maanantai 6. helmikuuta 2017

LIBERAALIEN AIVOT ILMAN HISTORIAA

IL, 6.2. 2017: Unenpuute estää aivoja muodostamasta uusia muistoja
Näennäisesti erilaisten asioiden koplaaminen lisää aivoihin huimasti synapseja

Taisin löytää ainakin yhden pienen syyn sille, miksi ihminen voi luulla olevansa suvaitsevainen, feministi, liberaali tai kommunisti: Ihmisestä tulee liberaalisuvakkifeministi, kun hän hilluu pikku pikku ympyröissään yöt ja päivät, jolloin hänen krooninen univajeensa estää hänen aivojaan tallentamasta eilistä päivää.
Historia on suvakeille pelkkää hysteerisyyttä aiheuttavaa propagandaa, jos he sattuvat näkemään kuvia vanhoilta hyviltä ajoilta, jolloin ihmiskunta oli vielä vapaa.

Kuten tunnettua, niin historia on eilistä päivää. Jos haluaa eilisen päivän jäävän muistoina aivoihin, niin sitten varmaan kannattaisi harkita nukkumista normaaliin aikaan.

Tässä viime viikolla, helmikuun ekana päivänä Herran vuonna 2017 liberaalisuvakkinatsit järjestivät maailmanlaajuisen "Käytä Hijabbia" päivän, World Hijab Day.

Sillä tempauksellaan feministinatsit luulivat tukevansa naisten oikeuksia, koska kommarisuvakit eivät muista päivää noin 38 vuotta sitten, jolloin sadat tuhannet Iranin naiset marssivat hijabia vastaan.

Kts suvakki kuvaa ja mene nukkumaan, josko muistaisit tämän asian huomenna, niin voisit sitten vähän järkeillä, mitä vitun järkeä on tukea maailman islamisoitumista samaan aikaan kun miljoonat naiset joutuvat islamisissa maissa päivittäin taistelemaan yksinkertaistenkin ihmisoikeuksiensa puolesta pelätessään saavansa päälleen happoa, jos joku näkee edes heidän katsovan vääräoppisesti...


Tuollaiset ihmiset (feministit, suvakit, liberaalit, kommarit, vassarit) eivät itse ansaitse ihmisoikeuksia, jotka taistelevat sen puolesta, että puolella ihmiskuntaa ei ole ihmisoikeuksia.


NyTimes, 15.9,. 2015: The day 100,000 Iranian women protested the head scarf
The Guardian, 3.9. 2015: Hengameh Golestan’s best photograph: Iranian women rebel against the 1979 hijab law
Rare Historical Photos, 3.7. 2009: Women protesting forced hijab days after the Iranian Revolution, 1979


PS. Suvakkinatsiliberaalifemakkoja vastaan ei tarvitse olla poliittisesti korrekti, koska poliittisen korrektiuden määritelmän mukaan ihminen voi olla poliittisesti korrekti vain niitä ihmisiä ja ryhmiä kohtaan, jotka itse kokevat olonsa epämukavaksi, ja jotka eivät itse syrji ketään eivätkä mitään.

En usko, että maailman diktaattoreiksi itse itsensä nimittäneet ja demokratian pelisääntöjä halveksivat suvakit hihhulijengeineen voisivat uskottavasti väittää itse olevansa syrjittyjä, joten siksi minun ei todellakaan tarvitse olla heitä kohtaan korrekti.
Wikipedia: Poliittinen korrektius
Poliittinen korrektius on sellaisen kielenkäytön tai toiminnan välttämistä, jonka koetaan sulkevan pois, loukkaavan tai syrjivän ihmisryhmiä, joiden katsotaan olevan sosiaalisesti epäedullisessa tai syrjityssä asemassa.
HU, 6.2. 2017: "Teollisen mittakaavan ihmissalakuljetusta"

2 kommenttia:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

BBC:n dokumentti seitsemän vuoden takaa:
Siitä näkyy hyvin, miten uskonnollisuus alkoi Arabikevään progagoimana nostamaan päätään, joka sitten päättyi siihen, että al-Addadin hallinto kielsi opiskelijoilta hijabin, joka kielto sai muslimit lopullisesti sekaisin.
Syrian school, part one -- syyrialainen koulu

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

No niin, ei länsimaisten feministien touhussa ole nykyään mitään tolkkua. Sen jälkeen kun he saivat kaikki merkitykselliset puutteet korjattua (naisten ääni-ja muut oikeudet ja palkkaerot), he varmaankin pelkäävät olevansa tarpeettomia (totta). Nyt he möykkäävät aivan mistä hyvänsä luullen siten säilyttävänsä valtansa rippeet. Sillä vallasta tässäkin on kysymys, ei mistään muusta.