torstai 19. lokakuuta 2017

Rikkaan talon lapsista ei tule Paakkasia


Köyhän talon tytöstä tuli menestyvä yrittäjä!
On rehellisesti uskallettava kysyä, olisiko Kirsti Paakkasesta tullut samanlainen menestynyt ihminen rikkaan talon tyttönä?

Mun silmissä kaikenlaiset lahjoitukset ovat kärsineet pahan inflaation.

Suomessa hyysätään köyhiä enemmän kuin koskaan, niin miksi sitten niistä ei tule mitään muuta ideologisesti köyhiä?

Vaatimattomuus on ideologista rikkautta.
Luulisi, että ihminen, joka saa ilmaisen elämän, voisi erittäin helposti perustaa supermenestyvän yrityksen, mutta eiku ne vaan alkavat elää ideologisesti muiden loisina. Jo tähän astiset lahjoitukset köyhille ovat todistaneet, ettei sellaisesta ihmisestä kasva menestyjää, joka väen väkisin -muiden rahoilla- pidetään ikäänkuin erossa köyhyydestä. Vaatimaton ihminen ei pelkää köyhyyttä, koska vaatimattomus poistaa köyhyyden paremmin  kuin miljoonalahjoitukset.

Miksi Suomen kulta-aika tapahtui silloin, kun kansalaisia ei hyysätty?
Onko tämä aika muka parempaa siksi, että veronmaksajien rahat eivät riitä poliitikoille alkuunkaan, vaan nyt poliitikot ovat päättäneet, että etnisten suomalaisten on maksettava pelkästä asumisesta jo puolet tuloistaan. Ja KELA maksaa lopun puolen, jotta kaikenmaailman ihmiset voisivat loisia ideologisesti ja miettiä aatteellisia juttujaan pilvessä.
Blogi, 19.10. 2017: Suvakki maailman ongelmana
Blogi, 15.09. 2016: Suomi oli paras maa
IS, 22.10. 2017: Työttömät kieltäytyivät työstä aina samalla selityksellä – teollisuuspohatan vastaveto saikin hakijan leuan loksahtamaan

Muistiinpanoja.
Typerintä, mitä ihminen voi uskoa, on siinä, että hän luulisi yksityisellä puolen olevan kaikkein älykkäimmät toimijat; että jos vain saataisiin valtio yksityistettyä, niin silloin kaikki olisi hyvin.

Todellista valtiomiestaitoa osoittaisi se, että kansanedustajiksi valittaisiin vain sellaisia, jotka olisivat yksityisyrittäjinäkin kansansa parhaita; että nämä älykkäät ihmiset pitäisivät valtiota kuin omana yksityisenä perheyrityksenä, joka merkitsisi sitä, että he eivät myisi karvaakaan valtiosta, vaan todellakin saisivat valtion kukoistamaan kuin oman perheyrityksensä, josta hyötyisivät kaikki rehelliset kansalaiset --- ideologisia työttömiä lukuunoittamatta.

Minun on kertakaikkisen mahdotonta ymmärtää niitä, jotka vastustavat sitä, että valtiota hoidettaisiin kuin yritystä. En ikinä pysty ymmärtämään esimerkiksi sitä. että yrityksen myymistä pidettäisiin korkeimpana tekona, jota yritysmaailmaassa voi tapahtua,. Kaikki ne, jotka myyvät yrityksensä, ovat perseestä.
Blogi, 30.11. 2016:  Yksityistäminen tappaa valtion
Blogi, 08.08. 2017: Vaatimattomuus on rikkaiden helvetti

2 kommenttia:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Se oli lottovoitto Suvakeille, että Suomi oli köyhä joskus 60, 70 vuotta sitten, koska jos Suomi olisi ollut silloin rikas, niin nyt suvakeilla ei olisi rahaa hyysätä ideologisesti köyhiä.

Köyhä Suomi tuotti menestyjiä, mutta köyhien aikaan saama rikkaus näyttää tuottavan vain suvakkeja, joiden osaaminen rajoittuu kuppaamiseen.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Eihän nää rikkaiden kakarat osaa edes päättää mistään, vaan he ovat pelkkään SOTE-jahkailuunkin tuhlanneet jo satoja miljoonia. Lähes miljoona julkisen työntekijää ei riitä edes yhden poliittisen päätöksen tekemiseen, vaan siihen pitää sen lisäksi ottaa 100 miljardia velkaa, jotta ideologisesti köyhillä pyyhkisi hyvin.

On yksi hyvä puoli tässä veronmaksajien kuppaamisessa! Nimittäin se, että tässä tehdään Suomesta taasen köyhää, jolloin Suomeen saadaan oikeasti köyhiä perheitä, joiden lapset saavat taas Suomen menestymään, koska he ovat oppineet elämään vaatimatonta elämää, johon nämä lahjoituksilla elävät ns. köyhät eivät ikinä pysty.