitään oman omantunnontuskia heitellä miljardeja maailmalle!

Katsokaa suomalaiset sitä, miten poliitikot itkevät, jos he joutuvat antamaan edes muutaman tuhat euroa suomalaisten projekteille, mutta samaan aikaan poliitikot naureskelevat, kun he jakavat suomalaisten rahoja kaiken saatanan kaarnaveneisiin!

Ja lääketiede on täydellisen kyvytön huomaamaan, miten saatanan sairata kaikki palkanvaatijat ovat.

Totisesti, veronmaksajat eivät ole poliitikoiden ystäviä

Brainleak kirjoitti...

Ihmiskunta ei kehity henkisesti niin kauan, kuin minimipalkan määrittävät sellaiset, jotka eivät pysty elämään "dollarilla päivässä".
Mitä enemmän ihminen tarvitsee sitä tyhmempi hän on.
Poliitikoiden lait ja asetukset eivöät suinkaan te ihmisistä vapaampia, tasa-arvoisempia ja veljellesempiä, vaan poliitikot ovat harhaanjohtajia, jotka orjuuttavat ja tyhmentävät ihmiskunnan

Tyhmentyneet ihmiset vaativat lisää vapautta; vapaita rajoja, vapaakauppaa ja massamaahanmuuttoa, jolloin ihmiskunta muuttuu yhä vaan sekopäisemmäksi. Lopulta jopa typerin ihminen katsoo, ettei hän voi selvitä kuin muurien sisäpuolella.