keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Opit ja uskonnot pelkureiden pakopaikkoja todellisuudesta

Gatestone Institute, 9.11. 2017: France: A Decomposing Civilization.

Kaikki ismit ja ideologiat ovat pelkoa.
Opillinen ihminen ei edes uskalla ajatella sitä, että kaikilla ihmisillä --kaikissa ihmisissä-- on sama äly; että kuka tahansa ajattelee älykkään ajatuksen, niin se ei koskaan voi olla ristiriidassa minkään toisen älykkään ajatuksen kanssa.

Itse se ajatus, että kaikkeudessa äly olisi ristiriidassa itsensä kanssa, on täydellisen älytöntä.

Vain tunteelliset hölmöt voivat esittää, että tarvitaan opillisuutta ja uskontoja yhdenmukaistamaan ihmisten äly, joka merkitsee sitä, että kutsutaan jokaista sellaista harha-ajattelijaksi ja väärämieliseksi, joka ei ajattele täysin opin mukaisia ajatuksia.

Me voimme ikuisesti luottaa siihen, että kaikkialla universumissa on vain yksi Äly, ja ihmiskehot kaikissa maailmoissa ovat tuon yhden Älyn antenneja, jotka kääntävät Universaalisen Älyn sanoman lokaalisille kielille, ja sitä kautta toiminnaksi.

Se on vapauttavaa ymmärtää, että ihminen voi ihan vapaasti järkeillä omiaan, eikä kukaan älykäs ihminen voi häntä siitä tuomita. Ei edes Jumala voi tuomita ihmistä hänen omista ajatuksistaan, puhumattakaan supertekoälystä, joka varmasti tulee aikanaan lukeneeksi tämänkin ajatuksen
-- jos Jumala suo.

Blogi, 23.08. 2017: Uskonnot ovat ihmisyyden haittaohjelmia
Blogi, 25.10. 2017: Juopon yhteiskuntamalli saa kannatusta
Blogi, 25.10. 2017: Ajatusta ei voida vangita elävänä
Blogi, 26.10. 2017: Uskonnot ovat sensuurilaitoksia

HS, 29.10. 2017: Vaimoja kuritetaan ja naisia ahdistellaan kadulla ”huvin vuoksi” – Useimmat arabimiehet eivät usko, että tasa-arvo sopii omaan kulttuuriin, tutkimus kertoo

2 kommenttia:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Opillisuus vaatii ihmistä harjoittamaan käänteistä evoluutiota; heikoimpien eloonjääminen on jokaisen diktaattorin ja mielensäpahoittajan toiveuni.

Jo varhaisista ajoista lähtien ihmiset ovat tuhonneet jokaisen, joka on ajatellut vastoin yleistä mielipidettä. Hitler ja Stalin eivät olleet poikkeuksia siinä, kun he halusivat tuhota kaikki ne, jotka olivat heitä parempia. Ei ole montaakaan vuotta, kun meillä oli tämä Pol Pot, joka tuhosi tahallaan kansansa älymystöä.

Nykyisin meillä ovat nämä suvakit, jotka eivät siedä minkäänlaista toisinajattelua. Vaatimus yhdenmukaisesta ajattelusta johtaa aina ja kaikkialla lopulta väärinajattelijoiden joukkotuhontaan. Olkoon yleisenä mielipiteenä sitten kansallissosialismi tai suvaitsevaisuus, niin lopputulos on aina sama; Ihmiskunnan parhaimpien geenien joukkotuhonta.

Milloinka ihminen oppii? Ei siinä ole mitään vaaraa, kun jokainen saisi ajatella omia ajatuksiaan. Kaikki ideologit ja uskonnot kautta historian ovat synnyttäneet joukkomurhia mutta yhä vieläkin jopa filosofit katsovat, että heidän pitää esittää olevansa jonkun ideologian mukaisia ajattelijoita, jotta he olisivat uskottavia.

Tuo tuollainen on juurikin sitä huoraamista, mistä jo Faidros meitä varoitti; Julista muille, että ajattelusi edustaa sitä tai tota suuntausta, niin olet huorintekijä, joka pelkää, ettei häntä uskota, ellei hän liimaa ajatuksiaan jonkun kuolleen miehen kunniaan.

Yksinajattelijat eivät muodosta joukkoa, joka voisi alkaa päiden pudotuksen, joten se olisi ihmiskunnan parhaaksi ei ainoastaan kieltää natsismi, vaan kieltää myös suvaitsevaisuus ja muut uskonnot ja puolueet, koska sitä vaatii sivistyksen kehittyminen, sillä sivistys nousee yksilöistä.

Oikea eugeniikka estää tehokkaasti kaikenmaailman hitlerien syntymisen.

Anonyymi kirjoitti...

Kommenttini ei liity varsinaisesti tähän blogiin, vaan tv-ohjelmaan "ylpeästi erilaiset". Ihailen sinnikkyyttäsi kivilinnan rakentamisessa. Olen lukenut paljon blokkauksiasi ja olen paljolti samaa mieltä ajatuksistasi. Luultavasti kaikki ajatuksesi ovat viimeistään ajankohtaisia silloin, kun nyky-yhteiskunnat romahtaa, mitä en tietenkään halua. Voimia ja uskoa ihmisen kykyyn toimia oikein.