lauantai 25. helmikuuta 2017

TOIMITTAJIEN SUHDE RASISMIIN

Toimittajat kaikkialla länsimaissa ovat jakomielisiä suhteessa rasismiin: Toimittajat kyselevät nokkelia kysymyksiä islamkriittisiltä, jotta toimittajat voivat syyttää heitä rasisteiksi, ja jakaa kansaa natsipuheillaan.

Monesti toimittajilla olisi loistava tilaisuus tehdä nokkelia kysymyksiä myös imaameille ja suurmurffeille, mutta syystä, jota toimittajat eivät itse pysty käsittämään, he eivät yksinkertaisesti pysty kysymään yhden yhtäkään kriittistä kysymystä suuresti arvostamiltaan islamisteilta.

Tässä muutama päivä sitten Ranskan kärkipoliitikolla oli tapaaminen Libanonin suurmurffin kanssa, mutta se tapaaminen peruuntui, koska suurmurffi oli käsi ojossa ojentamassa Marine Le Penille säkkiä päälle pantavaksi ja peitteeksi, ettei suurmurffin alapää heräisi eloisampaan eloon.


IL, 21.2. 2017: Le Penin vierailu päättyi nolosti: Ei suostunut käyttämään huivia Libanon-vierailulla


Toimittajat eivät huomanneet elämänsä tilaisuutta tehdä nokkelia kysymyksiään suurmurffille, kuten sitä, että jos te sanotte, ettei Libanonissa ole säkkipakkoa, niin miksi te sitten olitte vaatimassa sitä Le Penin peitteeksi.

Mukavaa aina huomata toimittajien typeryys: Se on heistä kansan valistamista, kun he kirjoittavat suurin otsikoin, miten sellaisen ihminen kuuluu nolostua, joka ei suostu muslimien älyttömyyksiin.
Onneksi Jenny Haukion ei tarvitse nolostua, kun hän tottelee kiltisti naisia alistavia uskomuksia ja noudattaa oikeaoppisesti sharialakia niin Suomessa kuin Arabiassakin, koska muutoin toimittajien olisi pakko kirjoittaa, miten Jenny Haukio nolostui, kun sai raippaa suurmurffeilta kieltäytyessään noudattamasta sharialakia, jolla ei toimittajien mukaan ole mitään tekemistä islamin kanssa, sillä niin muslimit ovat itse toimittajien korviin kuiskutelleet, eivätkä musulmaanit paljoa valehtele.
Youtube, 19.2. 2017: My Confession | I'm An Ex-Muslim
Blogi, 14.12. 2016: Rauhanuskonto tappaa
Youtube, 14.12. 2016: German minister refuses to wear hijab during Saudi Arabia trip
Youtube, 21.2. 2017: Le Pen sparks Lebanon controversy by refusing to wear veil
Youtube, 13.12. 2016: No Go Zones for women in France

Toimittajat eivät voi eivätkä halua kysyä mitään nokkelaa muslimeilta, jotta toimittajat eivät syyttäisi itse itseään rasisteiksi. Rasismifobioissaan piehtaroivat toimittajat joutuvat projisoimaan oman paskaisen pelkonsa jokaiseen, joka vähänkin on eri mieltä toimittajan pelkoa tihkuvan asenteen kanssa.
Enbuske, 24.2. 2017: Suomen feministit ovat pettäneet musliminaiset!

Suvakki-toimittajien elo ei totisesti ole helppoa, kun heidän pitää koko ajan miettiä, mitä nokkelaa he voisivat tänäänkin kysellä, jotta saisivat tänäänkin jakaa kansakuntia rasismivouhotuksellaan.
Mutta jos vastaan tulee joku musulmaani, niin sen kohdalla toimittajien pitää vain pitää suunsa kiinni, koska he näkevät muslimit hehkuttamansa rasismin uhreina, joilta ei saa kysellä mitään sellaista, joka todistaisi uhriutuvat toimittajat toimittajaksi, vaan muslimien kohdalla toimittajat taantuvat uhriutuvia muslimeja halaileviksi läsyttäviksi kakaroiksi.

Toimittajien tärkeimpänä tehtävänä näyttää olevan kansan jakaminen hyviin ja pahoihin. Voidaan jopa esittää hypoteesina, että toimittajat ovat valhe- ja vihaotsikoinneillaan aihettaneet kansaan tressiepidemian, joka ilmenee lasten ja nuorten pahoinvointina:
IL, 25.2. 2017: Outo syndrooma piinaa jo pariakymmentä suomalaislasta - aivosairauksien aiheuttajaa selvitetään yhä

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei näitä nykyisiä mädättäjiä voi kutsua toimittajiksi.Parhaimmillaankin he ovat propagandisteja.Toimittajia ei ole ollut esim. Suomessa enää pitkiin aikoihin.Ehkä heitä vielä maailmalta toki jostain löytyy.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Toimittajilla on nolo suhde rasismiin.
Kyllä on noloa, kun toimittajat rakastuvat renttujakin pahempiin ihmisiin.