maanantai 30. lokakuuta 2017

Sotatilalait voimaan nopeutetusti

Pitäisikö Suomeen julistaa sotatila, jotta saataisiin nuo valtamediat kuriin.

Valtamediat näyttävät nykyään julkaisevan mitä tahansa, joka näyttäisi Suomen olevan umpisurkea; Valtamediat halveksivat suomalaisuutta kaikkialla ja yrittävät kaikin keinoin ärsyttää tiettyjä valtoja, jotta he tulisivat ja tuhoaisivat Suomen lopullisesti.
Karjalainen, 29.10. 2017: Miksi turvallisuuskomitea pelottelee Venäjän terrorilla ja salamurhilla Suomen presidentinvaalien alla?

Mua kerta kaikkisesti ottaa päähän nuo suvakkimediat, jotka tulkitsevat kaiken, kirjaimellisesti kaiken omien mutaisten lasiensa läpi, jotta he voisivat upottaa Suomen samaan suohon, missä he itse rämpivät.

Valtamediat julistavat, että heillä on itsesensuuri, joka estää valtamedioita kertomasta totuuksia maahanmuutosta ja maahanmuuttajista, mutta valtamedioilta puuttuu täysin sensuuri siinä kohtaan, kun pitäisi sensuroida suvakkipoliitikkojen vihaa Suomea kohtaan. Johtunee varmaan siitä, että myös valtamedioiden toimittelijat on saatu aivopestyä suomalaisuuden viholliseksi.

Seitkytluvun kommarit olivat aloittelijoita aivopesussa. Nämä nykyiset toimittelijat olisivat saaneet Suomen Neuvostoliiton syliin jo syksyllä 1944, jos he olisivat silloin olleet yhtä vitiaivopestyjä kommunismiin mitä he nyt ovat aivopestyjä rauhanuskontoon.
Sotasensuuri näyttäisi olevan ainoa keino, jolla nuo Suomen tuhoojat saataisiin kuriin.
Poliitikot ovat parhaimmillaan vähän jälkeen sodan, mutta sotilaita tarvitaan aina korjaamaan poliitikoiden herrastelu, joka yleensä päättyy kansakunnan varallisuuden yksityistämiseen. Armeijan tärkein tehtävä on asein lopettaa poliitikoiden jumalaton ahneus. Valtion puolustaminen ulkoista uhkaa vastaan on vasta toiseksi tärkein armeijan missio.
Kaikki diktatuurit päätyvät lopulta sotilaiden väliintuloon, eikä siinä ole yksilöityyn diktaatuurin verrattuna muuta kuin määrällinen eroavuus, kun ahneet poliitikot kilvan yksityistävät kansakunnan satojen vuosien työllään hankkimaa varallisuutta ja pyrkivät hajottamaan omaa kansaa ulkoisilla uhilla ja maahanmuutolla, jotta kansalaiset pysyisivät alistettuina.
Kuten yksilöidyt diktaattorit ovat päätyneet asemaansa ikään kuin olosuhteiden uhreina, niin samoin puoluediktaattorit ikään kuin huomaamattaan ja pikkuhiljaa yksityistävät kansakunnan varat omiin ja etupiiriensä taskuihinsa.

Ahneus on lainsäädäntään ja muuhun käskyttämiseen sisäänrakennettuna; Vaatimattomuus olisi ainoa keino, jolla ihminen välttyisi ahneudelta, mutta koska poliitikoiksi valikoituvat vain ahneet, niin siksi poliitikot ja heidän ns. asiantuntijansa eivät edes teoriassa pysty kuvittelemaan tai fundeeraamaan, miten kansakuntaa voisi hallita ilman rahaa -- tai ainakin vaatimattomasti; viisaudella.

Rikkaisiin itsensä luetuttaneet poliitikot eivät halua käyttää valtiota sotilaiden rikastuttamiseen, siksi sotilaat hyvin helposti siirtyvät kansalaisten puolelle ahneutta vastaan, kun kansalla alkaa menemään huonosti. Semminkin, koska yksityistetyn valtion kansalaisilla ei ole kovin suurta mielenkiintoa puolustaa yksityistäjiä ja heidän päähänpistojaan.

YLE, MOT: 30.10. 2017: Punaisen Ristin pohjaton lipas
SU, 29.9. 2015: Suomea markkinoidaan Irakissa unelmamaana : ”maksetaan kaikki kustannukset ja palvelut, annetaan asunto, rahaa ..”
HS, 28.10. 2017: Vaimoja kuritetaan ja naisia ahdistellaan kadulla ”huvin vuoksi” – Useimmat arabimiehet eivät usko, että tasa-arvo sopii omaan kulttuuriin, tutkimus kertoo
IS, 27.10. 2017: Helsinki tuki sadoilla tuhansilla maksuhäiriöihin päätyneitä maahanmuuttaja­järjestöjä – jopa parkkisakot menivät perintään

Alkon kassalla, 30.10. 2017: Poliittinen saatananpalvonta
Vihavainen, 30.10. 2017: Oikeutettu vihapuhe
US-Oikkonen, 31.10. 2017: Suomi: tulossa totalitarismi
Oikeamedia, 31.10. 2017: "Vääriä mielipiteitä" kyttää stasilaiseen tyyliin jo yli 200 poliisia!

Blogi, 30.11. 2016: Yksityistäminen tappaa valtion
Blogi, 27.10. 2017: Roskaamisen aika teki roskasta taidetta ja politiikkaa

3 kommenttia:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

On karmea virhe pitää USA:ta yksityistämisen onnellana; Ei tarvitse kuin hieman fundeerata, niin huomaa, että USA on menossa päin helvettiä, eikä USAta ole enää sadan vuoden kuluttua olemassa. Mutta.

Nämä nykyiset Suomen tuhoojat uskovat, että nyt ollaan päästy aikakauteen, jolloin imperiumit eivät enää kuole, ja siksi he pitävät USAta esimerkkinään, miten he saisivat parhaiten siirettyä suomalaisten varat omiin taskuihinsa.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Joka ikinen laki, jota poliitikot säätävät, on ainakin tiedostamattomasti tehty virroittamaan työbtekijöiden rahat muutamalle harvalle.
Muutama vuosi sitten poliitikot kauhistelevat, miten 64 rikkainta voi omistaa puolet kaikesta, mutta nykyisin jopa 8 rikkainta omistaa puolet kaikesta varallisuudesta, joten poliitikot ovat lähinnä typeriä, jos he puhuvat sitä vastaan, koska he kuitenkin kaikilla toimillaan virroittavat rahavirrat virtaamaan luonnottomasti, alhaalta ylös.

Eivät ne pääomat ja rahat virtaisi ilman poliittisia päätöksiä harvoille.
Puoluepolitiikka on yhtä tehokasta rosvoamista kuin diktaeattorin yksityinen armeija.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Ahneus on hallitseva voima kaikissa niissä kansakunnissa, missä lakien määrä lisääntyy, koska ahneila lainsäätäjillä ei ole moraalis, jolla voitaisiin vaikka esimerkin kautta sivistää kansakuntaa.

Kansakunnan lakien ja käskyjhen määrä saadaan vähetymään vain silloin, kun päättäjiksi on valittu vaatimattomia; viisaita, koska he eivät vaadi paikkaa rikkaiden joukoista.

Onhan se vähän tyhmää jatkuvasti lisätä lakeja uskoen, että kyllä kansalaiset pystyvät niitä noudattamaan, vaikka eivät olisikaab lainoppineita -- eli jo tuossa poliitikot tahattomasti antavat ymmärtää, että kaikki ihmiset tajuavat luonnostaan oikean ja väärän eron, joten siitä helposti huomataan, että sivistysvaltioissa ihmiset eivät tarvitse lainsätäjiä.

Uskonnollisissa valtioissa päättäjät pakottavat kaikki lukemaan pyhää kirjaa, että he lopulta osaavat ulista sen ulkoa; Oi, jospa Suomenkin päättäjät heräisivät tuohon samaan ja pakottaisivat kansalaiset lukemaan 100000 lain lakikirjan ulkoa, koska muutoinhan tavan kansalaisella ei ole mitään mahkua välttyä lainrikkomiselta, jos lakia saavat lukea vain korkeapalkkaiset lainoppineet.

Olisihan se mahtava juttu, jos kaikki kansalaiet osaisivat lakikirjan ulkoa kuin vettä vaan, kuten nyt nämä poliitikotkin osaavat pilkun tarkasti noudattaa lakia, jotta laki olisi heille aina suopea korkeinta oikeutta myöten.