perjantai 27. lokakuuta 2017

Roskaamisen aika teki roskasta taidetta ja politiikkaa

Suomessa on kuulemma enemmän työttömiä kuin avoimia työpaikkoja. Siitä huolimatta poliitikot haluavat Suomeen määrättömästi lisää mamuja ja vain siksi, koska mamut tuovat väriä ja värinöitä katukuvaan, ja koska poliitikot saavat päätöstyötä, kun he pähkäilevät, millaisia esteitä kaduilla pitäisi pystyttää, jotta ne näkyisivät ikäänkuin avoimesta Impivaarasta periytyvänä osana katukuvaa.

Tässä kolme uutista tältä päivältä, millaista hyysäämistä poliitikot harrastavat suomalaisten kustannuksella:
S.Timonen, 27.10. 2017: Avoimesti vastoin lakia.
Professori, 27.10. 2017: Oikeus päätti: KELAn Gold-kotrtti kuuluu paperittomille.
IS, 27.10. 2017: Helsinki tuki sadoilla tuhansilla maksuhäiriöihin päätyneitä maahanmuuttaja­järjestöjä – jopa parkkisakot menivät perintään.

Impivaarassakaan suomalaisia ei hyysätty, ja ehkä siksikin silloin suomalaisilla oli työmoraalia lähteä sadoin tuhansin Ruotsiin töihin, hommiin, joista hekään eivät niin silloin pitäneet. Hanttihommat ja liukuhihnatyö eivät kelpaa tämän päivän työttömille, mutta Impivaaran työttömille ne kelpasivat, koska oikein muutakaan ei ollut, ja koska valtio ei heitä hyysännyt, ja koska heillä oli oikeaa moraalia, eivätkä he siksi edes ajatelleet, että muiden pitäisi maksaa heidän elämänsä.
IL, 27.10. 2017: Työtön tohtori tylyttää te-toimistoa HS-mielipiteessä: ”Perusidea on selvästi se, että lusmuilevat työttömät pakotetaan tekemään jotain”.

Jospa hyysäripoliitikot lopettaisivat valtion käyttämisen poliitikoiden ja muiden lusmuilijoiden hyysäykseen, niin varmasti suomalaiset työttömät lähtisivät myös tänään ulkomaille sellaisiin töihin, joita he eivät halua tehdä Suomessa, jos niitä olisi tarjolla. Ainakin poliitikoiden tulee lopettaa maahanmuuttajien haaliminen Suomeen, jos poliitikot edelleen haluavat pakottaa rehelliset työntekijät elättämään lusmuilijoita.

Poliitikot järkyttyvät juuriaan myöten. jos joku edes vihjaa, että työttömät pitäisi pakottaa vaikka hanttihommiin, mutta poliitikot hykertelevät iloisina,  kun he pakottavat rehelliset ihmiset maksamaan lusmuilijoiden elämän. Tähän on tultu, että nykyisin se on modernia pakottaa rehelliset ihmiset maksamaan kaikki poliitikkojen typeryydet, koska poliitikkoja ihan heikottaa ajatus, että pakotuksen pitäisi koskea yhtä lailla kaikkia, myös poliitikoita.
Vihavainen, 25.10. 2017: Barbarian paluu. Ihanko totta?

Roskaamisen aikakausi tuotti roskapolitiikkaa ja roskataidetta.
IL, 29.10. 2017: Surulliset kuvat paljastavat: ”Ihmisten roskaaminen kuristaa Karibianmeren kuoliaaksi”
YLE, 3.8. 2014: Kaljakellunta jätti Vantaanjoen törkykuntoon - katso kuvat
Kunkin aikakauden taiteessa on sen aikakauden henki. Kun roskat nostetaan taiteeksi, niin se ei ole mitään muuta kuin tämän aikakauden henki, missä poliitikot ovat nostaneet jalustalle sellaiset ihmiset, joita ei kiinnosta muu kuin omat nautiskelut muiden kustannuksella. "Yksityisen puolen työntekijät pitää pakottaa maksamaan kaikenmaailman hulluudet", näin nuo roskia taiteena ihannoivat poliitikot näyttävät ajattelevan, ainakin täältä katsoen.

Näinä päivinä nykytaiteilijat vaativat poliitikoilta lisää rahaa, jota poliitikoilla tuntuu olevan kuin roskaa, mitä tulee kaikkien hulluuksien kustantamiseen. Enpä usko, että minä saisin penniäkään, jos anoisin poliitikoilta rahaa kivikautisen kivilinnan rakentamiseen, kuten kukaan muukaan ei saisi edes lämmintä kättä, jos anoisi rahaa näköistaiteen tekemiseen. Lusmuilijoihin, mamuihin ja roskaan kyllä riittää työläisten selkänahasta revittyä rahaa.

Japanissa joku vanha purettavaksi määrätty rautatieaseman rakennus muutettiin kissan näköiseksi, ja nyt se on maailmankuulu nähtävyys. Mitäpä, jos pakotettaisiin edes kymmenen lusmuilijaa kyhäämään Töölönlahdenrannalle kivikasaa, niin varmasti pelkästään se vetäisi Suomeen verrattomasti enemmän turisteja kuin poliitikkojen itkemä lokerikkomallinen nykytaiteen guggenheimi Etelärantaan. Mutta,  kun nuo roskapoliitikot eivät todellakaan tajua, ettei rehellisiä ihmisiä kiinnosta museoiden sisäseinillä roikkuva roska, vaan WAU-arkkitehtuuri, joka on Suomessa kiellettyä, koska vain roskan tuottamiseen riittää rahaa kuin roskaa.

Blogi, 27.10. 2017: Nykytaiteen ja oikean taiteen ero.
Blogi, 19.10. 2017: Rikkaan talon lapsista ei tule Paakkasia.
Blogi, 19.10. 2017: Suvaitseva ihminen maailman ongelmana.
Blogi, 03.10. 2017: Valtio on nykyajan leirinuotio-poliitikot shamaaneina.
Blogi, 25.08. 2017: Ahvenanmaa kehitysavun kohteena.
Blogi, 11.08. 2017: Kaikki ilmaiseksi ulkomaalaisille-Poltetun maan taktikkaa.
Blogi, 10.08. 2017: Suvaitsevaisuus on uskonnoista puhtain ja paras.
Blogi, 04.04. 2017: Kaivosjätehuoltorahasto.
VTT, 13.12. 2017: VTT:n tutkija kehottaa arvostamaan kierrätysmuovia: "Muovi käy meillä vain lainassa".
AL, 13.12. 2017: Yli 40 miljardia kiloa elektroniikkajätettä vuodessa – Ihmisen tuottama jätevuori kasvaa kasvamistaan eikä arvometalleja ymmärretä kierrättää.

Ei kommentteja: