torstai 2. helmikuuta 2017

Salaiset muslimiagentit passitarkastuksessa

IL, 29.1. 2017: HS: Trumpin maahantulokielto koskee 11 000:ta suomalaista
Agentti Siksinain: Ou nou Chief! En pääse Yhdysvaltain lentokoneeseen. Lähtöselvityksessä sanottiin, että mulla on oikeasti väärän maan passi.
The Chief: Oh My God, Agentti Siksinain! Käytä Suomen passiasi!
Agentti Siksinain: Thanks Chief.
HS, 29.1. 2017: Finnair: Suomen kaksoiskansalainen pääsee Yhdysvaltojen-lennolle, jos paperit kunnossa

Että piti sitten nähdä sekin päivä, kun kaksoiskansalaiset vollottavat, etteivät he pääse Suomesta USA:han muslimimaan passillaan!

Tuli vaan mieleen, että eikö kaksoiskansalaisen alkuperämaan passi koskaan vanhene, vai miten he uusivat sen? Pakolaisina Suomeen saapuneet ilmeisesti käyvät säännöllisesti vaarallisiksi kertomissa maissaan uusimassa passinsa? Heitä ei kuulemma voi palauttaa sinne muslimimaahansa, mutta jos heille annetaan oleskelulupa, niin heti kohta he ovat siellä lomailemassa ja uusimassa passejaan.

Kun sitten pakolainen on oleskellut riittävän pitkään Suomessa uunituoreella kotimaansa passillaan, niin hänelle annetaan Suomen passi, ---- mutta pakolainen ei käytäkään Suomen passiaan, vaan matkustelee ympäriinsä sillä muslimimaan passillaan. Tämä totisesti huomattiin siitä, kun tuhannet Suomessa asuvat kaksoiskansalaiset alkoivat marmattaa, että heitä sorretaan, kun eivät pääse Suomen kylmyydestä lämpimään USA:han loikoilemaan muslimimaan passillaan.
Get Smart! Use your Finnish passport!

Hei kaikki kaksoiskansalaiset! Tiesittekö, että te pääsette vaikka Israeliin Suomen passilla, jos ette julista sitä himputin uskontoanne. Suomalaisilla on uskonnonvapaus, joten suomalaisen ei todellakaan tarvitse lentokentällä eikä edes Israelissa pitää mitään höpöpuhetta uskonnosta. Pelkkä supisuomalainen puhe riittää, perkele!
Vai onko niin, heraskaiset kaksoiskansalaiset, että koska te ette osaa suomea, niin teitä hävettää käyttää Suomen passia,  joten siksi katsotte, että olette parempia, kun itkette maailman lentoasemilla, miten teitä ja teidän uskontoanne pilkataan ja sorretaan kaikkialla!

Hyvät hyssykät sentään! Uskokaa jo kerralla, että Suomen kansalaisina teillä on täydellinen uskonnonvapaus, joten voitte aivan hyvin vetää sen kirjanne pieninä palasina vessan pöntöstä alas, eikä valtakunnan syyttäjä hyökkää teidän päällenne, koska hänellä menee kaikki aika suomalaisten rasistien metsästämisessä.

Blogi, 1.2. 2017: KAKSOISKANSALAISUUS TYHMIEN HOMMAA

2 kommenttia:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Monet muslimit kuulemma kääntyvät kristinuskontoon ja vaihtavat nimensä.

Mietin sitä vaan, että menettävätkö he sitten kaksoiskansalaisuuden, vai hakevatko he uudella nimellään kotimaansa passia?
Sori vaan kaikille niille, joiden mielestä tää on liian yksinkertainen tai loukkaava kysymys. Kyllä te varmaan siellä pahnoilla pärjäätte oikein kivasti kivapuhellen.

Get Smart! Use your right to freedom of religion.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Anteeks taas kauhiasti, mutta taas tuli mieleen jotain todella outoa:

Sitä vaan, että kaksoiskansalaiset eivät halua matkustella Suomen passillaan, koska silloin heitä voitaisiin määränpäässä (esim Somaliassa, Minnesotassa tmsp) epäillä uskosta luopuneiksi, jolloin niks naks.
Muslimit voivat vasta sitten käyttää vapaasti Suomen passia, kun Suomi on muuttunut kalifaatiksi, joka kuulemnmna tapahtuu muutamassa kymmenessä vuodessa.